Nie jesteś zalogowany.
Siemka!
Chwiałbym wam zaprezentować stronkę o anime i manga powstała ok ponad trochę 1 miesiąc temu i poszukujemy redakcji min. uplader (wysyła na sevenload lub na coś innego odcinki anime), newsmana (pisze newsy dotyczące anime&manga) itd.
Dokładni link do tematu Rekrutacja
Wszystkich zapraszam do pomocy w tworzeniu stronki.
Mnie osobiście odrzuciło to straszne goniące po całej stronie okienko...
http://img41.imageshack.us/img41/5324/brri.jpg
poza tym tekst w nim zawarty ma kilka błędów
Tak na marginesie... hmm strona jakich wiele...
Jest coś szczególnego co ma was wyróżniać spośród tłumu?
I dla przykładu być konkurencją dla download-anime (sporo animek bez rejestracji)
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-09-18 22:14:32)
Ale ortografię to macie boską.
@Asan:
O to też mi chodziło : D
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2009-09-18 22:35:32)
Ale ortografię to macie boską.
To samo tyczy się interpunkcji ^^
heh dobra dobra ale moze pomożecie w tworzeniu stronki:) a pisania mojego sie nieczepiajcie nie moja wina ze sie nauczylem bez ółżźęś....
edit:)
okienko jest zeby zachęcało do rejestracji:) i udzielania sie:) ianczej bedzie za nami jezdzisc:) ale można zaknoć jest napisane [zamkni]
Ostatnio edytowany przez graca14 (2009-09-18 23:05:08)
A skąd macie zamiar brać suby do uploadów na Sevenload? Jeśli będziecie je podpieprzać, to marna wasza przyszłość To samo z upaniem anime na licencji.
graca14, i tak, to twoja wina, że się nauczyłeś pisać bez polskich znaków, a także że interpunkcja i ortografia kuleją
"Jeżeli się zarejestrujesz będziesz miał dostęp do naszego zbiou anime", -10 do bycia pr0
Anime-Centrum - w grafice po lewej, żółte A i C zlewają się z tłem, -10 dla grafika
EDIT down
Po wielkiej burdzie, jaką im urządziliśmy, pytają o zgodę i, mam nadzieję, respektują uzyskaną odpowiedź.
I druga rzecz, pisz po polsku, chłopie.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-09-18 23:28:24)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
suby?? mas zna mysli napisy??
to powiedz jak inne strony o anime robia?
Ostatnio edytowany przez graca14 (2009-09-18 23:24:39)
w stopce macie istne "dffdsfdssd" ;]
Anime-Centrum - w grafice po lewej, żółte A i C zlewają się z tłem, -10 dla grafika
LOL A ja za pierwszym razem myślałem, że nazwali swoją stronę NIME-ENTRUM.
Chociaż to ty było jakieś urozmaicenie i by ich wyróżniało z dziesiątek... Tfu; setek podobnych stron.
A i jak przeczytałem:
Bleach 235 odwołany
Naruto 127 "odwołane"
to o mało z krzesła nie spadłem.
Jak można obwołać coś, czego miało nie być?
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2009-09-19 01:32:28)
Nick na ANSI: bobek784v2
odwolane czyli nie ma odcinak w tym tygodniu...
zmienilem i cos jecze macie??
Mnóstwo rzeczy, dajcie sobie lepiej spokój . Po co kolejna strona o tej tematyce? Jedyne czym się wyróżniacie to, jak już wiecie, ilością błędów na stronie .
Hej, a może zaczniemy obstawiać, ile ich strona się utrzyma. Ja daje 10:1 że mniej niż miesiąc.
P.S
Pierwszej osoby, której powinniście szukać to jakiś korektor (chociaż i to może nie pomóc). Możecie zacząć od Worda (wszystkie teksty jakie mają pójść na stronę wrzucajcie najpierw do niego)
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2009-09-19 13:52:30)
po przeczytniu tych postów,chłopak straci całe natchnienie na prowadzenie takiej stronki:P
Szczerz; tak.
Ale dla twojego dobra, ponieważ napracowaliście/napracujecie się nad nią, a z tego i tak raczej nic nie wyjdzie. Ale cóż powodzenia.
Najbardziej rzuciło mi się w oczy:
-odstęp od headera na początku strony
-obrazek tła na całej kolumnie, nie ma obramowania kolumny, przez co np. w shoutboxie nie widać strzałek przewijania.
- w pagerank'u jest t po obrazku
- nie ma obramowań dolnych kolumn (dziwnie to wygląda np. tam gdzie kończą się newsy i zaczyna infopanel)
- Panele (infopanel, reklama), które są u dołu strony (nad stopką) powinny być umieszczone jako stopka strony, żeby rozciągały się po całej szerokości strony
- pod stopką (na samym dole strony) jest przerwa.
Takie najbardziej rzucające się w oczy po błędach ort.
heh ale wy macie przed.... teraz bedzi inny lepszy:) poczekajcie juto sie pojawi
no powiem tak... ta strona ma w sobie to coś, nie dość, że nie ma óśćźż, to jeszcze literki zjadacie (ktoś tu chyba jest na diecie ?! ;> ). No nawet gazeta.pl nie ma w swoich artykułach tak wielu błędów !!
z wyjątkiem tego, że strona wygląda jak by tam przeszło tornado (ew. ja nawalony jak tajfun) i tym, że jest tragiczna/masakryczna pod względem gramatyki, to strona o tematyce m&a jakich multum
edit:
nie no po większym rozeznaniu jakoś ujdzie, ale i tak jest wiele do życzenia
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-09-19 20:49:44)