Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Wypadałoby wspomnieć o azjatyckiej trylogii zemsty Park Chan-wuka.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Szukam OSTa do Infernal Affairs(świetne filmy nawiasem mówiąc:) ) a znajduję tylko niedziałające torrenty , wie ktoś gdzie tą muzyczkę można znaleźć? (o ile wiem to w Polsce chyba nikt muzyki nie wydał stąd moje pytanie)
A czy ma ktoś "Turn Left, Turn Right" z Takeshim Kaneshiro? Bo mam dość 0,1 kb/s... a do wakacji chciałabym raczej pooglądać :D
Z góry dzięki za odpowiedź ;D
liq, zagadaj do pana o nicku "Shiba", on ma fula azjatyckich filmów. Ostatnio coś tam na niego bluzgali z wymianą, ale jak ze mną się kiedyś wymieniał po ok. 40 płytek, to wszystko było si.
"Skazany na zajebistość"
Nikt jeszcze nie wspomniał o Casshern'ie (no chyba, że przeoczyłem). Warto posłuchać OST'a z tego filmu...
Pytanie tylko, który jest pokrewny?
<Filmy Azjatyckie "Live"> 2005-08-16, 18:02
kino azjatyckie 2006-06-16, 22:26
Założeniem jednego była wymiana, a drugiego adres strony. Pewnie będą sobie żyły własnym życiem.
Kurde. Nie wiem, co dopisać, żeby nie było OT. :/
Niech będzie - polecam Kurosawe, zaraz chyba na TVP Kultura będzie leciało 7 samurajów.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Strony Poprzednia 1 2