Nie jesteś zalogowany.
Dajcie chłopakowi spokój,jak nie będziecie tak nagabywać to z pewnością to zrobi
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zaskakuje mnie, że jestem wpisany w korekcie 5 odcinka, której nawet nie robiłem.
Dajcie chłopakowi spokój,jak nie będziecie tak nagabywać to z pewnością to zrobi
Błąd. Patchy do Nabari nie doczekałem się do dziś ^^
Projekt był fajną inicjatywą, ale początki w 2007 i tak długa przerwa - nie napawa to optymizmem.
Może zrezygnował, tylko kwestia tego czy to ogłosił
A morze... jest głębokie i szerokie. Nie lepiej poczekać na słowo od mbella, zamiast produkować się w tym temacie? -_-
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-07-11 17:29:11)
Witam
Ogromnie przepraszam tych co liczyli na szybkie wydanie tego tytułu.
Jednak kamieniem o który projekt się wyłożył była konieczność szczegółowej korekty każdego tłumaczenia tak aby zachować zgodność z wcześniejszymi tłumaczeniami. Okazało się to zadaniem ponad moje siły i możliwości czasowe.
Jednak mimo pokus nigdy nie wycofałem się z tego projektu. Niniejszym ogłaszam, że prace nad projektem zostały wznowione ( w miarę możliwości of course ) Jaka będzie częstotliwość emisji to się okaże ale zapowiadam, że nie wezmę na warsztat niczego innego póki nie ukończymy tego projektu. Howg.
Osoby, które mogą ponownie dołączyć do projektu ( tłumaczenie / korekta ) prosze o kontakt.
Potrzebuję pilnie doświadczonego ochotnika który robiłby mi QC przed emisją.
Odcinek 11 czeka właśnie na QC.
Proszę tez o informację czy konieczne jest uplodowanie dotychczasowych odcinków na jakis rapid.
Seedowanie torrentem przekracza moje możliwości.
Pozdrawiam
Hatake - jesteś zapisany na liście korektorów jako piąty a nie że robisz korektę piątego odcinka
mbell
bodzio - moze jakas dobra dusza wyręczy mnie z tymi patchami, lub nauczy jak je zrobic.
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-09-07 14:21:22)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Na fansubs.pl jest napisane o patchowaniu - i na wiki, i na forum.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Podziwiam takich ludzi jak ty, serio. Stary tytuł a mimo to... no łezka się w oku kręci.
Ja także postanowiłem zabrać się za ten tytuł tyle, że za mangę ( Wantead Team). Niestety tam nie tłumaczę tylko edytuję, więc nie będę mógł pomóc.
Jednak postanowiłem napisać ten "powierzchownie" bezsensowny post. Są problemy, macie plecy, to pewnie i chęci opadają.
Ja sam jak robię to wiem, że jak jest oparcie, to zupełnie inaczej się robi. Dlatego chcę byście wiedzieli, iż są ludzie, którzy na to czekają.
Słowa które napisałeś: "nie wezmę na warsztat niczego innego póki nie ukończymy tego projektu." tylko brawo klaskać. Mam nadzieję, że znajdą się ludzie, którzy ci pomogą i w końcu to ukończycie:)
Pogadam z uploaderem czy jeśli by znalazł czas nie mógłby tego uploadować online na Urusai.pl (oczywiscie za waszą zgodą)
Ostatnio edytowany przez komimasa (2009-09-07 15:02:26)
Hatake - jesteś zapisany na liście korektorów jako piąty a nie że robisz korektę piątego odcinka
Z tego pana radziłbym zrezygnować, gdyż na jego korekty będziecie czekać wiecznoć (np. jak ja 7-8* miesięcy na korektę 2 odcinków Seto), zatem mbell, your choice . Ja chętnie bym pomógł, lecz mam swoje do roboty, a sam nie mam się kiedy za to zabrać.
*wartość podana w przybliżeniu, rzeczywisty okres czasu może się nieco różnić od podanego.
Zrobi ktoś może reupload tych pierwszych 10 odcinków? Ponieważ nigdzie ich znaleźć nie mogę (jedynie torrent znalazłem ale już padnięty)
Zrobi ktoś może reupload tych pierwszych 10 odcinków? Ponieważ nigdzie ich znaleźć nie mogę (jedynie torrent znalazłem ale już padnięty)
Witam
Udostępniam 11 odcinek Kimagure. ( patrz pierwszy post )
Odcinek 12 wysłany do QC powinien pojawić się w przyszłym tygodniu.
Mam prośbę o pomoc w seedowaniu , oraz o wrzucenie tego odcinka na Rapidshare ( czy inny serwer )
Plik jest dostępny teraz na moim FTP ale będę musiał go skasować za jakiś czas.
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-09-11 10:02:54)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Dzięki ^^
Już się seeduje.
Poza tym działają także stare torrenty:
Odcinek 9
Odcinek 10
i nowo stworzony torrent w miejsce 1-8 - 1-10
Ostatnio edytowany przez Keiy (2009-09-11 15:18:54)
Odcinek 11 jest już dostępny na megaupload
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
mam pytanie:
ściągam KOR z MU i widzę, że odcinek 4 jest nazwany 3a - to pomyłka czy tak ma być?
Hm, nie mam pojęcia. Oryginalna nazwa odcinka to
[ANSI]Kimagure_Orange_Road_-_04[F8369743][PL].mkv
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Witam
Udostępniam 12 odcinek Kimagure. ( patrz pierwszy post )
Odcinek 13 wysłany do QC powinien pojawić się w przyszłym tygodniu.
Mam prośbę o pomoc w seedowaniu , oraz o wrzucenie tego odcinka na Rapidshare ( czy inny serwer )
Plik jest dostępny teraz na moim FTP ale będę musiał go skasować za jakiś czas.
Napisy w ass także zostały udostępnione na ansi.
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-09-21 11:32:56)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Dzięki Oin
gg - już działa
Aktualnie oglądane :