Nie jesteś zalogowany.
szukam odcinkow pierwszej serii kapitana tsubasy
odcinki od 90 (włącznie) w górę do konca serii co do wersji video to wszystko jedno
co do tlumaczenia to moze byc lektor pl moga byc napisy pl (obojetnie jaki dub) moga byc napisy angielskie(dub obojetny) a moze tez byc dubbing angielski ;]
moze byc torrent moze byc direct download jak takze online wersja
porostu chce obejrzeć xD thx
Wszystkie odcinki na:
http://bajki-tv.com/index.php?showtopic … hl=tsubasa
Tak, tylko trzeba mieć konto, bez zaproszenia ani rusz.
Daj maila to ci wyśle linki, bo nigdzie nie widzę opcji zaproś.
mail: kojot38@wp.pl
gg 8839519
albo poprostu tu pw pisz ;] z gory dzieki za linki xD
Poszukuję Kikou Soseiki Mospeada w wersji od [Ra-C], lub [G_P]. Najlepiej na DDL ale nie pogardzę też torkiem.
Z góry dzięki.
torrent dla [Ra-C] na nyaatorrents.org, żywy
Poszukuję [ANBU]_Tytania_-_14_[HQ][B46C7217].mkv jakiekolwiek żywe źródło. Wszelakie torki jakie znalazłem są martwe od tygodnia.
Dzięki za pomoc.
Poszukuję [ANBU]_Tytania_-_14_[HQ][B46C7217].mkv jakiekolwiek żywe źródło. Wszelakie torki jakie znalazłem są martwe od tygodnia.
Dzięki za pomoc.
http://www.anime-eden.com/anime/series.6005.htm
Wymagana rejestracja.
Dzięki za pomoc.
Tutaj rejestracja nie jest wymagana :p Megaupload
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-09-03 10:59:33)
Dzieki a ja biedny tydzień szukałem... Ślepota nie boli.
Rafaga napisał:Poszukuję Kikou Soseiki Mospeada w wersji od [Ra-C], lub [G_P]. Najlepiej na DDL ale nie pogardzę też torkiem.
Z góry dzięki.torrent dla [Ra-C] na nyaatorrents.org, żywy
Dzięki, ale widzę, że seedów zero. Jakby ktoś inny znalazł coś jeszcze, to byłbym wdzięczny.
Dzięki, ale widzę, że seedów zero. Jakby ktoś inny znalazł coś jeszcze, to byłbym wdzięczny.
jak to zero? O_o nie napisałbym, że żywy tym bardziej, że teraz również są napisz że prędkość Ci nie odpowiada ale nie wciskaj kitu, że seedów zero.
Poszukuję Kikou Soseiki Mospeada w wersji od [Ra-C], lub [G_P]. Najlepiej na DDL ale nie pogardzę też torkiem.
Z góry dzięki.
tutaj masz od [G_P]
Nigdy stamtąd nie ściągałem , więc nie wiem jaką prędkość się osiąga.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2009-09-03 17:24:25)
Ja znalazłem tego w brud: [Ra-C] na NyaaTorrent 2/1. Znalazłem też to samo na ich bocie, na anime_indir@irc.rizon.net.
A tu od G_P.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2009-09-03 17:24:29)
Rafaga napisał:Dzięki, ale widzę, że seedów zero. Jakby ktoś inny znalazł coś jeszcze, to byłbym wdzięczny.
jak to zero? O_o nie napisałbym, że żywy tym bardziej, że teraz również są napisz że prędkość Ci nie odpowiada ale nie wciskaj kitu, że seedów zero.
Mi pokazywało zero, więc nie kłamię.
tutaj masz od [G_P]
Nigdy stamtąd nie ściągałem , więc nie wiem jaką prędkość się osiąga.
Dzięki, sprawdzę.
Ja znalazłem tego w brud: [Ra-C] na NyaaTorrent 2/1. Znalazłem też to samo na ich bocie, na anime_indir@irc.rizon.net.
A tu od G_P.
Dzięki, też sprawdzę.
Mi pokazywało zero, więc nie kłamię.
troche to dziwne jak dla mnie Może wina klienta albo co Mimo wszystko polecam jeszcze raz spróbować bo jednak to troche lepsze wydanie od [G_P] (osobiście nie lubie hardsubów a i jakość powinno mieć lepszą) Jeśli nie o jakość się rozchodzi to może coś na MU i RS a mianowicie wersja od [ASS].
Ostatnio edytowany przez adi90a (2009-09-03 20:35:57)
Kto śpiewa piosenkę, która ma w refrenie "coś coś tam funny funny people"?
Google cały czas mnie do filmu z Sandlerem i Rogenem odsyła.
Jeśli nie o jakość się rozchodzi to może coś na MU i RS a mianowicie wersja od [ASS].
Właśnie na jakości mi zależy. Według AniDB, to własnie Ra-C ma ją najlepszą i dlatego szukam tego wydania. Spróbuję jeszcze raz z tym torkiem, może jak dłużej poczekam to coś załapie.
A przy okazji:
Według AniDB, Metal Armor Dragonar nie został przetłumaczony przez żadną grupę, są tylko rawy, ale znalazłem takie coś i mnie to zaciekawiło. Teraz szukam, czy przypadkiem nie ma nigdzie wersji w lepszym jakościowo formacie. Jak coś wiecie na ten temat, to pomóżcie !!!
Ostatnio edytowany przez Rafaga (2009-09-04 04:00:56)