Nie jesteś zalogowany.
Jeśli rzeczywiście była by jakaś wojna to sądzę że ci bezimienni shinobi którzy nigdy albo raz zostali pokazani w tel by zginęli. Na śmierć głównych bohaterów liczyć nie można za bardzo.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Jiraya zginął, a to już coś jak na tą mangę
Poza tym Sasuke jest coraz słabszy zamiast silniejszy (stracił Orochimara, zyskał mangakoy, stracił przeklętą pieczęć)
Nie wiem czy mi się zdawało wcześniej (zaraz spojrzę jeszcze raz ), ale czy Kankuro nie miał lalki Sasoriego (tego kazekage byłego) ?
Jak ją ma, to w sumie i on sam mógłby sasuke rozpierdzielić )
Sasuke nie nadaje się teraz nawet na obstawe dla kage xD
Jiraya zginął, a to już coś jak na tą mangę
Poza tym Sasuke jest coraz słabszy zamiast silniejszy (stracił Orochimara, zyskał mangakoy, stracił przeklętą pieczęć)
Nie wiem czy mi się zdawało wcześniej (zaraz spojrzę jeszcze raz ), ale czy Kankuro nie miał lalki Sasoriego (tego kazekage byłego) ?
Jak ją ma, to w sumie i on sam mógłby sasuke rozpierdzielić )
Sasuke nie nadaje się teraz nawet na obstawe dla kage xD
Mi się zdaje, że on ma za lalkę Sasoriego, a nie jego lalkę.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
przecież satori był lalka wiec co to za problem nawet nie musiał za bardzo strugać
a przecież sacke nie stracił pieczęci i naco mu był potrzebny oro
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
~Zwierz, stracił pieczęć, nawet za niedług to będzie w anime, więc będziesz mógł sobie akurat to odświeżyć ;] A zobaczcie, jak Itachi wszystkich ownował i jakoś nie potrzebował specjalnych zdolności innych niż zdolności Uchicha A że przegrał z Sasuke, to wszyscy wiemy, jak było. Po prostu nie chciał skrzywdzić swojego ukochanego, młodszego braciszka
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-08-20 12:05:39)
Jestem ciekaw w czym Madara kłamał, bo była mowa o tym, że (tu niedokładnie pamiętam) nikt nie zdradziłby prawdziwych intencji Itachiego. Czyli jednak coś nam nie wiadomo , a może Itachi wszystkich gromił swoim mangakoy, ale jeśli wziąć pod uwagę to, że prawie ślepy pokonałby Sasuke, to widać różnice w ich Levelach
Naruto jest lepszy od Jirayi albo na tym samym poziomie, a on był na poziomie kage
Toua, nie ryzykowałbym z porównywaniem mocy bohaterów Naruciaka (a już tymbardziej blicza <- you know what I mean xD), bo to jest szołnen, a w szołnenkach zazwyczaj "moc" bohatera okazuje się być bardzo względna... Np. pokonuje jakiegoś koksa, któr siał zgrozę jednym spojrzeniem, podczas gdy inne koksy podziwiają jego super moc i twierdzą, że nie dorównują mu do pięt, a zaraz potem nasz bohater dostaje w ciry od jakiegoś przydupasa, a wcześniejsi podziwiacze miażdżą przydupasa machnięciem rzęsy
Nie ogladam anime naru juz od jakis 30 epów wiec chyba sobie jeszcze raz mange przejrze a co tych mocy tak mistęty w tych seriach bywa główny bohater zawsze jest troche słabszych od wrogów zeby byl dreszczyk przy dramatycznej walce
DZIECIĘ NEO
Ciekawi mnie teraz, czego Madara się boi, skoro żaden atak nie może go skrzywdzić. Itachi sądził (tak przynajmniej można wywnioskować z dialogu Madary po walce Itachi x Sasuke), że jego Amaterasu może go zabić. Amaterasu jest atakiem obszarowym i spala gostka w całości, czyli może tu chodzić o to, że nie można użyć przy nim jutsu czasu i przestrzeni.
Nie mogę się doczekać, aż Sasuke dostanie po dupie od Raikage (jak ten dostanie, to żaden z niego kage).
Klasyfikacja kage (według mojej opinii ^^ ):
Kazekage<Hokage<Mizukage<Raikage<Tshuchikage (nie wiem, czy tak to się pisze)
Chociaż hokage i Mizukage mogą okazać się silniejsi (oceniam po wyglądzie xP )
Klasyfikacja kage (według mojej opinii ^^ ):
Kazekage<Hokage<Mizukage<Raikage<Tshuchikage (nie wiem, czy tak to się pisze)
Chociaż hokage i Mizukage mogą okazać się silniejsi (oceniam po wyglądzie xP )
Ja prawie zawsze mowie nie oceniaj książki po okładce
DZIECIĘ NEO
A że przegrał z Sasuke, to wszyscy wiemy, jak było. Po prostu nie chciał skrzywdzić swojego ukochanego, młodszego braciszka
Śmierć Itachiego była dla mnie ciosem, ale fakt, że okazał się DOBRY, to był cios poniżej pasa! Chciałam żeby pozostał sukin***em, a okazał się dobrą cipcią która nie chciała skrzywdzić braciszka . Z tego co czytam to coś tam się dzieje w tej mandze więc chyba sobie pościągam i zobaczę co nowego słychać xD I jeśli dobrze pamiętam: SasUKE mścił się na Itachim za śmierć rodziny, a teraz mści się na wiosce za to że zabił brata? xD
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2009-08-29 12:04:07)
Nie tyle co za śmierć brata, tylko za to ze Konoha rozkazał Itachiemu szpiegować a potem wybić własny klan.
A teraz do nowego chapterka przejdźmy. Jest jak na razie nieźle. Jest tak jak myślałem, Sasuke nie ma za bardzo szans z Danzo, skoro nie mozę przebić się przez raikage i jego obstawę. A nawet jeśli jakimś cudem minął by go to i tak nie ma szan przeciwko pozostałym kage.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
"
-Naruto?
-Sasuke...Koch/
-Nie widzisz, że przeszkadzasz?(w domyśle: "Dostaję po dupie?")
-:/
"
To i wiele więcej już w następnym czapie
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
"
-Naruto?
-Sasuke...Koch/
-Nie widzisz, że przeszkadzasz?(w domyśle: "Dostaję po dupie?")
-:/
"
To i wiele więcej już w następnym czapie
Nie ma mowy, autor chce zostawić wątek Naruto na trochę później, bo tak jak pisałem, jest dużo ciekawszy od Sasuke, którego ruchy łatwo przewidzieć.
Sasuke dostanie po dupie, jak zresztą pisałem wcześniej. Obstawa Raikage nie miałaby pewnie z nim kłopotów.
Jak Naruto przyjdzie, to najwyżej na końcówkę walki i uratuje dupę Sasuka.
Jeżeli Sasuke ze swoją drużyną pokonają Raikage, to się potne.
Kto jak kto, ale Raikage to powera w łapie ma . Sasugay must die! K4me, sam emo wygląd Saska powoduje chęć pocięcia się Sasuke iz tru avenga~~ :O! Mam nadzieję, ze w następnym chapku Raikage zrobi mielone z twarzy Saskacza.
Nie wiem czemu, ale dzisiejszy chapter skojarzył mi się z Harrym Potterem. Skoro Sasuke i Naruto zostali wybrani przez przeznaczenie, to jeden musi zginąć, żeby zapanował pokój. To zupełnie jak w tej przepowiedni "...I JEDEN Z NICH MUSI ZGINĄĆ Z RĘKI DRUGIEGO, BO ŻADEN NIE MOŻE ŻYĆ, GDY DRUGI PRZEŻYJE..."
A tak na poważnie, nie sądziłam, że Raikage jest taki silny. Poza tym Sasuke coś słabnie, gdyby Itachi nie zlikwidował mu pieczęci pewnie by wygrał, z niewielką pomocą.
Tak poza tym, za co nie lubicie Sasuke, że tak źle mu życzycie?
A Madara żyje bo używał horkruksów , ale pomysł o tym, że Sharingan od Rinnengana trochę głupi, to kim był w takim wypadku Nagato i czemu jego oczy nie były takie imba ;/
Tym ze on jest jaki taki lalusiowaty i w ogole. Do naruto tez sie mozna przyczepić ale nie az tak. Teraz z innej beczki przeciez chidori to technika elemetu błyskawicy a raikage włada tym elementem lepiej od saske
DZIECIĘ NEO
Bo błyskawica jest głównym elementem używanym przez raikage...? A swoją drogą Sasuke jest cienki i ratuje go tylko sharingan