Nie jesteś zalogowany.
W tym miejscu wypadałoby umieścić opis serii, ale ten kto ją oglądał, wie o co chodzi, a ci, którzy tego nie robili, i tak nie zaczną ściągania od odcinka z takim numerkiem.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-09-29 22:17:54)
Łał! Nowa nazwa hardków. Era [bodzi] xxx przemineła? Dzięki za hardka.
Yay, wreszcie obejrzę te nowsze epy xD
Kto by nie wiedział, co to jest Justaway! xD
Usz, muszę wbić na tego irca, nie chce mi się ssać przez torta... D:< najpierw muszę ściągnąć jakiś program żeby móc xD'
@dół
Irca. Właśnie zainstalowałam Operę, ale chu - nie umiem się obsłużyć XD na szczęście bodzio był miły i wysłał mi na PW :33 po znajomości xDD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-03-07 23:31:08)
Justaway to justaway i nic więcej.
najpierw muszę ściągnąć jakiś program żeby móc xD'
Wejść na irca czy ściągać z torta? Jeśli to pierwsze, to Opera i nic więcej nie trzeba. Do torta zresztą też, ale nigdy przez Operę nie ściągałem.
PS. Czy justaway planuje może odcinki 98-99?
PS. Czy justaway planuje może odcinki 98-99?
To zależy, czy Gin-san zgłosi się z tłumaczeniem....
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
lb333 napisał:PS. Czy justaway planuje może odcinki 98-99?
Napisy z ansi są do dyspozycji justawaya. Jakby co, mogę kodować, tylko muszę dostać rawa i skrypcik.
No dobra, obejrzałam, czas się jakoś wypowiedzieć na temat relka~ :3
No więc tak! Hijikata z korektą trochę zażalił, bo przepuścił całą jedną literówkę - mianowicie, było "bydle" zamiast "bydlę" w minucie 20, sekundzie 57 xD
A tak poza tym, to, no... wspaniale, no~ xD
Miło się oglądało i w ogóle. xD
...Swoją drogą, czy szesnastoletni prawiczek to naprawdę taki ewenement?
Biedny Shinpachi, nawet dzieci po nim jadą XD
Ale przecież on też jest bishem, noo~ XD [no dobra, druga część postu nadawałaby się bardziej do tematu o Gintamie... xD]
qwig napisał:lb333 napisał:PS. Czy justaway planuje może odcinki 98-99?
Napisy z ansi są do dyspozycji justawaya. Jakby co, mogę kodować, tylko muszę dostać rawa i skrypcik.
Tylko Shinpachi musiałby tm kara zrobić, a MężczyznA Do Absolutnie niczegO nałożyć efekt.
Justaway powstało właśnie na zasadzie zbierania chętnych do pracy. Ktoś chce w czymś pomóc na odcinek, dwa, dłużej? Pisać śmiało. Ktoś coś przetłumaczył/chce przetłumaczyć i wydać, również śmiało pisać.
Shinpachi jest bardzo często obiektem takich niewybrednych żarcików, jak np. w 100 epku, gdzie przypisano mu przez cały odcinek tylko jedną, powtarzającą się kwestię.
Kochane pijaweczki, na kanale #bodzio macie odcinki 139 i 140 na bocie, Hyakko. Jednak żeby dało się ściągnąć, po przywitaniu się należy wpisać "biore na klate", a później "!list". Inaczej bot oleje
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Odcinek 27
Torrent
Megaupload
Tak, tak, coś się zaczęło robić w kierunku zapychania Gintamowych dziur w odcinkach PL...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-06-09 09:07:32)
Jak się komuś nudzi, zna się na timingu (wymagany scene + alpha [chociaż na to jeszcze można przymknąć oko], wiedza o linkingu i flashingu) i chciałby go robić do Gintamy, np. 2-3 epki lub więcej, to przyjmujemy zgłoszenia Twój nick i tak zostanie anonimowy ^^
Odcinek 30
Kolejny odcinek. Tym razem o tym, jak to Otsuu znalazła się w tarapatach, a nasz dzielny Shinji z ekipą pospieszy jej na pomoc
Do pobrania poprzez bota Hyakko na kanale irc #bodzio@irc.irchighway.net
Witamy się, wpisujemy !list i ściągamy jak z każdego kanału irc.
Tak, będzie potem zbiorczy torrent, bez obaw.
Odcinek 31.
Cóż, Gintoki traci pamięć, co, o dziwo, dla wielu osób okazuje się być zbawienne, nawet chcą, by pozostał w takim stanie. Jednak Shinpachi i Kagura za wszelką cenę starają się przywrócić mu pamięć. Czy jednak z dobrym skutkiem?
Do pobrania na kanale irc #bodzio@irc.irchighway.net
Odcinek 32
Dalszy ciąg historii o tym, jak Gintoki stracił pamięć. Jak się okazuje, wiedzie teraz zupełnie inne życie, produkując Justaway w pewnej fabryce. Tutaj to dowiecie się, czym tak naprawdę jest Justaway!
Do pobrania na bocie.
Czy istnieje szansa że ktoś wrzuci te odcinki na MU bo widzę że torrent już jest martwy?
Wszystko jest na bocie ircowym.