Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł: Kurohime / 黒姫 -桎梏の館-
Tytuł ang: Black Widow
Gatunek: 18 Restricted, Bondage, Horror, Nudity, Rape, Sex
Typ: OAV
Ilość epizodów: 2
Rok: 2002
Grupka przyjaciół przebywająca na obozie w lesie natrafia na tajemniczą posiadłość ukrytą w głębi dziczy. Zaciekawienie ustępuje miejsca śmiertelnemu przerażeniu, gdy kolejno zaczynają znikać. Zbyt późno orientują się, że wpadli w pułapkę tajemniczej dziewczyny.
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:28
Sub do pierwszego odcinka jest udostępniony.
Tej, linki Ci się machnęły ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kilka lat temu oglądałem Kurohime i pomysł całkiem dobry mieli (nawet taki klimat horroru był).
Wykonanie średnie, ale najlepsze to się dowiedzieć że tu nic nie było przypadkowe, a zaplanowane.
Napisy do drugiego epka udostępnione - projekt zakończony. Chyba jeden z głupszych hentów, pod względem zachowania bohaterów, jakie dane mi było oglądać.
Napisy do drugiego epka udostępnione - projekt zakończony. Chyba jeden z głupszych hentów, pod względem zachowania bohaterów, jakie dane mi było oglądać.
Bo tak jak w większości przypadków bohaterowie tylko jednemu służą więc nie muszą być mądrzy.
Jedynie pomysł nie był taki zły.
dobra, a ktoś ma namiary na żywy torent lub cokolwiek innego z tym ?! bo szukałem i nie ma :/
Są plany wydania tego i kilku innych hentajców od nas w mkv, więc możesz poczekać, by co.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pierwszy wynik z Googli po wklepaniu "Black widow ddl", klik
Nine, ten
Never sleep... again
Strony 1