Nie jesteś zalogowany.
Nie ma napisów do Shugo Chara od około odcinka 21, 22 chyba jest, ale znowu od 23 nie ma... szukałam to znalazłam tylko Doki czy druga seria... czyżbym musiała oglądać aż do 51 odcinka po angielsku?
Dragon Ball Kai oczywiście - jakoś coraz trudniej o dobrą wersję i napisy... :/
Ma ktoś zamiar tłumaczyć nowego SZS?
Madzia, afkoz xD Najpierw uporamy się z korektą 3 epka 2 OAV i będziemy lecieć z serialem (suby się tworzą, z tego co nam wiadomo).
Akagi nie został anulowany, chwilowo blokuje mnie hardek Kaijiego. Postaram się ruszyć w następnym tygodniu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja bym prosił o Power Stone 26 ep
Katekyo Hitman Reborn! brak napisów do 80-88ep
Koukaku no Regios napisy są do 17ep a seria już się skończyła może ktoś dokończy napisy do reszty epków
Ostatnio edytowany przez popek9 (2009-08-25 16:14:41)
Katekyo Hitman Reborn! brak napisów do 80-88ep
Są moje hardki, więc nie wiem po co ci softy na ansi.
Koukaku no Regios napisy są do 17ep a seria już się skończyła może ktoś dokończy napisy do reszty epków
ZASADY
2) w przypadku serii "napoczętych" prośbę o tłumaczenie kolejnych epków można umieścić dopiero wtedy, gdy od czasu udostępnienia ostatniego tłumaczenia minęły co najmniej dwa miesiące (60 dni);
Ludzie, czytajcie regulamin.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-25 18:10:57)
Mnie interesuje co się dzieje z Dundam Seed Destiny. Napisy do jednych odcinków są, a do innych nie ma- w cały świat, a b. mi zależy na zdobyciu tych subów. ;\
One Outs. Zdaje się, że autor porzucił projekt tłumaczenie i utknął na 4 epku.
Edit: Dziękuję Arystar za informacje.
Ostatnio edytowany przez Fantazyn (2009-08-28 12:47:13)
O ile się nie mylę to napisy do Gundam Seed Destiny zostały usunięte przez ich autora. Ten temat był już chyba poruszany na forum.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
One Outs. Zdaje się, że autor porzucił projekt tłumaczenie i utknął na 4 epku.
Szejk wydaje hardki do tego tytułu. Strona.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
gad guard do końca i poprawa od odcinka 6- w 6 paczce są napisy od 7 odcinka i to tak idzie aż do tego mamy na stronie.
- Gundam 0083 - Stardust Memory
Mnie interesuje co się dzieje z Dundam Seed Destiny. Napisy do jednych odcinków są, a do innych nie ma- w cały świat, a b. mi zależy na zdobyciu tych subów. ;\
Napisy są najprawdopodobniej w korekcie, wyjaśnienie masz chyba w komentarzu do 20 odcinka.
Znajdzie się jakiś desperat który przetłumaczy Evangeliona 2.0 - raczej wątpię przy obecnie dostępnej jakości Rip-u ale od jakiegoś czasu ją angielskie napisy w sieci
Te napisy to przekład jakimś translatorem z hiszpańskiego, więc nic dobrego by z tego nie wyszło.
Slam Dunk
Czy ktoś tłumaczy drugi sezon Haruhi???
dokończy ktoś Hunter X Hunter - Greed Island Final
niech ktoś załata gundam seed destiny:) jak ktoś z TŁUMACZY!!! sie nudzi i nie wie za co sie wziąść:)