Nie jesteś zalogowany.
a ja myślałam że to róg łóżka był xD.
Właśnie zakończyłem oglądać tą skróconą wersję CG i nawet nie tak źle im to wyszło ale na pewno jak ktoś by nie oglądał wersji odcinkowej to część faktów była by niezrozumiała.
Przydać się może jedynie do szybkiego odświeżenia serii albo w czasie jakiejś podróży oglądnąć na mp4 lub inny przenośnym sprzęcie bo na pewno nikomu nie starczy baterii by oglądać przez 10h non stop wersję odcinkową.
Mam pytanie.
Czy jest jakaś strona, gdzie są screeny porównujące wersje DVD,Blu-ray a TV lub spis różnic miedzy wydaniami.?
Bo zastanawiam się czy są jakieś dodatkowe scenki, ujęcia itd.
Jeśli ktoś coś wie niech mówi.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-07-15 15:12:01)
Mam pytanie.
Czy jest jakaś strona, gdzie są screeny porównujące wersje DVD,Blu-ray a TV lub spis różnic miedzy wydaniami.?
Bo zastanawiam się czy są jakieś dodatkowe scenki, ujęcia itd.
Jeśli ktoś coś wie niech mówi.
Kto mi mówił niedawno, że niektóre sceny są narysowane od nowa. I coś jeszcze... Ale nie pamiętam już co.
Hmm... I poprawione też są niektóre.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-15 15:15:06)
Blu-ray ma dodatkowe zapowiedzi.
Na /a/ widziałem kiedyś pełno tego, co najlepsze te zmiany były zrobione na gorsze według mnie, chore miny Leloucha zostały pozmieniane na takie "standardowe".
Na sankaku byl na pewno co najmniej jeden artykul z porownaniem.
Też sobie to przypomniałem, proszę LINK. Jednak zmiany są dodane tylko w porównaniu do wersji TV, DVD i DB są takie same. Nie licząc jakości ofkoz
Z ciekawości co mnie ominęło w wersji TV poszukałem o tym artykułów na sankaku. Wygląda na to, że oprócz zmiany min i kilku ecchi scenek nic się nie zmieniło.
Edit:
Jednak zmieniło się chyba więcej
Ostatnio edytowany przez wolume (2009-07-15 16:02:41)
Mam natomiast inne pytanie, czy wyszła już cała seria R2 w wersji poprawionej? Jeśli nie to do którego odcinka? Wiem że to wychodzi Volumami, ale nie wiem który jest najnowszy.
Ostatnio edytowany przez Atabis (2009-07-15 16:40:48)
Jak się nie mylę, to ukazała się już całość.
Yo. Pytanko jedno mam: czym są Picture Book? Kiedy powinno się je oglądać?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Przecież masz numery. Przykładowo nr. 3.5 ogląda się między trzecim i czwartym odcinkiem.
Yo. Pytanko jedno mam: czym są Picture Book?
Statycznymi bonusami dopowiadającymi kawałki historii, zwykle o dupie Maryny, ale w sumie całe to anime jest takie.
nie bluźnij
nie bluźnij
Dawno nie czytałem tak inteligentnej wypowiedzi.
Może w domu (psychiatryku?) masz ołtarzyk poświęcony ww anime?
Kisielu, poziom inteligencji wypowiedzi był całkowicie zamierzony i podyktowany chęcią dostosowania jej do poziomu ostatniej części wypowiedzi kolegi z Warszawy (czemu mnie to nie dziwi ;p).
Ciesze sie, że miałem też okazję przeczytać Twoją, jakże merytoryczną i inteligentną wypowiedź - tak!, trzeba umieć przyjmowac konstruktywną krytykę i ja to potrafie.
Pozdrawiam!
I ide sie pomodlic do figurki Lulu
LULU!? Błeeeeeee
Ja mam ołtarzyk C.C (taki odłam)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Kisielu, poziom inteligencji wypowiedzi był całkowicie zamierzony i podyktowany chęcią dostosowania jej do poziomu ostatniej części wypowiedzi kolegi z Warszawy (czemu mnie to nie dziwi ;p).
Czyzbys mial kompleksa ? A zeby bylo merytorycznie: [troll mode] Code Geass jest glupi, niespojny, naciagany i na maksa przedramatyzowany. [/troll mode] Tak wiem. Powtarzam sie.
Ja mam ołtarzyk C.C (taki odłam)
Blogoslowanionym niech bedzie jej tylek .
Mam natomiast inne pytanie, czy wyszła już cała seria R2 w wersji poprawionej? Jeśli nie to do którego odcinka? Wiem że to wychodzi Volumami, ale nie wiem który jest najnowszy.
Nie chce mi się wszystkiego czytac... ale o co dokładniej chodzi z tymi "poprawionymi scenkami"? ^^
Tylko, ze w niektorych scenkach poprawiono kreskę? ^^
btw.
Z tymi scenkami, to jest mowa o BD, tak? Są moze do tego dopasowane PL suby?
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2009-09-30 22:21:38)