Nie jesteś zalogowany.
Gdyby Kishi zrobił taki ruch, czyli uśmiercenie Sakury, to bym mu się kłaniał w pół. Może jest lepsza od ciamajdowatej Hinaty, ją też bym posłał do grobu, ale jej bezradność i non stop szlochanie woła o pomstę do nieba. Byle random z podstawowymi skilami, by ją rozłożył na łopatki. Odnośnie walki Kisame vs Bee, to jestem za tym drugim, z powodu jego szalonej osobowości.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja tam mam nadzieję, że Sakura zmieniła swoje upodobania i powie mu, że go kocha ;p
Tyle, ze coś mi się zdaje, że Naruto bęzie wolał Hinate (Ciekawe kiedy się teraz spotkają)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Przecież to jest fake jak nic A dwa, to, że w tamtym tygodniu nowy rozdział Naruto nie wyszedł.
Przecież to się tyczy czapa z tego tygodnia
edit: czyli co ma jedno do drugiego
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-10-26 19:26:46)
Że to fake i tak, i tak
Że to fake i tak, i tak
Też jestem pesymistycznie do tego nastawiony ale w każdym fejku jest ziarno prawdy XD
Nie wiem czy to prawdziwe (mikro obrazek wygląda na autentyk), w każdym razie nieźle się uśmiałem czytając te w większości trollowate spoilery na /a/.
"Cut the bullshit, Sakura-chan"
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-10-26 20:28:08)
Też uważam ze to fake. Ale jeśli jakimś cudem okaże się to prawdą, to "Cut the bullshit, Sakura-chan" będzie najlepszy tekstem jaki padł w tej mandze i jaki wypowiedział Naruto.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
to jest dopiero fake http://naruto-spoilers.blogspot.com/200 … tions.html ;p
Przecież w tym tygodniu nie miało być nowego rozdziału (przynajmniej tak było napisane na skanach, które czytałem).
W tamtym tygodniu nie było, w tym to właśnie już ma być
No tak, chodzi mi o poprzedni tydzień, bo nowe rozdziały wychodzą w okolicach środy/czwartku, więc ciężko żeby w poniedziałek już był...
To niekoniecznie jest fake (nie zagłębiałem się w treść by nie psuć sobie zabawy), jeśli bywały takie dwutygodniowe przerwy, to zdarzyło się, że nawet w poniedziałki się pojawiały takie zdjęcia robione komórką. Nie pamiętam gdzie one były robione, ale w Japonii jest to w pewnym stopniu karalne, więc zawsze ci ninja mogą wykonać tylko kilka fotek, aby nie wpaść. Jednakże okazywały się one w 100% prawdziwe... oczywiście jeśli mówimy o tym samym źródle. Pamiętam jak pojawił się spoiler z Painem&Conan, gdy ujrzeliśmy ich twarze, z początku też nie wierzyłem w autentyczność tych fotek...
Edit: Jednak miałem rację ;p
Ostatnio edytowany przez Atabis (2009-10-29 21:15:33)
A jednak ten spoiler był prawdziwy. Nie wiem jak inne grupy to przetłumaczą ale ja osobiście wole tą wersje "Cut the bullshit, Sakura-chan" od innych wyrażeń o tym samym znaczeniu ;P
Chapter ogólnie średni, myślałem ze pokażą walkę Bee i Kisame a tu .uj, trzeba czekać do przyszłego tygodnia i mieć nadzieje ze znowu jakiegoś badziewia nie wcisną.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
"I co KieR? Łyso ci?" XD
A ja mam nadzieję, że jeszcze trochę pogadają.
A ja mam nadzieję, że jeszcze trochę pogadają.
Dokładnie... bo to co pokazała teraz Różowo-włosa było delikatnie mówiąc żałosne w swojej sztuczności... to była jedna z gorszych stron od jakiej się pokazała... niby ta wielka "determinacja" chapter temu, przez co spodziewałem się jakiejś poważnej gadki, trochę łez ("realizm w Naruto" xD) i jakiś prawdziwych nie wymuszonych uczuć... a przez chwilę myślałem, że to lalka jakaś z kabaretu opowiada nieśmieszny dowcip. Koszmar! Takie to na siłę było, że nawet Naruto się kapnął od razu... za co u mnie zapunktował, bo nie poleciał jak pies na ładne oczka i słodkie słówka... Kishi stara się chyba wszystkich wku*wić, dając taki nonsens... Dobra Sakurka sobie już pogadała teraz na "ciętą" ripostę Naruto
Ehh... czyli pewnie nici z ubicia Saska... cóż nie można mieć wszystkiego
Ostatnio edytowany przez Atabis (2009-10-29 23:27:29)
mhm
Wyobraziłem sobie jak hinata napierdziela się z sakurą o naruto XD To by była najlepsza walka
Ech, i dlatego ta różowa powinna zginąć. Tylko męczarnia z nią. Chyba wszyscy przewidzieli, co Naruciak powie, autor niespecjalnie się postarał.
A tu Ponta dokopał Kisame. xD Fajnie by było.
Śmierć Sakury, to byłoby coś... ^^