Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Od wczoraj Detektyw Conan jest emitowany przez stację AXN Sci Fi codziennie od poniedziałku do piątku o godzinie 15:00. Anime jest nadawane z polskimi napisami.
Skończyłem właśnie 2 odcinek i jest naprawdę świetne. Czytałem mange i ubolewałem, że nikt tego nie tłumaczy, więc się cieszę że polska stacja to puściła.
Osobiście odpuszczę sobie to anime, jakoś nie przepadałem za Conanem... (Preferuję jakoś chyba bardziej Lupina). Ale jak będzie chwila czasu to sprawdzi się chociażby jak się prezentuje to wydanie TV...
PS: axn nie jest polską stacją to tak na marginesie ^^
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-07-29 16:13:23)
A macie może jakieś namiary na TV Ripy? Bo chętnie zapoznałbym się z tą serią ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
proszu linki do 10 filmów kinowych tutaj, serię TV musisz na własną rękę poszukać ciężko o stare odcinki...
W końcu wciąż wychodzi jak one piece i problem ze znalezieniem czegoś na DDL w porządnej jakości jest... raczej wszędzie albo online albo rmvbki
Chodziło mi o ripy z AXN Sci Fi, bo nie mam tego programu, a obejrzałbym se coś w PL ;P
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
ja zgrywam ale narazie mi wysiadła antena od cyfry
Widzę że temat umarł. Nikt sie nie wypowiedział nawet o serii... Ehhh...
W każdym razie dzis wyemitowali 52 odcinek który był ostatnim jaki wykupili. Wysłałem przed chwila e-maila do nich z zapytaniem, kiedy będa nowe odcinki. Mam nadzieje że odpiszą.
Teraz pewnie będę miał przerwę w ogladaniu bo zamiast dają jakąś serie Full Metal Panic: Fumoffu a że nie ogladałem pierwszej serii to sobie daruje podobnie jak Naruto które ogladałem okazyjnie gdy leciał Conan. Pewnie nie dali od początku bo FMP pierwszą serie chyba Hyper emituje.
Ciekawi mnie też czy gdy za jakis miesiac skończą powtórki Kapitana Tsubasy, czy puszczą od nowa po raz trzeci czy wstawią coś nowego....
FMP: Fumoffu możesz spokojnie oglądać, bo nie ma nic wspólnego z tym co się działo w pierwszej serii. A warto obejrzeć, bo to jedna z lepszych komedii jakie widziałem.
Strony 1