Nie jesteś zalogowany.
Z czego to jest?
Bo te niepokazane w mandze dziwnie wyglądają, a w szczególności siedmioogoniasty...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-09-08 22:35:27)
W sumie to nie wiem Znalazłem to jakiś czas temu na pewnym forum, i większość komentarzy te zdjęcia są oryginalne i pochodzą z jakieś graphic book czy coś. Ile w tym prawdy jest to nie wiem.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Z tego co znalazłem, to jest bodajże z drugiego artbooka.
edit
Czteroogoniasta Małpa jest nawet fajna. A Pięcioogoniasty Delfino-Koń wyszedł dość dziwnie...
Sześcioogoniasty Ślimak jeszcze przejdzie, ale Siedmioogoniasty Rohatyniec to już porażka...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2009-09-08 23:12:41)
Czasami w kolorowych stronach w mandze rówież pokazywali inne bestie, jeśli się nie mylę nawet te SS.
Z tego co pamiętam, to jedynie była ilustracja wszystkich jinchuuriki - ale mogę się mylić.
Mnie też się wydaje, że tylko jinchuuriki pokazali. W każdym bądź razie ja teraz po raz pierwszy zobaczyłam te wszystkie bestie
To już od jakiegoś czasu jest. W Artbooku było. 4 ogoniasty rlz.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Meh, jak zwykle pajac Saskacz overpowered. Sam fakt, że dorównuje Raikage już jest śmieszny.
A w ogóle to ten cały atak na zebranie Kage wszystkich wiosek jest dziwny, bo jakby wszyscy Kage ruszyli dupe ze stołków i włączyli się do walki raz ze swoimi przydupasami to od razu byłoby po sprawie, a wymówka "nie przeszkadzajcie Raikage, bo on jest evul i może was killnąć przez przypadek !!11" jakoś do mnie nie przemawia.
Raikage używa chwytów zapaśniczych, to akurat fajnie autorowi wyszło. Sasuke znowu dostał power up'a, nie dość że może kontrolować amaterasu to teraz jeszcze susano, przypuszczam ze i tsukuyomi też ma. Manga coraz bardziej na psy schodzi.
I mi nie podoba się to co autor robi z Sasuke... Nie trzyma się wszystko kupy, ale może jeszcze mnie coś mile zaskoczy. Autor mógłby wreszcie dać wątek romantyczny, na który zapowiadało się po tekście Hinaty: Naruto, kocham cię!
Sasuke ledwo rozwalił tym swoim amaterasu 8-ogoniastego i ma Raikage rozpieprzyć...
Coraz mniej mnie ta manga interesuje...
Może Tobi go nauczył, albo dzięki Itachemu...
Ostatnio edytowany przez Vossler (2009-09-11 14:25:18)
tak mi się zdaje, ale mogę się mylić...
Jak to sam Kishi podsumował pod koniec najnowszego chaptera...
"Mroczność Sasuke jest zbyt silna"
Tak, z tego co widzę w tej mandze, nikt nie może się równać z mrocznością Sasuke.
Wymiękam, teraz sasuke musi TYLKO, pokonać wszystkich kage, rozwalić Danzo, co pewnie dla niego będzie jak spacerek po lesie, i wrócić się gździć z Naruto.
Według mnie Kishi obdarzył go teraz tak wielką mocą, że albo zrobi z niego boga, albo powinien go uśmiercić lub chociaż pozbawić tej mocy, jeżeli ta mangą ma mieć dalej jakiś sens... O ile w ogóle go jeszcze ma...
Motyw z Gaarą fajny <3
Podpisuję się do postu K4me.
Sasuke jest teraz silniejszy od Itachiego, i to tylko dlatego, że dostał moc od brata...
Naruto na taki poziom musiał sporo się napracować...
Spróbujmy porównać techniki Naruto i Sasuke:
Sasuke - Chidori + Chidori w postaci pioruna (nie pamiętam, jak się nazywa) vs Naruto - Rasengan + Futon Rasen Shuriken
W tym wypadku Rasengan według mangi przegrywa z chidori (walka naruto x sasuke), ale Futon Rasen Shuriken powinien wygrać z Techniką Sasuke, czyli + dla Naruto
Sasuke - Mangakoy Genjutsu - Technika, z którą Naruto mógłby sobie poradzić, gdyby potrafił okiełznać dziewięcio ogoniastego, więc dałbym + dla Sasuke
Sasuke - Amaterasu - Odpalamy i po Naruto? ;p
Sasuke - marionetka (nie pamiętam nazwy) - absolutna obrona, czym naruto to rozwali, jak jego najsilniejszy atak to futon rasen shuriken, a ta lalka zatrzymała technikę Sasuke na tym samym poziomie.
Reasumując Naruto powinien dostać, chociaż jest jeszcze "coś" od Itachiego, a skoro zrobił on z Sasuke miernoty zabójcę kage, to z Naruto mógł zrobić Żniwiarza Dziwnookich.
Trochę mnie smuci, że manga toczy się tak jak się toczy, ale cóż
P.S Garaa cool ;p
Ostatnio edytowany przez Toua (2009-09-17 22:53:43)
Sasuke - Chidori + Chidori w postaci pioruna (nie pamiętam, jak się nazywa) vs Naruto - Rasengan + Futon Rasen Shuriken
Ta technika z piorunem to Kirin
Sasuke - marionetka (nie pamiętam nazwy) - absolutna obrona, czym naruto to rozwali, jak jego najsilniejszy atak to futon rasen shuriken, a ta lalka zatrzymała technikę Sasuke na tym samym poziomie.
A to Susano.
Manga schodzi powoli na psy. Ile jeszcze power up'ów dostanie Sasuke?
Może Naruto nauczył się jeszcze jakiejś nieznanej nam techniki podczas treningu mędrca.
PROTIP: Naluto i tak wygra na końcu.
Wyszedł nowy rozdział czy co? Zwykle to wychodziło bodajże w piątek.
Bleeeeee, Kishi jedzie po bandzie. Niedość, że pozbawił od tak ręki takiego badassa jak Raikage przez durnego pajaca Saskacza to jeszcze wtrącił w to Gaarę, któr WTF?! Zapłakał nad nim?! Miejmy nadzieję, że Gaara przeżyje, bo Sasuke chyba jest ulubieńcem Kishimito
PROTIP: Naluto i tak wygra na końcu.
Wyszedł nowy rozdział czy co? Zwykle to wychodziło bodajże w piątek.
Tym razem w czwartek
Bleeeeee, Kishi jedzie po bandzie. Niedość, że pozbawił od tak ręki takiego badassa jak Raikage przez durnego pajaca Saskacza to jeszcze wtrącił w to Gaarę, któr WTF?! Zapłakał nad nim?! Miejmy nadzieję, że Gaara przeżyje, bo Sasuke chyba jest ulubieńcem Kishimito beznadzieja
Gaara zapłakał, bo wiedział, że gdyby nie Naruto, to sam byłby teraz w podobnej sytuacji co Sasuke.
Podobają mi się techniki Raikage, ale nie ma żadnej super-uper ? Taki Trzeci Hokage miał np. tą technikę, którą wymyślił czwarty (ta, w której pojawia się shinigami).
Jakby wybrali Kakashiego, albo Naruto na hokage manga byłaby teraz zupełnie inna. Kakashi zabrałby ze sobą na spotkanie Naruto, a on z Gaarą rozpieprzyliby Sasuka.
Ech... Mam nadzieję, że jeszcze będzie coś ciekawego
Raikage może jeszcze mieć jakiegoś asa w rękawie, kto wie . Tylko nie w tym, w którym brakuje teraz ręki