Nie jesteś zalogowany.
scarlet napisał:Co do spotkania, to można tak jak na Haxie, gdzieś koło 23-24 w charakterystycznym miejscu.
20-23 ma trwać matsuri (jak będzie ładna pogoda) to może gdzieś w jego okolicy?
Jestem za, a nawet przeciw. No, ale jeszcze reszta musi wyrazić zgodę (chęci?).
scarlet napisał:I niech ktoś weźmie balony xD
Balony obowiązkowo! xD I jungle speeda! xD I ichi xD
Moją Ichi? Czy coś o czym ja zielonego pojecia nie mam?XD
Ostatnio się plątała, to teraz też może ;d (Chyba że mylę dziewczyny xD" To ta blondyneczka, right? xD")
A jakby komuś miał jakiś panel/konkurs wypaść w tym czasie, to albo przez sms, albo przez kogoś powiadomi o spóźnieniu ;d Żeby potem nie wyszło, że ktoś przyjdzie później, a tu już nikogo nie będzie xD
A nie wiecie czy w piątek odbędzie się cafecon open air??
Była o tym mowa a teraz cisza .
A propo jungle speeda po co brać jak będzie na miejscu ;p
Do zobaczenia na Natconie
Ostatnio się plątała, to teraz też może ;d (Chyba że mylę dziewczyny xD" To ta blondyneczka, right? xD")
A jakby komuś miał jakiś panel/konkurs wypaść w tym czasie, to albo przez sms, albo przez kogoś powiadomi o spóźnieniu ;d Żeby potem nie wyszło, że ktoś przyjdzie później, a tu już nikogo nie będzie xD
Ino mi przysięgnij, ze mi córki zbytnio molestować nie będziesz to ją przytargam xD
A propo jungle speeda po co brać jak będzie na miejscu ;p
Żeby się nie okazało, że będzie ich za mało.
Ja w każdym razie biorę mojego JSa. Zawsze go biorę, jak wybieram się gdzieś dalej. ^__^
War... War never changes.
Żeby się nie okazało, że będzie ich za mało.
Ja w każdym razie biorę mojego JSa.Zawsze go biorę, jak wybieram się gdzieś dalej. ^__^
Hehe .
Kiedyś to graliśmy w ok 20 osób - jeden wielki okrąg , trza się było rzucać by złapać tłuczek ;p
Co się działo wtedy
Jakby brakowało ludzi patrz za "wększym" kolesiem z koszulką delirium i towarzystwie kotki
scarlet napisał:Co do spotkania, to można tak jak na Haxie, gdzieś koło 23-24 w charakterystycznym miejscu.
a dla niewtajemniczonych to cóz to za event i gdzie sie odbywa ? Ba ja ino kojarze, ze to z japonska festiwal oznacza
Hehe .
Kiedyś to graliśmy w ok 20 osób - jeden wielki okrąg , trza się było rzucać by złapać tłuczek ;p
Co się działo wtedy
Ja grałem w JSa w 9 osób o 10-11 w nocy po dużej dawce wody ognistej.
Co się wtedy działo; rzucaliśmy totemem w trawsko, a potem wszyscy się na niego rzucaliśmy.
Ale to już nie o tym temat. xD
Jakby brakowało ludzi patrz za "wększym" kolesiem z koszulką delirium i towarzystwie kotki
Się zobaczy.
aria napisał:scarlet napisał:Co do spotkania, to można tak jak na Haxie, gdzieś koło 23-24 w charakterystycznym miejscu.
a dla niewtajemniczonych to cóz to za event i gdzie sie odbywa ?
Ba ja ino kojarze, ze to z japonska festiwal oznacza
Rzuć okiem na to :
Natcon festiwal (koordynuje: Keiy)
Kolorowe światła, smaczne jedzenie i dobra zabawa - czyli wszystko czego można uświadczyć na festiwalu. A w programie: ręcznie zrobione przez organizatorów bento, herbata ze wszystkich stron świata, łowienie rybek, kiełbasa z grilla, wata cukrowa i inne atrakcje.Impreza zależna od pogody. W razie deszczu kilka atrakcji może się nie odbyć.
Godziny: 20-23
I wszystko jasne
Ostatnio edytowany przez scarlet (2009-08-05 22:11:06)
@ matsuri - więcej informacji na jego temat tutaj http://forum.natcon.pl/index.php?topic=295.0
@ Scy - obiecuję, że nie będę jej molestować (za bardzo... >D) ;3
@ ryu87 - a ktoś Ty tak w ogóle? :3
~Ichii czym ty się wozisz na konwent?
Bo też z D.G. jestem
A tak po za tym to kto będzie na tym konwencie?
Jest/istnieje coś prócz ANSI?
Ja grałem w JSa w 9 osób o 10-11 w nocy po dużej dawce wody ognistej.
Co się wtedy działo; rzucaliśmy totemem w trawsko, a potem wszyscy się na niego rzucaliśmy.
Nie chno zgadnę, to wtedy prawie straciłem dłoń(Na przemian była wgniatana przez Zjadacza i Bakure w posadzkę)? xD
Fakt wtedy zasady były rzeczą względną... A poziom absurdu sięgał zenitu, Kira i tak grał najlepiej xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-08-06 02:22:41)
~Ichii czym ty się wozisz na konwent?
Pociągiem z Ząbkowic, bezpośredni na Krk, o 6:12 bodaj.
Bo też z D.G. jestem
Wiem. XD
Ichii napisał:Ja grałem w JSa w 9 osób o 10-11 w nocy po dużej dawce wody ognistej.
Co się wtedy działo; rzucaliśmy totemem w trawsko, a potem wszyscy się na niego rzucaliśmy.Nie chno zgadnę, to wtedy prawie straciłem dłoń(Na przemian była wgniatana przez Zjadacza i Bakure w posadzkę)? xD
Fakt wtedy zasady były rzeczą względną... A poziom absurdu sięgał zenitu, Kira i tak grał najlepiej xD
Nie za bardzo kojarzę, o czym mówisz, ale na pewno nie chodzi o to, co Ty napisałeś.
Z kumplami ze 3 miesiące temu zrobiliśmy sobie grilla i wtedy graliśmy w JSa po vodce.
raczej nie ma rezerwacji x)
http://forum.natcon.pl/index.php?topic=304.0
Plan atrakcji już dostępny~!
@ ryu87 - a ktoś Ty tak w ogóle? :3
Żebym ja to wiedział
Poprostu nowy stary bywalec ansi ktory w koncu zdecdowal pisac ;p;p
Szkoda że cafeconu nie będzie burzy to trochę plany ale jakos bedzie ;p
ryu widze, ze z Zabrza jestes, a czym i kiedy jedziesz ? :-)
Aria....sprawdź PW
@ turunks : planuje jutro jechać pociągiem chyba tym zaraz po 14 ;p
Musze nocleg załatwić bo w wyniku zamieszania rodzinki nie mam noclegu ;p
(gadasz im że przyjedziesz ze znajomą od 3 tygodni a oni Ci dzwonią że przyjadą na weekend blee]cóż )