Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Po piątkowo/sobotnich szaleństwach parkietowo/barkowych serdecznie zapraszamy na relaks z filmami animowanymi. Na początek nowego cyklu zaprazentujemy dwa filmy: Afro Samurai the movie - 2007, oraz Afro Samurai Resurrection - 2009
klub Jazzga, Piotrkowska 17, LDZ
Szybki pytanie, lickę wykupiliście na pokaz? Bawienie się w domu to jedno, a pokazy publiczne to drugie
I w sumie drugie, bo pierwsze i tak zlewacie. Puszczane będzie to z subem? Jeśli tak, to o zgodę miło by było się spytać. A jeśli chcecie użyć moich, to ile darmowych piw dostanę, gdy się pojawię?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zmieńcie repertuar i zapodajcie seans z Boku no Pico, dresiarzom w klubie by się pewnie spodobało.
Nie, bo konwenty mnie nie interesują A pytam ze zgryźliwości, od 20 mam zły dzień xD Za to pytanie o napisy i piwo było 100% poważne.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
napisy sa pobrane z sieci ... licke bardzo chetnie tez oplace tylko gdzie i jak? (jak wiesz to daj znaka na priv).co do zgody autora to milo cie poznac .. co do browarów sie dogadamy
pozdro mac.
mac_umatik, z tą licką to był żart. Musiał byś się dogadać ze Spike TV i Funanimation, a kosztowałoby to masę kasy
Co do napisów z sieci, lepiej pobierz z ANSI, bo albo są od czapy poskładane moje suby i Adiyo (do pierwszej części), albo i tak mi podwalone (napisy.info) lub tragicznej jakości (druga część).
Dogadam się z Hiki, odnośnie przyjścia i by co wpadniemy. W końcu będzie możliwość na spotkanie się z Issiną
spoko poszukam .. i oczywiscie serdecznie zapraszam pozdro !
Szkoda, że to nie w piątek, bo bym zaliczył meczyk, a później bro ze znajomymi (jak zwykle film schodzi na dalszy plan)
Ale skoro to ma być cykl, to może następnym razem. :]
Anime makes you stupid
Szlag, to niedziela? To czemu mi się ubzdurało, że piątek? Ech, nici z darmowego piwa w takim razie Powodzenia wam więc.
Jeszcze wpadniemy się spotkamy Może nawet niedziela wejdzie w grę, ale wątpię, żeby mac_umatik organizował coś częściej niż raz na miesiąc.
Strony 1