Nie jesteś zalogowany.
BL.... może w klimatach sci-fi coś ala hmm Bepop... Tak, by podpasował myślę.
Filmy pewnie wszystkie oglądnę, Bebopa się zobaczy . Dziękować. I jak coś Black Lagoonowego przyjdzie komu do głowy to pisać, bo dla mnie jedna z fajniejszych serii, i w sumie ciężko o coś tego rodzaju ;/.
Darker Than Black pod BL w jakimś stopniu mogłoby podpadać xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No, ale to już dla mnie DtB2 ;p,mam za sobą jedynkę .
To może Canaan
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Heh, a to właśnie mi się ściągnęło ;d. I w sumie jak n arazie dość mi odpowiada ;d.
Dziękować.
Może jeszcze spróbujesz gungrave, i korzystając z okazji zna ktoś jakieś anime niepodobne do innych ?
Zdaje się, że to - http://www.anime-planet.com/anime/bobobo-bo-bo-bobo . Ale ja mało w życiu oberjzałem, biorąc pod uwagę fakt, ile czasu już oglądam, no ale były przerwy. No i nie wiem czy Ci przeszkadza - brak polskich napisów. Chyba do 1-2 epka są.
Gungrave brzmi ciekawie, mam tylko nadzieję, że klimat nie podchodzi pod DMC, tylko taki bardziej wyluzowany jest .
Gungrave brzmi ciekawie, mam tylko nadzieję, że klimat nie podchodzi pod DMC, tylko taki bardziej wyluzowany jest .
Jeżeli patrzysz w takich kategoriach, to zapomnij o tym tytule, zwłaszcza, że od połowy mamy kratka w kratkę niemal to samo, co w DMC. Zamiast tego może spróbuj coś z tego:
- Get Backers
- Kaze No Stigma
- Samurai Champloo
- Trinity Blood
ale to też raczej tak na siłę podobne.
Trinity Blood mam za sobą, Samuraia porzuciłem, Get Backers- prezentuje się dość ciekawie, zoabczymy czy nie będzie przecukierkowane . Kaze no Stigma do przemyślenia.
Dziękować.
A co do tego czego oczekuje, że będzie wartka akcja sensacyjna, z elementami komediowymi, nie na odwrót, jak w GB, ale GB się zobaczy, może akurat.
No i filmy, filmy, filmy. Znacie jakieś ciekawe? Oprócz tych wymienionych wyżej.
Witajcie, poszukuję anime podobnego do Tengen Toppa Gurren Lagann lub do Needless, ogólnie chodzi żeby było śmiesznie ale też wojowniczo, najlepiej realia położone w naszych czasach lub przyszłości. Dodam jeszcze że dla chłopaka.
....::Hans 92::....
Możesz sprawdzić Asura Cryin, Tokyo Underground.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Asura Cryin' podoba mi się, dzięki (tylko ciężko znaleźć wersje mkv 720p z openingiem i endingiem)
....::Hans 92::....
Dobra tym razem poszukuję 3 rodzajów anime:
1. Jakiegoś anime podobnego do jednego z tych: Dragonaut the Resonance, Eureka Seven, Elementar Gerad, Blue Gender, Fate/stay night, Fushigi Yuugi itp.
Ogólnie chodzi mi połączenie Romansu z jednym z gatunków przygoda, mechy, super moce...
2. Coś podobnego do Avenger, Noir.
Chodzi o zemste, tajemnicze itp.
3. Coś podobnego do Kiby, Black Blood Brothers, Scryed.
Czyli jakiś fajny shounen pełen akcji, walk itp.
Jako że może się zdarzyć że widziałem już jakieś anime jakie podacie, to podajcie wszystkie jakie znacie.
Z góry dzięki.
BTW. Mam nadzieje że jakieś 20 tytułów się znajdzie minimum, bo ostatnio serie 26 odcinkowe oglądam w 3 dni góra... i chciałbym mieć na jakieś 2 miechy anime które by mnie nie nudziły. xD
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-11-08 19:48:52)
Dobra tym razem poszukuję 3 rodzajów anime:
1. Jakiegoś anime podobnego do jednego z tych: Dragonaut the Resonance, Eureka Seven, Elementar Gerad, Blue Gender, Fate/stay night, Fushigi Yuugi itp.
Ogólnie chodzi mi połączenie Romansu z jednym z gatunków przygoda, mechy, super moce...
Xam'd: Lost Memories jest od ekipy, która stworzyła E7 i posiada wszystkie te wymienione elementy.
2. Coś podobnego do Avenger, Noir.
Chodzi o zemste, tajemnicze itp.
Monster?
3. Coś podobnego do Kiby, Black Blood Brothers, Scryed.
Czyli jakiś fajny shounen pełen akcji, walk itp.
Rurouni Kenshin seria TV?
Ja szukam czegoś podobnego do:
Clannad i After Story, ale byle to nie był Air i Kanon. Takie smutne, taki wyciskacz łez, tylko dobrze by było jakby akcja działa się w realistycznym świecie, żadne postapokaliptyczne Tokio, czy też jakieś planety w kosmosie. Prawie realna historia, może być w niej trochę magii...
Obecnie walczę z One Piece. Jestem w 171 odcinku. Oglądam od 24 października. Chwilami świetna seria, a chwilami dno, ale muszę zrobić sobie jakąś odskocznie
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-11-08 20:31:47)
Jubei napisał:Dobra tym razem poszukuję 3 rodzajów anime:
Ogólnie chodzi mi połączenie Romansu z jednym z gatunków przygoda, mechy, super moce...Xam'd: Lost Memories jest od ekipy, która stworzyła E7 i posiada wszystkie te wymienione elementy.
Jestem w połowie serii... jakieś inne?
Jubei napisał:2. Coś podobnego do Avenger, Noir.
Chodzi o zemste, tajemnicze itp.Monster?
Sobie luknę na to anime
Jubei napisał:3. Coś podobnego do Kiby, Black Blood Brothers, Scryed.
Czyli jakiś fajny shounen pełen akcji, walk itp.Rurouni Kenshin seria TV?
Widziałem...
Jeśli Monster mi się spodoba to będę miał anime na jakieś 3 dni... trochę mało...
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-11-08 20:27:45)
@jubei (głównie tu będzie do 3)
one piece tego jest trochę... i nawet więcej ale jest super
wolf's rain, air gear (troszkę romans), getbackers, gintama
hajime no ippo, inuyasha(trochę romans (jeśli dasz rade gz(ja wymiękłem na 100 coś)
samurai 7, FMA.
ed. zapomniałem dodać dragon ball to ci zajmie trochę,
luk4s jak chcesz odskocznie, choć to nie jest w stylu clannad, to polecam Sayonara Zetsubou Sensei
Ostatnio edytowany przez hehex (2009-11-09 16:21:02)