Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
co tu dużo pisac chciałbym sie wymienic animcami..........
gg (6801437)
Ostatnio edytowany przez Arunis (2009-11-04 19:58:37)
odświeżam swój stary wątek (po co nowy) zrobiłem na nim parę wymian no i ogólnie znów bym się chętnie wymienił
i po sporym od stepie czasowym odnawiam znów ^^ krótko.......kto chce się wymienić ??? ^^
Mógłbyś pobrać "Basilisk"? Oddam Ci za to 2 płyty DVD ^^
znów odświeżam ;]
kto chce się wymienić?? ;P
ponownie odświeżam ale tym razem nieco inna wymiana mianowicie "oddam" 9 dvd pełnych hentai (nie chce mi się wypisywać tytułów jest tego za dużo) oraz 6 dvd pełnych gier hentai (wszystkie w 3d ;] )
wymienie za puste dvd albo za jakies gry
po szczególy na gg (6801437) kto pierwszy ten lepszy
Witam
ponownie odświeżam TYM RAZEM OKAZJA !! ^^
oddam uwaga 75 DVD ! z anime za jedyne 20 pustych płytek dvd kto pierwszy ten lepszy piszcie na moj nr gg 6801437 po więcej szczegółów chociaż niema o co pytać wszystko jasne zachęcam
heh znów odświeżam tym razem z innego konta do tamtego zapomniałem passow
znalazłem 10 dvd-ików z animcami chętnie komuś je dam tylko i wyłącznie za cenę płytek i paczki
zainteresowanych proszę o kontakt gg 6801437
Witam znów "oddam" animce tym razem już wszystkie ostatnie moje płytki ponieważ wszystko przekopiowałem na dysk przenośny wiec płytek już nie potrzebuje razem 25 DVD-ików (wydaje tylko wszystkie płytki) oczywiście tylko i wyłącznie za cenę pustych płytek i paczki szczegóły pod nr gg 6801437 kto pierwszy ten lepszy
odświeżam ,dodam ze do wszystkich serii mam możliwe movie i oav-y minimum 170 mb ep-y
do 3 razy sztuka odświeżam ostatni raz jak nikt się nie zainteresuję to wyrzucę płytki (patrz post z 04-24) bo i tak mi wadzą
Strony 1