Nie jesteś zalogowany.
Oglądał ktoś? O czym to jest tak pokrótce i ile ma odcinków? Chyba jeszcze wychodzi?
Narazie 17 lecz wciaz sie rozwija.
Widziałem ~10 odc i nie jestem zachwycony.
Anime jakich wiele bez wciagajacej fabuły z nienajgorszym humorem. Na początku sprawia wrazenie troche pokemonowatego - potem jest lepiej. Muzyka w openingu jest zajefajna.
Anime wychodząc było rozchwytywane na paru stronach zagranicznych i uwazane za rewelacyjne wraz z Air Gear. Mi ani jedno ani drugie nie przypadło do gustu
Czyli nie warto.
Air Gear nie widziałem, ale z tego co zobaczyłem, trailery, opening i ending i urywki + screeny to nie jestem zachwycony. Zamierzam zobaczyć, ale jeszcze się jakoś powstrzymuję.
Inukami! jak tak się przyjrzałem wygląda na ciekawe. Tylko nie mogę znaleźć polskiego opisu, ba ja z angielskim słabo /francuski za to w miarę/.
Dla mnie anime jest naprawdę fajne, jeśli nie wiez co oglądać to możesz do niego zajrzeć, niektóre sytuacje mnie rozbrajają.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Mam pytanie,czy powstanie 2seriia Inukami?
Anime jest rewelacyjne. Nigdy bym się takiego nie spodziewał. Co prawda to takie lekki ecchi, ale humor jest największym plusem. Naprawdę mało anime potrafi mnie tak rozśmieszyć.
Przedtem próbowałem obejrzeć Amaenaideyo, ale musiałem ten gniot usunąć do kosza natomiast Inukami to sama przyjemność z oglądania.
W dodatku na połowie jest nagła zmiana klimatu i jakieś zakończenie nawet jest bo jak wiadomo wiele ecchi jest o niczym, a tutaj przynajmniej nie zapomnieli o jakiejś fabule.
W anime jest bardzo wiele parodii, ale mogłem skojarzyć tylko nieliczne no i chyba całe szczęście bo większości parodii nie lubię, szczególnie jak dotyczą bezpośrednio jakiegoś anime.
Odemnie 9/10
Zgadzam się to dobra komedia :]