Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Fajnie, że wszędzie jest 0/0 xD (seed/leech)
Problemy ze stacja wysylającą tak kolo 15 mysle ze to sie ruszy jutro juz powinno byc kilku seedow
I co z tymi seedami, bo ja widzę tylko 1 i to nieaktywnego?
dlatego torenty Polskie są krótko mówiąc do DUPY.
dlatego torenty Polskie są krótko mówiąc do DUPY.
Polski fani anime nachapani na cudze płyty z seriami też.
Sebek jak patrze to zaczynasz pobierać o 23 i łącze Ci skacze jak głupie więc o co Tobie chodzi odpal torrka w dzień to zobaczysz ze seed jest. Ech po vectrze można sie tego spodziewać...
Ostatnio edytowany przez Rodriquez (2009-10-28 18:42:56)
wydania dvd, tworzone od fanów dla fanów nie będą umieszczane tyle i wyłącznie na torrencie (no chyba ze znajdzie się dobry samarytanin), rozumiem, że lipa z seedem, ale tak jak kolega wyżej wspomniał w dzień jest
Ostatnio edytowany przez Jaskol (2009-10-28 18:48:13)
Większość ściąga w nocy bo ma większe transfery (np. u mnie jest podwójny)
a ja nawet w nocy mam ten sam wysył wiec wygodnie mi jest poseedowac w dzien, zeby w nocy mi komp nie halasowal ;/
Kira wiem o tym kiedyś sam tak mialem ale jakby na to nie spojrzeć polskie torrki żyją częściej w dzień dodajemy tez na inne trakcery zeby seedow bylo wiecej głownie z Japonii sciagaja i seeduja.
Nie prościej byłoby to bo ja wiem wpierw wyupać na jakiś hosting i hmm spróbować kogoś poprosić o pomoc z seedem? A może nawet zaopatrzyć się w jakiś seedboxik?
Sebek jak patrze to zaczynasz pobierać o 23 i łącze Ci skacze jak głupie więc o co Tobie chodzi odpal torrka w dzień to zobaczysz ze seed jest. Ech po vectrze można sie tego spodziewać...
Ale wiesz, że niektórzy ludzie w dzień pracują, prawda?
W tej chwili mam na 2 zmianę, więc mogę ściągać rano przed pracą (ale często wtedy nie było seeda) albo właśnie po 22, jak wracam z pracy.
W ten weekend mam wolne i będę mógł ściągać od rana do nocy (w nocy też ), więc jak będziesz tak dobry i będziesz miał kompa cały czas włączonego, może uda mi się to ściągnąć do końca
Sebek ja Ciebie rozumie sam pracuje i włączam przed wyjsciem z pracy utorrent w autostarcie (ale to moja sprawa)
Spoko przez caly weekend bedzie chulać gorzej jak zasiłka mi pójdzie bo troche glosno chodzi przy włączaniu go....
Ściągnąłem 1 vol "Green Green", wypaliłem i niestety nie odtwarza mi pl napisów, jest też coś nie tak z wyborem epków, cały czas uruchamia się ten sam.
Ktoś też to ściągnął i ma tak samo?
sebek tak jak Ci pisalem na pm. Przez starsze programy może nie działać odpowiednio.
VOL 3 jest na nowych programach a Vol 1 i 2 na starszych chociaz u mnie chodzi na stacjonarce bez problemów. Dlatego będe poprawiał i wysyłał indywidualnie w ramach rekompensaty... Przepraszam za to ale programisci zawalili sprawę
Ostatnio edytowany przez Rodriquez (2009-11-02 23:38:55)
Strony Poprzednia 1 2