Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: One Outs
Tytuł ang: One Outs
Gatunek: Seinen, Sports
Typ: TV
Ilość epizodów: 25
Rok: 2008
Nadzorca projektu: Burszuras
Opening i ending: Quithe
Podczas treningu na Okinawie, znany baseballista z drużyny Lycaons, Kojima Hiromich, poznaje Tokuchiego Touę, miotacza i mistrza nielegalnej gry "One Outs". Kojimie udaje się go przekonać, żeby dołączył do jego drużyny. Toua podpisuje więc nietypowy kontrakt, w którym za każdego wyautowanego zawodnika otrzyma 5 mln jenów, lecz za każdy stracony punkt będzie musiał zapłacić 50 mln.
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:68
Ostatnio edytowany przez Burszuras (2009-12-14 23:43:18)
No proszę, powodzenia.
Szczęśliwy traf Dodatkową naszą siłą przy projekcie jest wąski, który będzie czuwał nad terminologią Właśnie robię korektę 1 epa.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hehe, nom, waski mi dużo pomógł przy filmie Majora.
Z dumą informuję, że napisy do pierwszego odcinka One Oust są gotowe do pobrania
Dwa miesiące opóźnienia względem założenia tematu, yeah
Postaram się chcieć zrobić jutro korektę 2 epa, chociaż mamy z Hiki wycieczkę do Ikei, a to męczy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Do pobrania drugi odcinek One Outs, miłego oglądania
Trzeci odcinek One Outs "już" do pobrania, enjoy
Tokuchi Toua nie przestaje zaskakiwać - 4 ep One Outs skończony
Jestem ciekawy po co się męczycie z tłumaczeniem, jak tu jest http://szejk.fansubs.pl/ 13 odc przetłumaczonych i gotowych do pobrania w pl odc
Bo moim zdaniem sub szejka jest za słaby jak na to anime Poza tym chcemy, to robimy i mamy kolejne zacne anime w swoim ogródku.
W końcu gotowe są napisy do 6 odcinka
Witam, mam takie pytanie czy wasz projekt do One Outs będzie tłumaczony do całej tej serii (25 odcinków). ?
Jeśli Bursz raczy ruszyć swoje leniwe cztery litery, to tak.
Było by miło, aby ta seria była w końcu ukończona. Bo trochę już trwa a ta seria ma już 2 lata.
Bursz po prostu czeka z tłumaczeniem, żeby ukończeniem projektu uczcić zniesienie wiz do USA
Na pocieszenie będzie .mkv I wizy
Mam pytanie czy będą może tłumaczone chociaż brakujące odc? Bo w poszukiwane napisy ma status zakończone ale brakuje paru odc.
Ponoć flaszka dla Bursza przyśpiesza proces tłumaczenia...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!