Nie jesteś zalogowany.
chce ktoś coś śmiesznego? niech sobie teraz puści mecz Polski na tvp1
Hahahha, genialne xD
Ahh było, było
budzą się wspomnienia...
Większość z tego pamiętam, ale brakuje kilku rzeczy. A zęby off topa nie było
10 rzeczy których nie należy robić w warsztacie samochodowym
10 których nie powinieneś robić podczas wywiadówki
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Ahh było, było
ktos pamięta jak się nazywała ta bajka bo gumisiach?
Heliar napisał:Ahh było, było
Eeee... GUMISIE? : P
Heliar napisał:Ahh było, było
W Królestwie kalendarza
Ahh było, było
Ten filmik uświadomił mi, że już za młodu oglądałem głównie anime ;p
Najbardziej intryguje mnie to "W królestwie kalendarza", opening pamiętam bardzo dobrze, ale poza tym z anime nie kojarzę nic.
Pełna wersja opka jak co:
http://www.youtube.com/watch?v=hKdMQ3pAEX4
<KieR> robotic notes bylo niezle
"w królestwie kalendarza" to coś w stylu Yatta mana, tylko, że tam chłopak, to taka sierota był, i dziewczyna go ratowała z opresji xD (później wymykał się, i zmieniał się w "Yattodetta mana" <- nie wiem jak to się piszę ;D
Pamiętam ,ze wzywali jakiegoś robota, podobnego do Daimosa (za pomocą kłódki - którą miała dziewczyna - i klucza, który miał chłopak) a jak ten robot miał problemy, to wzywał jakiegoś (robota - pegaza ... i się scalali xD )
Była też "banda drombo" - bardzo podobna jak w Yatta manie ...
A, i motywy z robotami też były podobne .
W tym anime, nie szukali czaszki, z mapą. tylko wędrowali w czasie, szukając pawia kosmosu xD który zamieniał się w różne dziwne rzeczy ;] ...
To tak w skrócie...
Rany, ale sfilmowane to było xD
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2009-10-15 21:26:28)
Oczami Fana Blog ;]
pamiętam jeszcze z dzieciństwa cole w torebkach(takie rozgazowane cholerstwo i niekiedy cwani sprzedawcy sprzedawali bez słomek ), Takie rurki długie z proszkem ^^(często na to kase marnowałem xD) i jeszcze oranżada w proszku (nie wiem czemu ale pamiętam, że była moda, że zostawiało się jej troche i wciągało nosem o.O). JA CHCE DO PODSTAWÓWKI
Ahh było, było
az sie leska w oku kreci
a powie mi ktos co to za serial ktory leci od 7min 40sec bo go nie kojaze reszta to znam
Ostatnio edytowany przez wizard2000 (2009-10-15 22:39:39)
Zaginiony Świat, o ile dobrze pamiętam to ojciec z dwójką dzieci jechali gdzieś(na wakacje czy coś), było trzęsienie ziemi i wpadli w dziurę która przeniosła ich w czasie do epoki dinozaurów. Tam zbudowali nowy dom i jakoś sobie radzili uciekając przed gadzinami
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
wystarczy kliknąć w 'więcej informacji' pod avkiem dodającego i jest cała ładna lista wszystkich wykorzystanych fragmentów
To było coś Świetny filmik. Prawie wszystko zawsze chętnie oglądałem (bez Mody na Sukces ofkoz nihaha ;p). Chyba zassam sobie Airwolfa XD Miło by było łyknąć to sobie po tylu latach ;]
Moja wykładowczyni pokazała nam dzisiaj coś takiego (nie wiem, czy było):
http://www.youtube.com/watch?v=A_B5UrI7nAI
"Skazany na zajebistość"
Co do Yattodettamana, to ja pamiętam, że jej na końcu odcinka zawsze biust opadał. XD