Nie jesteś zalogowany.
Witam można zauważyć że na stronie znajdują się napisy do tego anime w języku angielskim,i moją prośbą jest iż wziąłem się za tłumaczenie od odcinka 25 i czy mógłby ktoś pomóc w tłumaczeniu tekstu nie jest tak sporo czasówka ustawiona, polecam wspomagać się czasami wersją pl z rtl7 lecz tylko rzadkością bo tamtejszy lektor to tragedia nieraz się uśmiałem proszę o informację być może ktoś zacznie tłumaczyć od jakiegoś innego i skończymy to dobre anime.Pozdrawiam wszystkich na forum
Ostatnio edytowany przez emisnk89 (2008-12-25 23:40:39)
Ja tłumacze Saint Seiya już mam przetłumaczone 4 odcinki w w tej chwili czekają na korektę...
Tybekk to napisz które żeby nie tłumaczyć tych samych
Mam pytanko...ma ktoś może napisy do tej wersji? http://www.torrentz.com/0d638a0e3383ecc … b3b05dd1dd
Wiem ze już o nie prosiłem ale podano mi linka do jakiegoś irc a nie mogę tam ściągnąć nie wiem czemu...ma ktoś może link do jakiegoś torrenta lub moglby wrzucic napisy gdzieś gdzie da sie je ściągnąć?Z góry dzięki:)
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2009-10-17 12:26:51)
aha...chodzi mi o napisy do odcinków 20 oraz 25-99 gdyż resztę znalazłem
poważnie nikt nie ma do tego napisów?
ja mam napisy wbudowane w odcinek, te co są oddzielne, to wolne tłumaczenie...
ja mam napisy wbudowane w odcinek, te co są oddzielne, to wolne tłumaczenie...
tutaj są wbudowane ale po angielsku...niby większość sie rozumie ale nie do końca co zabija frajdę oglądania..:/
w ogole wie ktos czy sa do tego polskie napisy?