Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Yumeria
Love Hina, Yumeria, Steel Angel Kurumi (też momentami nie mogłem ze śmiechu), Green Green, Azumanga Daioh, Furi Kuri (całej seri nie oglądałem jeszcze ale wypas), Abenobashi Mahou Shoutengai. Pośmiałem się też na 1 epie Photona, lałem też momentami na Kare Kano i więcej grzechów nie pamiętam
dla mnie najsmieszniejsze serie jakie ogladalem to Green Green i Ichigo 100% =]
Neon Genesis Evangelion, a konkretnie "Zupa Życia".
Bawi mnie Bleach, szczególnie Rukia. Jest bardzo poważna, dlatego humorystyczne sceny z jej udziałem są dość zabawne. Autorzy lubują się w "łamaniu" jej wizerunku.
Pozdrawiam.
najbardziej zabawne anime....hmmmm...napewno
green-green....Love Hina...Onegai techer....to te co najbardziej lubie i mnie bawia....ale ogółem to jest mnustwo zabawnych serii ))))) no a gusta są różne...
Godne uwagi jest równierz Excel Saga
z anime których nie zostało wymienione to Air master tez jest bardzo fajną komedią ;D
Masz morze linka (torrenta http lub ftp) do Air Mastera bo dostałem dwa pierwsze odcinki od kumpla a reszty nie moge znaleśc
Hehe żółw Tama z Love Hina rządzi szczególnie jak blokuje atak mieszem albo łapie berserka z przeklętym mieczem:D A w dodatku te jego texty... ciekawe kto je wymyślał:D
BOKUTATSU TENSHI DOKURO-CHAAAAAAN!!!!!!!!!!! xD xD
z ostatnich anime co oglądałem to colorful
w sumie są tam tylko i wyłacznie zbereźne akcje ale i tak się uśmiałem po pas
bezapelacyjnie Green Green póki co nic lepszego/bardziej śmiesznego nie widziałem
GREEN GREEN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam się Panyo Panyo Di Gi Charat,
Cat Girl Nuku Nuku,
Rizelmine,
Ale ja do tych waszych smiesznych anime dodal bym bez watpienia : Azumanga Daioh
Te anime naprawde wymiata
Więc jak zaczołem się zastanawiam jakie była najradosniejsze , najśmieszniejsze anime, to mi sie pojawiło na ekranie DearS.
Ta nauczycielka, te niekonencjonalne zachowania Ren.
Ja dorzuce mniej znane anime Rune Soldier (Mahou Senshi Riui) śmieszne anime w klimacie fantasy
zdecydowanie INU YASHA
School Rumble,Green Green,Onegai Teacher,Love Hina,GoldenboY , losowa kolejność ^^ (by niczego nie urazić , warte zobaczenia)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna