Nie jesteś zalogowany.
Niezależnie od tego jakim go uczynimy to i tak go czeka zagłada... więc po co się męczyć?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Niezależnie od tego jakim go uczynimy to i tak go czeka zagłada... więc po co się męczyć?
Wybić tych, którzy uważają, że koniec świata nastąpi w 2012 z powodu końca kalendarza majów i złożyć podanie do unii europejskiej o zabranie polsce euro.
Dobry materiał do amerykańskiego sceneriusza kasowego filmu formatu Independence Day.
Bardziej mi chodziło o "pożarcie" przez słońce ale ta(majowa XD) wersja też może być.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
PKP ogłasza bankructwo.
Tego to się nie spodziewałem. Jeżeli faktycznie PKP upadnie, to ja współczuję mieszkańcom małych miejscowości.
Heh, u mnie, w Limanowej, to stacje zamknęli jako nierentowną z 10 lat temu mniej więcej, a raczej więcej. No i jakoś specjalnie mnie to nie dziwi, bo przecież najlepiej dokładać do własnej kieszeni niż w jakiekolwiek spółki państwowe. Póki będziemy w rządzie mieć PO-PIS to nadal będziemy mieć takie popisy ;].
ja myślę, że co do aborcji to tak jak jest teraz to "ok"
Aborcja to babski temat? To facet nie ma nic wspólnego z dzieciakiem w brzuchu kobiety? jezor To, że kobiety rodzą, nie znaczy, iż same mogą decydować o dziecku, które noszą (i jego życiu lub śmierci, przede wszystkim), jak i brać za nie same odpowiedzialności. Ba, imo nikt nie ma prawa decydować o życiu rozwiniętego już dziecka.
no, dajmy aborcję i zabierzmy alimenty... wtedy w 100% będzie to babski problem ?! (to która samotna matka jest za ?!)
Wierzcie lub nie wierzcie, ale głupota jest towarem luksusowym za który się słono płaci i do tego jeszcze z podatkiem (w postaci skomplikowania się życia). Więc jak kogoś stać na głupotę to i stać na wychowanie dziecka. A teraz zdementuje wasze "przypadki": kobieta nie zachodzi w ciążę od kichnięcia, potrzebny jest stosunek płciowy, a skoro tak to trzeba se zdawać sprawę, że nie istnieje antykoncepcja która daje 100% pewność nie zajścia w ciążę, z wyjątkiem sterylizacji/kastracji. A więc jako inteligentni ludzie musimy być gotowi na to, że może coś pójść nie tak jak zakładamy, lub możemy tego nie zakładać i zrobić głupotę, która jest kosztowna...
Wniosek:
nie chcesz mieć dzieci ?! Wykastruj się/wysterylizuj się !!
Problem Solved
luki349, sterylizacja jest w Polsce zakazana ustawowo
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
luki349, sterylizacja jest w Polsce zakazana ustawowo
szlak :/
szlak :/
Szlak to taka ścieżka
luki349 napisał:szlak :/
Szlak to taka ścieżka
Szlaku tego się nie obierze, póki do Niemiec nie pojedzie Ale wątpię, żeby luki349 to miał na myśli
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Szlak:
1. «droga naturalna, np. rzeka, lub wytyczony trakt, prowadzące do określonego miejsca»
2. «specjalnie wytyczona i oznakowana trasa przeznaczona dla turystów, narciarzy, rowerzystów itp.»
3. «określony sposób myślenia lub postępowania»
4. «motyw dekoracyjny w formie pasa odcinającego się od tła inną barwą»
5. łow. «ślad zwierzęcia»
Źródło: SJP PWN
Szlak:
1. «droga naturalna, np. rzeka, lub wytyczony trakt, prowadzące do określonego miejsca»
2. «specjalnie wytyczona i oznakowana trasa przeznaczona dla turystów, narciarzy, rowerzystów itp.»
3. «określony sposób myślenia lub postępowania»
4. «motyw dekoracyjny w formie pasa odcinającego się od tła inną barwą»
5. łow. «ślad zwierzęcia»Źródło: SJP PWN
"Oni to wiedzą, Kocie".
"Skazany na zajebistość"
dobra niech wam będzie mój błąd miało być "szlag !"
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-10-30 19:43:07)
dobra niech wam będzie mój błąd miało być "szlag !"
Polska - Ty popełniasz błąd, a inni nie pozwalają Ci o nim zapomnieć. Nawet jak się poprawisz, to oni i tak pamiętają.
Czysty ortofaszyzm czy chęć dokopania bliźniemu?
Czysty ortofaszyzm czy chęć dokopania bliźniemu?
Skrzywienie zawodowe.
@up
znaczy chęć dokopania
@up
znaczy chęć dokopania
Przemoc rodzi przemoc. Spłoń w ogniach piekielnych Ty czarci pomiocie. Belzebubie jeden.
^
Belzebub
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-10-31 12:15:48)
Serwis społecznościowy odsiebie już nie istnieje.