Nie jesteś zalogowany.
17 epek mozna pobrac z:
- Nowego ddl'a albo
- bota na kanale ircowym [lista plikow na bocie]
- Torrent
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-06-18 20:07:46)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
18 epek mozna pobrac na razie tylko z:
- Nowego ddl'a albo
- torrent
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-06-19 21:29:25)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
20 epek mozna pobrac z:
- DDL'a
- torrenta
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-08-12 23:02:46)
Hm, czyli muszę ruszyć tyłek, bo inaczej będziesz mógł na mnie zwalić winę za problemy z kolejnymi epkami xD
DDL mi nie działa, nie wiem czy to moja wina. Jak nie to proszę o naprawę.
oj cos sie dulu czepiasz, bo adresy sa dokladnie takie same
Nalezy poprostu wchodzić przez główną stronkę a następnie do folderu... http://download.ka.fansubs.pl/
I wszystko działa ^^
Nie wiem jak wam to działa, ale mi nie działa z obu linków, tak samo wyskakuje forbidden, więc naprawcie to jakoś
Edit
No fakt oO Coś jest skopane
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-10-07 15:00:02)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Klikasz, wywala ten błąd, dajesz enter na adresie, strona się ładuje i działa.:P
Serio, u mnie tak właśnie jest.
Mam to samo. Dodatkowo na przeglądarce firefox nie mogę się zalogować. Na internet explorer wchodzi bez problemu.