Nie jesteś zalogowany.
Gdzie tam sa elementy gore
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Gdzie tam sa elementy gore
Odcinek 5, headshot rozwalający czachę jednej z lesbijek.
Rzeczywiście sa elemety ale to akorat dodaje tej serii smaczku
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Taki żart, że to seria dla ludzi o mocnych nerwach.
W zasadzie można jeszcze polecić Needless, skoro masz niedobór anime, ale uwaga:
Ostatnio edytowany przez Aurius (2009-08-10 09:27:44)
Wielkie dzieki za wszystkie tytuły bacznie przewertowałem recenzje i napewno zobacze :
Bakemonogatari
CANAAN
Tokyo Magnitude 8.0
Higashi no Eden
w sumie to daliscie mi cieżki orzech do zgryzienia bo jak juz sie dorwe do anime to wchłaniam je jedno po drugim bez wyjątku
a ze czasu może braknąć to te:
Umineko no naku koro ni?
Hatsukoi Limited?
Aoi Hana?
Needless?
FullMetal Alchemist Brotherhood?
Needless?
obejrzę po pierwszym odcinku i jedno moze 2 w zaleznosci od checi i czasu jeszcze sobie wybiore
w sumie tylko K-on nie zwrócił mojej uwagi w żadnym stopniu ;]
Jeszcze raz dzieki ;] ide zasysac ;]
Rzuć okiem jeszcze na Cross Game, Kemono no Souja Erin, Phantom - Requiem for the Phantom i Sengoku Basara, może któryś z tych całkiem odmiennych od siebie tytułów ci podejdzie.
Odpuść sobie jednak Aoi Hana, prawdopodobnie umrzesz z nudów, podobnie z Hatsukoi Limited, jak masz mało czasu to lepiej spożytkuj go na coś lepszego niż 1046 serię o problemach miłosnych uczniaków.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-08-10 12:00:39)
Przy Phantomie też można usnąć z nudów ;p
Odpuść sobie jednak Aoi Hana, prawdopodobnie umrzesz z nudów, podobnie z Hatsukoi Limited, jak masz mało czasu to lepiej spożytkuj go na coś lepszego niż 1046 serię o problemach miłosnych uczniaków.
Aoi Hana jest nie tyle nudne, co raczej skierowane do specyficznej grupy odbiorców , więc imo chociaż ten jeden odcinek warto sprawdzić (mi się spodobało), natomiast co do Hatsukoi Limited - tutaj się nie zgodzę, bo akurat ten tytuł wyróżnia się pod paroma względami z tych "1046 serii o problemach miłosnych uczniaków"
.
Jeżeli ktoś lubi zobaczyć kogoś dostającego od czasu do czasu kulkę w łeb to Phantom może być, wiadomo że to żadne dobre anime.
Aoi Hana mnie też zainteresowało pierwszym odcinkiem, przy piątym jednak ledwo żyłem.
Jedyną rzeczą w Hatsukoi jaką zauważyłem na plus to brak walącego po oczach QUALITY, nawet ładne projekty uczennic, ale na młot Thora, to przecież to samo co zawsze w tego typu pierdółkowatych seriach...
Edit down:
Chyba ze 4 czy 5.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-08-10 14:10:11)
no Zarathustra z twoich 4 tytułów ze 3 zachacze mi sie wydaje ;]
kurcze z taką listą to znow bede zacofany ;] za 2 sezony znow was zapytam co mnie omineło ;]
co do reszty wypowiedzi ;] jestem dość tolerancyjny i rzadko które anime potrafi mnie zanudzić ;] potrafię zmęczyć wszystko =]
a tak z ciekawosci od sezonu z CG r2 ile sezonow mnie mineło? ;]
Ostatnio edytowany przez zbik (2009-08-10 13:58:44)
a tak z ciekawosci od sezonu z CG r2 ile sezonow mnie mineło? ;]
Trzy (jesień 2008, zima 2009, wiosna 2009).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-08-10 14:11:15)
Fall 2008 (zaczyna się emisja drugiego sezonu Gundam 00, który został puszczony po CG R2), Winter 2008/09, Spring 2009, Summer 2009 i najnowszy Fall 2009 czyli pięć.
Gdyby ktoś jeszcze nie znał skąd się bierze te listy:
http://chartfag.wordpress.com/
Fall 2008 (zaczyna się emisja drugiego sezonu Gundam 00, który został puszczony po CG R2), Winter 2008/09, Spring 2009, Summer 2009 i najnowszy Fall 2009 czyli pięć.
Winter 2008 - coś takiego nie istnieje (serie zaczęły się w styczniu 2009), a fall 2009 się dopiero zacznie
. Więc nie licząc obecnego - trzy, licząc z obecnym - cztery.
EDIT:
~down: Nowa lista jest zapowiedzią, nie rozpoczęciem kolejnego sezonu, obecnie trwa lato 2009, a że są już zapowiedzi na jesień to zupełnie inna sprawa . A zresztą... nie wiem czy jest sens się o takie bzdury spierać, w końcu obiektywnie nigdy nie zdefiniowano jak powinno się to rozumieć
.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-08-10 14:34:51)
Who cares? Każda lista przynosi nowe pozycje, czyli nowy sezon, zacznie się po prostu Winter 2009/10.
Edit up:
W sumie masz rację, niepotrzebnie podciągnąłem zapowiedzi z nowego sezonu, wychodzi na to że 4.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-08-12 01:20:35)
~zergadis0, akurat ~Zarathustra, dobrze napisał, 5 xD
no to skoro wszyscy zapomnieli to ja jeszcze polecę Pandora Hearts ;p
Dla ciekawskich trailler Sekirei 2: http://www.sekirei-tv.com/movie/second_pv01.html
Uwaga to tylko plotka, możliwe że to jakiś pic na wodę zrobiony przez fana, zresztą oceńcie sami.
Wzięte z zagranicznego forum: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=330057
I know this is gonna sound fishy coming from a new member and all, feel free to ban me if some news doesn't surface on it soon. So anyway I was talking with an old classmate who works on animation in japan:
-So what are you up to these days?
-Pachinko stuff and modelling for some Berserk thing, tv-series I guess.
-wtf Miura Kentarou's Berserk?
-Yea we made a pilot for a "cel+3d hybrid" before and now it's gonna be a real serie, or a movie, I'm not sure.
(roughly translated)
Trust me I would not make this shit up and face the wrath from my fellow Berserk fans.
To zbyt dobre żeby było prawdziwe według mnie, możliwe że to tylko na potrzeby jakieś nowej gry na PS3.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-08-14 14:35:47)
Podobno też te zrzuty z "trailera" mają już rok. Co jeszcze bardziej podejrzane to, że ten jego "kolega" pracuje w Studio 4°C, to już zwyczajnie zbyt bajkowe, ale wiara w porządną ekranizację Berserk'a nigdy nie upadnie.