Nie jesteś zalogowany.
LOL! 3 głosy? AŻ? Myślałem, że ten jeden od xychoo.
Pokaż spoilerTa wypowiedź jest napisana na poważnie! 0 ironii.
To był ten jeden ode mnie, ale za to za 3 punkty
Widzę, że ludziska z mojej grupy nieźle się prezentują, fajnie. I znowu AG przegrało z KA.
Widzę, że ludziska z mojej grupy nieźle się prezentują, fajnie. I znowu AG przegrało z KA.
Ta, tylko że KA spoczęło na laurach i poziom interpunkcji zaczął lecieć w dół. Całą grupę trzyma Sagiri i slymsc, cwaniaczku No może ty, Cieslak, też masz w tym jakiś mały udział, taki tyci-tyci.
Hatake napisał:LOL! 3 głosy? AŻ? Myślałem, że ten jeden od xychoo.
Pokaż spoilerTa wypowiedź jest napisana na poważnie! 0 ironii.To był ten jeden ode mnie, ale za to za 3 punkty
I tak mnie to w zupełności satysfakcjonuje.
cieslak napisał:Widzę, że ludziska z mojej grupy nieźle się prezentują, fajnie. I znowu AG przegrało z KA.
Ta, tylko że KA spoczęło na laurach i poziom interpunkcji zaczął lecieć w dół. Całą grupę trzyma Sagiri i slymsc, cwaniaczku No może ty, Cieslak, też masz w tym jakiś mały udział, taki tyci-tyci.
I'm a lazy boy. bodzio, o kogo suby chodzi z tymi przecinkami?
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-08-22 19:05:49)
bodzio napisał:cieslak napisał:Widzę, że ludziska z mojej grupy nieźle się prezentują, fajnie. I znowu AG przegrało z KA.
Za dużo nowych teraz macie, żebym wiedział czyje dokładnie, ale jak sobie przypomnę, dam znać
cieslak napisał:bodzio napisał:Ta, tylko że KA spoczęło na laurach i poziom interpunkcji zaczął lecieć w dół. Całą grupę trzyma Sagiri i slymsc, cwaniaczku No może ty, Cieslak, też masz w tym jakiś mały udział, taki tyci-tyci.
Za dużo nowych teraz macie, żebym wiedział czyje dokładnie, ale jak sobie przypomnę, dam znać
Hehe, I'm waiting.
Ty się tak, Cieślak, nie ciesz 6 pkt brakło nam do was? Przy naszej obecnej formie wydawania mniejszej ilości subów i głównie do niszówek, wynik jest w zupełności zadowalający
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Przy waszej ilości, szybkości i renomie byłby obciach, gdybyście nie wygrali;]
Lepsi wygrali, nie no, wiecie, dobrze jest, dopóki ktoś o nas pamięta. A kto by tam cieszył się ze zwycięstwa... <my> <dokuczacz>
Tak więc wreszcie jesteśmy świadkami dorocznego eventu "Która z dwóch grup ma większego". Dzięki, tego mi właśnie brakowało
Cóż, nie wiem, czy zwycięska ma większego, ale węższego na na pewno.
A odrobina uczciwej rywalizacji jeszcze nikomu nie zaszkodziła xP
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Cóż, nie wiem, czy zwycięska ma większego, ale węższego na na pewno.
Zdecydowanie odcinam się od takich porównań, bo wiadomo, że liczy się "figlarność".
Z drugiej strony fajnie, że się czlowiek znalozł na lyście konkursu Zjadacza. Szkoda tylko, że frekwencja była niska - czyżby potwierdzała się teoria o grupie trzymającej forum? Czyli kilku wygadanych (napalonych na pisanie raczej), paru odzywających się przy większych okazjach i całej masie biernych czytelników?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Gratuluję wszystkim, którzy znaleźli się na liście - nie miejsce jest ważne, a sam fakt, iż jest się mimo wszystko pamiętanym.
13. Anonymouse, Yuuri, Szybkobierzek, Koni, Cieślak, Sait Goku, Hikikomori, Slymsc, KiRA, Archer, Xellos - 2
- doborowe towarzystwo, ale cholernie niesprawiedliwe ;]
Korekta
7. Koni - 12
- dzięki! Wiem, że głosowali na mnie głównie znajomi ;P
Grupa soft
1. Kuruoshii Anime - 79
2. Anime Garden - 72
3. Butazaru - 32
4. Senjou Anime Subs - 16
5. Naraku no Hana - 12
- nic dodać nic ująć. Zgadzam się w 100%.
Grupa hard
1. Kami Squad - 55
2. Bodzio - 49
3. Kuruoshii Anime - 24
4. Sró-chan - 10
- 4 miejsce Sró sprawiło, że poczułem się jak dumny ze swojego syna ojciec;]
Odkrycie roku
1. Qashqai - 36
2. Butazaru, Sró-chan, Elaia - 15
Qwig - masta of kodowanie - teraz spodziewaj się jeszcze większej ilości zamówień
Ostatnio edytowany przez koni (2009-08-22 22:04:44)
Anime makes you stupid
W przyszłym roku umieścimy info o plebiscycie na stronie głównej, to na pewno pomoże we frekwencji
Koni, oby Ci teraz sukces do głowy uderzył, to się weźmiesz za hentajce zamiast Loli xD A dla Qwiga będzie więcej kebabów, niż będzie w stanie zjeść
Ace, "rywalizacja" KA z AG (kolejność przypadkowa) jest stara jak świat
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ace, "rywalizacja" KA z AG (kolejność przypadkowa) jest stara jak świat
A ja tam zawsze uważałem to za zabawę, a nie rywalizację. o.O Czasami bywało śmiesznie, ale to dobrze.
W przyszłym roku umieścimy info o plebiscycie na stronie głównej, to na pewno pomoże we frekwencji
I większość głosów dostanie wtedy osoba, która robi napisy do popularnego anime jakie będzie akurat emitowane.
Cieślak, cudzysłów i oczko poszły nie na darmo
Zar, dla mnie tym właśnie były głosy na d_note, więc już to mamy xD
EDIT DOWN
Night, d_note to ona
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-08-22 23:23:54)
Zar, dla mnie tym właśnie były głosy na d_note, więc już to mamy xD
Nie tylko na nią, ale to zabawa, więc nie ma się co przejmować. Każdy chyba wie, na ile go stać.
EDIT UP:
Sory, pomyłka
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2009-08-23 07:53:30)
I know, Q.