Nie jesteś zalogowany.
No i ostatni epek Ippo II. Cóż, koniec serii, wielka szkoda, bo tak naprawdę teraz byłoby grubo.
Jednakże zapowiadają trzecią serię, więc nie ma co narzekać.
Dzięki za all komentarze! Do zobaczenia przy trzeciej serii, no i przy hardkach pierwszej.
Pandora Hearts 15 już na ANSI.
Have fun.
Tak, tak, przed wami napisy do 10 epka Cross Game'a.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Niniejszym wchodzimy w kolejny projekt. Tym razem coś nowego - pierwszy odcinek Utawarerumono OVA spod naszego szyldu dostępny jest już na ANSI.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Chi's New Address 37-40.
Pandora Hearts 16 już na ANSI.
Have fun.
No i mecz sie skonczy milego ogladania 11 epka.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jestescie ciekawi o jakie wyzwanie chodzilo? Pobierajcie napisy do 12 epka to sie dowiecie.
Do bazy ANSI dodano kolejne odcinki Urusei Yatsura: 23, 24, 25.
Nie bądź zbyt hardy...
Saiunkoku Monogatari S2: 28
Pozdrawiam
Pandora Hearts 17 już na ANSI.
Have fun.
Nudziło mi się, więc postanowiłem obejrzeć sobie ten całkiem stary film i stwierdziłem, że byłoby fajnie go przetłumaczyć i jakoś tak wyszło. Możecie pobierać napisy do filmu Blooda by KA.
Oj, nieładnie. Jak ci się nudziło, to zamiast samemu robić napisy trzeba było kupić sobie wydanie DVD od IDG. ;p
Wolę wydać kasę na jakiś t-shirt.
Jakims cudem udalo sie zmajstrowac 2 epki Cross Game'a Milego ogladania.
Pandora Hearts 18 już na ANSI.
Have fun.
Chi 41-44.
Chi 45-48.
Na sieć trafiły właśnie tłumaczenia do dwóch kolejnych odcinków Urusei Yatsura: 26 i 27.
Nie bądź zbyt hardy...
Pandora Hearts 19 i 20 już na ANSI.
Have Fun.