Nie jesteś zalogowany.
Jak dla mnie, to mogliby powoli kończyć Bleacha... Obronią Soul Society i króla i jakieś 5-10 epków na zakończenie, ale... Przecież producent nie zrezygnuje z dobrze sprzedającego się projektu. Myślę, że z Bleachem i Naruto będzie jak z pokemonami - nudzi się po 100-200 odcinkach, ale pomimo tego jest już tego z 10 serii xD
Przecież producent nie zrezygnuje z dobrze sprzedającego się projektu.
I mają zonka. Szczerze to pomysł ostatnich fillerów z materialnymi Zanpaktou nie jest zły jak na serie jaką jest Bleach. Gdyby był inny rozstaw odcinków nie obraziłbym się gdyby to było wstawionę do fabuły. No ale chyba wolę tego typu fillery i potem normalną (w miarę) wartką akcję, niż podziwianie nieba przez 20minut jak w Naruto.
BTW. Zauważyłem coś ciekawego. Z tego co pamiętam, to kidou Rukii początkowo miało numerek 63 (rokujuusan), a teraz przeskoczyło na 73 (nanajuusan). Z tego co pamiętał to Kubo walnął błęda i dał 2 hadou na poziomie 63, ale zmiana i danie Rukii Hadou na 73 poziom to już chyba przesada. Powinien wg mnie dać 64, ale nie 73 :O
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Musze powiedziec ze te fillery ktora sa obecnie puszczanesa najlepszymi jakie byly w calym Bleach
Az chce sie je ogladac i z ciekawoscia czeka na nastepny odcinek.
Teraz to nie ma watplikowci kto tu jest Numer Jeden
Wszyscy czekają :] mogli by troszkę szybciej odcinki wydawać xD
Obejrzałem najnowszy odcinek, i jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu że Kenpachi to największy badass i wymiatacz w serii. Howllo Ichigo się przy nim chowa.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Mnie najbardziej bawi to, że robią z Kenpachiego takiego maczo, a przegrał z Ichigo, który walczył jedynie w shikai...
Nie przegrał, zremisował ;] Chociaż wszystkiego na co go stać i tak wtedy podczas walki z nim nie pokazał, co innego Byakuya, który odpalił BANKAI i przegrał ;]
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-11-04 23:11:16)
Trochę Pierrot przesadził z tą mocą Zarakiego, gdyby naprawdę był taki silny to zmiótłby Aizena machnięciem ręki, co jest w rzeczywistości niemożliwe. Ale przecież są to fillery, więc co tu narzekać, jedynie mnie wkurza, że chcą na siłę przedłużać te zapychacze. Oczekuję, że sprawa Zanpaktou niedługo się skończy i wrócimy do wydarzeń z mangi.
PS. Szkoda, że nie poświęcili więcej czasu Wabisuke.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wabisuke jest dość ciekawym zanpaktou ale najbardziej chciałbym zobaczyć materializacje Zarakiego i Yachiru Wiem że Zaraki nie ma tej formy ale ciekawi mnie jak by wyglądała
Na YT można znaleźć fanartowe bankai Zarakiego ale wysoce wątpię by takiego używał, nie jest w jego stylu
Rzeczywiście takie lekko wsiowe. To jest lepsze, ale pod względem działania bo forma nie jest pokazana.
Ostatni odcinek (250) bardzo przypominał mi "Spidermana". Całe to gadania o mocy skojarzyło mi się z "Wielka siła to wielka odpowiedzialność".
a tu zaś niebawem retrospekcja w retrospekcji się pojawi -.-"
takie pytanko, kojazy ktos tytuł nuty granej na skrzypcach? ostatnio pojawia się dosyć często podczas walk, chciałbym posłuchać całości, a na bleach ost 3 nie znalazłem, moze ktos sie orientuje?
Chodzi ci o encirclement_battle z bleach movie 2?
chodzi mi o to, co leci np. najnowszym odcinku(252) około 12 minuty
chodzi mi o to, co leci np. najnowszym odcinku(252) około 12 minuty
Movie 1 Soundtrack, 07 - Senna
A ja chciałbym wiedzieć, jak nazywa się piosenka z odcinka 249, która leci w 15 minucie.
Z góry dzięki:)
Movie 2 Soundtrack, 24 - Treachery