Nie jesteś zalogowany.
a powiedzcie czy to mi sie coś spieprzyło czy 20 ep od Eclipse nie ma napisów?
I love spaghetti but I got shhit on it!
Ma napisy, tobie musiało się coś spieprzyć.
Jakiemu tomowi mangi będzie odpowiadał następny odcinek, bo widzę, że trochę przeskoczyli? Tylko bez spoilerów proszę.
13 tom, ostatni rozdział "Drogowskaz Dusz"
13 tom, ostatni rozdział "Drogowskaz Dusz"
Ja mówię o odcinku 27, nie o 26. Tym co będzie za tydzień.
Laska napisał:13 tom, ostatni rozdział "Drogowskaz Dusz"
Ja mówię o odcinku 27, nie o 26. Tym co będzie za tydzień.
Ja też, początek 27 odcinka to końcówka ostatniego rozdziału (a dokładniej 8 stron ostatniego rozdziału). Mam przed sobą mange.
Ja też, początek 27 odcinka to końcówka ostatniego rozdziału (a dokładniej 8 stron ostatniego rozdziału). Mam przed sobą mange.
To ty już wiesz, co będzie na początku następnego odcinka? O: a skąd wiesz, że nie dadzą Hohena pedofila (tamta dziewczynka w zapowiedzi to mała Trisha, nie? xD)?! xDD
Też mam mangę przed sobą i za cholerę to co widzę w zapowiedzi nie pasuje do mangi. Bardziej już pasuje mi to, co Qashqai napisała. Który to tom?
http://myanimelist.net/anime/5114/Fullm … rotherhood
63 odcinki :]
Nieoficjalna informacja, więc se można ją...
Akurat MAL nie widziałem, żeby się kiedyś mylił w tej kwestii. Podobnie było z D.Gray-manem, oni wiedzieli już 3 tygodnie przed innymi serwisami, że będzie 103 epki, sam pamiętam, bo pisałem, to nikt nie wierzył, ponieważ anime skończyło się w środku dużej walki ;]
Bardzo możliwe, że to nawet prawdziwe info - bo niby powiedział to ktoś z Aniplex na jakieś konferencji w Nowym Jorku... ale, że tak powiem, wolałbym jakieś japońskie źródło.
Chyba nie ma sensu określać, że seria będzie miała 52/58 czy 62 odcinki, samo Bones pewnie do końca tego nie wie, przecież ta manga się jeszcze nie zakończyła nawet (chociaż już chyba blisko).
Skończyłem oglądać 28 odcinek i może mi ktoś z osób, które zagłębiają się w mandze wytłumaczyć o co biega z 2 Hohenheimami (mogą być nawet spoilery, tylko tyle, że w tagu)? I tak z ciekawości, który rozdział mangi odpowiada aktualnemu odcinkowi?
Odcinek 28 - coś koło 55 rozdziału.
Co do Hohena...
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-10-24 19:25:59)
Wielkie dzięki za info, a o co będzie za historia tą panią co masz ją aktualnie w awku?:D A za info odnośnie odpowiednika w mangi, wielkie dzięki, nawet 56, bo pierwsze 2 strony odpowiadają scence po endingu
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-10-24 19:35:01)
Wiesz co? Powinieneś przeczytać mangę. XDD
@dół
yup, najnowszy to setka, następny wychodzi 12 listopada :F
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-10-24 19:44:22)
Nom, wiem, dlatego potrzebowałem, który epek = który rozdział, żeby zacząć się brać za lekturę, najnowszy to 100 tak? Przynajmniej tyle na onemanga jest.