Nie jesteś zalogowany.
Jak jest z wychodzeniem tłumaczenia chyba już wiadomo, gdzie go (nie)szukać też. Pyskówki na PM-y proszę słać, bo ludzie się skarżą na was
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Przeglądając najnowszy odcinek zauważyłem nową ostrą sarenkę- dosłownie i w przenośni
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
a ja myślałem, że Kanon to dziewczyna xD
I jak zwykle link do zapowiedzi następnego odcinka.
Btw. ma być 13 vol. BD/DVD, więc zakładając, że będą po dwa epy na płytkę, to będzie 26 odcinków. Już pomijam fakt, że mają być trzy wersje DVD (Normal, Collectors Edition i Gold Edition) oraz dwie BD (Normal i Collectors Edition).
Chociaż jakoś nie rozumiem, czemu Gold Edition jest prawie 1.5 razy droższe od Collectors Edition, choć zawartość ma niespecjalną.
na pewno ma coś dodatkowego ta gold ;3
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-21 14:44:26)
Collectors Edition
- APPEND DISC (specjale - pewnie proma i inne pierdoły)
- karta tarota
- specjalne opakowanie (planowane)
- kuponik na boxa
Gold Edition
- specjalny Night Goods - Note.01: First Night "Maria" (planowane (chyba) prześcieradło)
- specjalny booklet "Notatnik Marii"
- specjalne opakowanie (planowane)
- kuponik na boxa
Jak tak przejrzałem, to dalej jest: poszewka na poduszkę (Shannon), prześcieradło (Jessica), poszewka na poduszkę (Maria), prześcieradło (Shannon), poszewka na poduszkę (Jessica), prześcieradło (Beatrice), a dalej nie podali.
Naprawdę fascynujące dodatki
Rozumiem, jakby jeszcze w tym Gold była ta dodatkowa płytka i karta. A tak, to tego nie rozumiem.
No chyba, że jest to nastawione na kupców Blu-ray, bo tam są takie same dodatki (a APPEND DISC to pewnie w obu przypadkach DVD). Więc może dla głupiego prześcieradła/poszewki fani kupią i DVD.
Lol w tym 8 epie tak ostro było, że cenzurę dali O.o xD przyznam jak dla mnie nieczęsty widok xD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-24 23:43:11)
A ja w takim razie wytłumaczę co tam zaszło.
Otóż ich wnętrzności zostały wypchane wszelakimi słodyczami. Cukierki, lizaki itd. Oczywiście wszystko w klimatach Halloween.
HAPPY HALLOWEEN for MARIA~
Ostatnio edytowany przez Hardzior (2009-08-24 23:46:36)
A ja w takim razie wytłumaczę co tam zaszło.
Otóż ich wnętrzności zostały wypchane wszelakimi słodyczami. Cukierki, lizaki itd. Oczywiście wszystko w klimatach Halloween.
Wie to każdy, kto oglądał. Uuuu!
Raczej chodzi o kasę. Na DVD wydadzą bez cenzury:)
Hardzior napisał:A ja w takim razie wytłumaczę co tam zaszło.
Wie to każdy, kto oglądał. Uuuu!
a no wie xD potem ciągle gadali, że wypchali są cukierasami~
i jeszcze ta dynia na środku stołu xDDD
Mój błąd. Pop polsku jeszcze nie zdążyłem obejrzeć D:
No, dają powód dla fanów. W Higuashi dostali czerwoną krew, a tu dostaną flaki z cukierkami...
Pokaż spoilerTa część za walką Kanona mnie zaskoczyła. Jakieś dziwadła od Beatrice o.O
Maria plusa u mnie załapała za ten odcinek
Lubi Higurashi oglądać
Hikari-chan, to co widziałaś/widziałeś to tylko dopiero przedsmak jej służących ;]
Aż nie mogę się doczekać, gdy pokażą
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-26 12:40:25)
Sama walka była dziwna jak dla mnie, ale jej potężne służące były nawet fajne.
Potężne?
Ostatnio edytowany przez Hardzior (2009-08-26 13:15:43)
~Hardzior, ich nazwę można wydedukować z ich wyglądu, Kozio-głowi służący ^.^ Po portu nazwa po wyglądzie, nic specjalnego.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-26 13:30:48)
Maria plusa u mnie załapała za ten odcinek
Lubi Higurashi oglądać
Oglądała już w epizodzie pierwszym A dokładniej jeden ze speciali, ten z Kon Chiaki ;d
Hikari-chan napisał:Sama walka była dziwna jak dla mnie, ale jej potężne służące były nawet fajne.
Potężne?
Pokaż spoilerGoat-head butlers (bo tak sie nazywają) są najniżej w hierarchii służących Beatrice. Potem dopiero dojdą machiny wojenne. D:
Np. Siostrzyczki Czyśćca, bądź Siesty.
Czytaj uważniej Tam jest "służące", czyli pewnie Hikari chodziło o
Ostatnio edytowany przez aria (2009-08-26 13:44:17)
... SHIT
Na stare lata coraz gorzej widzę D;
przyznam ze ten ep rozkręcił się dopiero pod koniec, ale był fajny. Troszkę przesadzają już z tą cenzurą...
Nie przesadzają, tylko pewnie wynika to z regulacji prawnych (vide mozaika w hentajach) oraz z innych czynników (np. powód pojawienia się czarnej krwi).
A co do pajęczyny... to może motyle jej nie cierpią?
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-08-30 22:52:35)