Nie jesteś zalogowany.
Hachibi to imię 8 ogoniastej bestii, KillerBee to imię brata raikage.
Co do nowego chaptera, średni. Trochę się wyjaśnia, wiemy o co chodzi z planem "Moon eye", mamy zapowiedź wojny. Ta 10 ogoniasta trochę naciąganie brzmi.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Mi tam się nowy rozdziałek podobał ^.^ Dużo się wyjaśniło i niezła jadka się zapowiada
Hachibi to imię 8 ogoniastej bestii, KillerBee to imię brata raikage.
Aj, kto lub co to jest, to bardzo dobrze wiem. Tylko nie zrozumiałem fragmentu, że niby go złapali, ale coś im nie wyszło
Ktoś mnie oświeci, co nie tak było z Hachibi x Bee?
Bo 8-go nie złapali. Przecież emoboj i spółka nie poradziliby sobie z kimś jego pokroju. Trochę powalczyli, tamten ich oszukał i zwiał z wioski, żeby się bawić.:D
Co do nowego - mówiłem, że Madara sam w sobie nie jest już taki potężny. Ba, teraz, jak sam przyznał, jest cienki, będzie polegał na mocy bestii, które złowił.
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-10-09 19:18:43)
Brata Raikage złapał Sasuke po tym jak odpalił amaterasu. Przyniósł go do Akatsuki, ale tamten zdążył użyć jakiejś techniki i im zwiał.
Tak, złapał, ale jakiś kawałek czakry czy czegoś takiego. Jemu nic nie zrobił.
co japońskie fora ssają pałke....:/ wie ktoś czy to prawda, że Madara jest dziadkiem Sasuke?
co japońskie fora ssają pałke....:/ wie ktoś czy to prawda, że Madara jest dziadkiem Sasuke?
Imo niemożliwe. Jaka kobitka chciałaby faceta z tak szpetnymi oczyma? No, ale raczej to niemożliwe, ze względu na wiek, gdyż Madara już ma jakieś 110 lat...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
O jezu, ale to wyssane z palca... prócz wieku, dochodzi jeszcze cały ten czas, gdy jak sam powiedział, jest skorupą dawnego siebie... (biorąc to dosłownie możliwe, że to nie jest jego ciało) zresztą to jest jakiś kuźwa zapieczętowany duch, a to co widzimy to jakaś projekcja
Po prostu nie ma nic o tym w mandze, czyli to nie istnieje...
No nowy rozdzialik taki sobie był, ale za to następny... Hoho, cóż to będzie za walka Tylko szkoda, że next chapter dopiero za 2 tygodnie ;(
Wiedziałem że Kisame ma duży zapas chakry ale żeby był porównywalny z bestia to trochę zaskakujące. Mozę być ciekawie no chyba że przyszły chapter poświęcą rozmowie Naruto i Sakury na temat emo pro kox Sasuke ;P.
Kiedys bylo mowione ze Kisame ma najwiekszy chyba (albo jeden z najwiekszych) zapasow chakry ;D
Z tego co pamiętam, to miał największy (większy od takiego naruto, który musi mieć ten poziom bardzo wysoki, skoro opanował Tryb Super Żaby lepiej niż ero-senin
Mnie ciekawi co mają na myśli, mówiąc o "fuzji" z mieczem - mam nadzieje, że to nie będzie tylko zwyczajne zwiększenie poziomu czakry -może Kisame zrobi się jeszcze bardziej 'rybi'
Mnie ciekawi co mają na myśli, mówiąc o "fuzji" z mieczem - mam nadzieje, że to nie będzie tylko zwyczajne zwiększenie poziomu czakry -może Kisame zrobi się jeszcze bardziej 'rybi'
Gdzie o tym była mowa?
FAiM Ostatni Chapter, ostatni Chapter .
Nie czytałeś ?:D
ファンのファンのために
Tu o tym mówią >>Link<<
Wydaje mi się ze nie chodzi tu o żadną fuzje, po prostu Kisame który ma w .uj chakry+Samehada, miecz który może chakre pochłaniać nie jest łatwym przeciwnikiem.
Jeez... no przecież to oczywiste, że tam nie chodzi o żadną fuzję, jak Wy to czytacie?
Oglądają obrazki.:P Fuzja wzięła się z Dragon Balla. Kisame+miecz(w ręku) = siła jak demona, tyle że bez ogona.
Nie podoba mi się pojawienie Sakury, znów będzie "Och, Naruto, bo... Ach, Naruto, bo...".
Walka ośmiu ogonów i rekina może być dobra. Ciekawi mnie jeszcze ten człowiek na Poncie(?), był on już wcześniej?
[ciach mod]
Nie podoba mi się pojawienie Sakury, znów będzie "Och, Naruto, bo... Ach, Naruto, bo...".
Walka ośmiu ogonów i rekina może być dobra. Ciekawi mnie jeszcze ten człowiek na Poncie(?), był on już wcześniej?
Nie było go, choć zdaje mi się, że 8-tails jedynie o nim wspomniał, podczas tego swojego rapu... może... nie pamiętam dokładnie:P.
Ja mam całkiem, inne przeczucie co do wątku z Sakurą... dziewczyna wygląda na zdeterminowaną, sądzę że będzie chciała by Naruto zerwał swoją obietnicę i powstrzymał Saske nawet ubijając go (to przeczucie bardziej objawia się jako nadzieja na taki rozwój wydarzeń xD)
[edit mod] proszę trzymać się tematu
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2009-10-18 03:22:19)
Ja mam całkiem, inne przeczucie co do wątku z Sakurą... dziewczyna wygląda na zdeterminowaną, sądzę że będzie chciała by Naruto zerwał swoją obietnicę i powstrzymał Saske nawet ubijając go (to przeczucie bardziej objawia się jako nadzieja na taki rozwój wydarzeń xD)
Tak, to raczej jedynie nadzieja.:P Sakura nie 'zgodzi' się na ubicie swojego emolovera. Ale rację masz, pisząc, że rozmowa będzie trochę inna. Nie taka, do której przyzwyczaiła nas nasza różowo-włosa.(jeśli miałbym trzy życzenia, poświęciłbym jedno na uśmiercenie jej)