Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Analfabetyzm wtórny, ot co. Chyba że obecnie podstawówki mają taki niski poziom. Błąd na błędzie i błąd pogania.
Błędów w ciul, ale jak będą dodawać nowe epy Naruto szybciej niż inne tego typu serwisy, to nawet z takim poziomem języka polskiego, ich stronka będzie miała rację bytu i większą liczbę użytkowników niż np. ansi.
Ostatnio edytowany przez arystar (2009-09-20 12:47:21)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co z tego że bedą dodawć odcinki naruto, jak ich stron woła o pomstę do nieba. Nie wiem kto robił tą stronę, aLE POWINIEN ZAOPATRZYĆ SIĘ W KURS JĘZYKA POLSKIEGO. dla jego własnego dobra. Przez ich niedbałośc, nie wróżę im sukcesów
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2009-09-20 13:26:07)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
dobra skończcie z tym polski a ep naruto czy bleacha sa z napisami grup tłumaczących więc tam jest ok:)
Co z tego że bedą dodawć odcinki naruto, jak ich stron woła o pomstę do nieba. Nie wiem kto robił tą stronę, aLE POWINIEN ZAOPATRZYĆ SIĘ W KURS JĘZYKA POLSKIEGO. dla jego własnego dobra. Przez ich niedbałośc, nie wróżę im sukcesów
Wiesz, dam ci jedną radę - sam zrób dokładnie to samo.
dobra skończcie z tym polski a ep naruto czy bleacha sa z napisami grup tłumaczących więc tam jest ok:)
One Piece'a byście dali, a nie jakieś gówniane Naruto. Mało popularne w Polsce, a naprawdę dobre!
O tam OP na bieżąco można sobie tutaj sprawić zawsze http://onepiece.com.pl względnie... mangę też tłumaczą nawet
no a kiedy wydchodzi to one piece?? to znajdzie sie na stronie potrszebujemy chetnych osb to pozostania upladeram nemusisz sie bac nauczymy cie jak upladowac:) a co do zgody umieszczania napisow mamy!
litości niech ktoś zrobi tu porządek...
no a kiedy wydchodzi to one piece?? to znajdzie sie na stronie potrszebujemy chetnych osb to pozostania upladeram nemusisz sie bac nauczymy cie jak upladowac a co do zgody umieszczania napisow mamy!
no, a kiedy wychodzi to One Piece?? to znajdzie się na stronie, potrzebujemy chętnych osób do pozostania uploaderami, nie musisz się bać, nauczymy cie jak uploadować:) a co do zgody umieszczania napisów, (ew inny znak interpunkcyjny) mamy!
teraz da się to czytać... o taki porządek chodziło
dobra powiedziałem sobie że będę pisał porządnie:)
^ przecinek przed "że"
Coś podobnego mam na poczcie jako spam, reklamówki RTV z Chin, tłumaczone translatorem na polski. Przynajmniej do tej pory myślałem, że mi to "żółtki" podsyłają
Jak dla mnie strona się rozwija. Wszystkich zachęcam do udziału w rozwoju strony.
graca14 napisał:no a kiedy wydchodzi to one piece?? to znajdzie sie na stronie potrszebujemy chetnych osb to pozostania upladeram nemusisz sie bac nauczymy cie jak upladowac a co do zgody umieszczania napisow mamy!
no, a kiedy wychodzi to One Piece?? to znajdzie się na stronie, potrzebujemy chętnych osób do pozostania uploaderami, nie musisz się bać, nauczymy cie jak uploadować:) a co do zgody umieszczania napisów, (ew inny znak interpunkcyjny) mamy!
teraz da się to czytać... o taki porządek chodziło
IMO tez nie wszystko jest poprawnie
Pomijając to "to"
Chyba 'zostania' xD
Ewentualnie:
No-a, kiedy wychodzi "To"?? One Piece, "To" znajdzie się na stronie. Potrzebujemy tylko osób - uploaderów. Jeśli nim jeszcze nie jesteś, to pozostań nim!
Nie musisz się bać nauczymy cie jak uploadować A co! Do zgody umieszczania napisów mamy (i taty)!
///edit:
Co do stronki, to źle nie wygląda, ale w nic więcej się nie zagłębiałem ;p
ps.
Nie cierpię tych for z fusiona, czy innych takich dodawanych do podobnych silników portali ;p
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2009-09-21 21:36:05)
dobra:) ciekawe czy się ktoś głosi to może ktoś powie kiedy wychodzi to "One Piece"?:D
///edit:
Co do stronki, to źle nie wygląda, ale w nic więcej się nie zagłębiałem ;p
ps.
Nie cierpię tych for z fusiona, czy innych takich dodawanych do podobnych silników portali ;p
Forum z fusiona zawsze można łatwo udoskonalić, a chociaż takie poprawki kosztowałyby sporo czasu, to i tak łatwiej je zrobić, niż zintegrować forum na jakimś oddzielnym silniku pod php-fusion. Poza tym chyba jest to niezgodne z licencją php-fusion, chociaż mogę się mylić.
A stronkę wypadałoby dopracować i dodać coś od siebie w themie, bo jak liczysz, że na taki theme zleci się lud, to radzę szukać innego hobby
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna