Nie jesteś zalogowany.
Kolejny odcinek Soula. Powoli niewielkimi kroczkami zbliża się... EXCALIBUR! BAKAME!
Subek jak zawsze do pobrania z naszego trackera, bądź bota. Życzę miłego oglądania i wysokich transferów.
Z dniem dzisiejszym z naszego trackera oraz bota znika anime Tsubasa Tokyo Revelations. Powodem jest licencja Anime-Virtual. Zachęcamy fanów do kupienia oryginału. Jak zwykle prosimy dostosować się do tego, że anime ma licencję w Polsce i zaprzestać dalszego rozpowszechniania. Wspierajmy rynek anime w Polsce.
W oczekiwaniu na 6 OVA Hellsing Ultimate dostajecie torrent zbiorczy z poprzednimi odcinkami. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to nowy odcinek powinniśmy skończyć i wydać jeszcze w tym tygodniu. Tak więc przestańcie ciągle o niego pytać...
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Dzisiaj kolejny odcinek Cowboya Bebopa do pobrania. ;P Miłego oglądania.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Postanowiłem, że od dzisiaj na każdej kolejnej stronie tematu powinien się pojawić link do naszej strony głównej i reszty, tj. trackera i listy bota xdcc. ^^
Adresy są następujące:
http://kamisquad.pl/
http://xdcc.kamisquad.pl/
http://kamisquad.pl/tracker/index.php?o … descending
Zachęcamy do odwiedzania strony, możliwe, że prócz newsów o nowych wydaniach, będziemy także umieszczać tam różne inne wpisy, zrobi się blogowato...
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-08-28 01:37:26)
Decydować sobie możesz. O ile adresy się nie zmienią, każdy kolejny wrzut będzie uznawany za spam, bo pojawiły się już 3 razy, w tym na pierwszym poście tematu. Niesubordynacja będzie nagradzana. Tyle na ten temat.
PS. Powyższy wpis z edycją był pomyłką, treść posta nie została zmieniona.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No dobrze, była drama, ponarzekaliśmy, to pasowałoby coś w końcu wydać... Dzisiaj dostajecie od nas kolejny projekcik Logana - jest to OVA Battle Angel Alita. Miłego oglądania.
Swoją drogą polecam mangę, chociaż zakończenie pozostawia wiele do życzenia. W Polsce wydało ją wydawnictwo JPF.
Kolejny projekt Logana i znowu OVA - Psychic Force do pobrania z trackera i bota. Wysokich transferów i miłego oglądania, chociaż IMO to to co najwyżej średniawe anime jest. ;P
Dzisiaj następny relek, tym razem mój! Jest to pierwszy film kinowy Slayers z 1995 roku. Mam nadzieję, że się wam spodoba, miłego oglądania.
Nareszcie jest! Długo kazaliśmy wam czekać, ale Hellsinga Ultimate OVA 06 można już pobierać z trackera i bota. Wysokich transferów i miłego oglądania!
Kolejny projekcik Logana wydany, a jest nim seria krótkich OVA Digial Juice.
Dzisiaj paczuszka z przygodami kochanej przez wszystkich kotki Chi - z trackera i bota możecie już pobierać odcinki 81-90. A do końca zostało tylko 14 odcinków.
Piętnasty odcinek Cowboya Bebopa wydany! Dwa kolejne powinny zostać skończone jeszcze w tym albo najdalej następnym tygodniu, zaś następny w czasie bliżej nieokreślonym.
Kolejny Bebop skończony. Wkrótce jeszcze jeden. Pasowałoby mi ruszyć dupsko i nareszcie przetłumaczyć 18 ep...
na 14 i15 epku bepopa mam cos takiego:
Error: Tracker Response Decoding Failed: <br />
<b>Warning</b>: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/resources/www/tracker/funcsv2.php</b> on line<b>362</b><br />d8:intervali1800e12:min intervali300e5:peers<br />
<b>Warning</b>: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/resources/www/tracker/funcsv2.php</b> on line <b>393</b><br />0:<br /><b>Warning</b>: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/resources/www/tracker/funcsv2.php</b> on line <b>394</b><br />
10:tracker id3:713e in Tracker: http://kamisquad.pl/tracker/tracker.php/announce
16 i wczesniejsze lacza sie bez problemow, zatem zagadka, u mnie cos nie trybi, czy cos sie dzieje z trakerem ?
edyta:
ozylo, dzieki
Ostatnio edytowany przez lukio (2009-10-04 11:17:39)
Wszystko powinno już działać.
Pisałem, że wkrótce następny odcinek, to jest.
Kolejne dzieło Osamu Tezuki - Belladonna smutku - do pobrania. Anime z 1973 roku, 18+, psychodela, takie tam.
Z okazji moich urodzin postanowiłem wydać 3 epek anime "Clannad" (równo rok po drugim epku ) Ale mam speeda
Tak btw skład robiący Clannada mi się kurczy Zostałem ja i Logan, nie wiem jak MareImbri ^^
Clannad 3ep torrentEDIT:
O kurde, jeśli wszystko sobie dobrze policzyłem, to ostatni epek clannada (tzn ostatni epek After stroy), przy obecnym speedzie, zostanie wydany 7 października 2055 roku
Xellos wydał To LOVE-Ru OVA 02
Z dniem dzisiejszym Chi's Sweet Home staje się projektem ukończonym - z trackera zostały usunięte paczki, znajduje się tam teraz jeden torrent zbiorczy z całą serią. I to by było na tyle dzisiaj.
Ostatnio edytowany przez Oin (2009-10-25 21:24:03)
Tak, nareszcie projekt dotrwał do końca. Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do jego powstania, jak i nawet tym, którzy co chwile mnie się pytali "Kiedy trzeci odcinek". Cała paczka do pobrania z trackera grupy. Miłego oglądania.