Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Według mnie ta wiadomość jest fenomenalna!
Przygotowanie polskiej wersji językowej - studio LoRT.
*2009* http://w123.wrzuta.pl/film/a9sf14J8bVZ/ … _beta_2.03
Co o tym sądzicie???
Pzdr!
.....?
Jak można słuchać takiego lektora?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Lol ^^
1. Pewnie nieliczny odsetek tutaj będzie zadowolony z jakiegośanime z lektorem ^^ - w tym ja ;p
2. Jakość tego je tragiczna
3. Do jakości można dołączyć jeszcz glos lektora i co wychodzi? Prawie nic nie da się zrozumieć ^^
10,5: To wygląda dość amatorsko ;p
Co o tym sądzę? To:
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Eee....
Co to ku**a ma być? Ja nawet nie rozumiem tego bełkotu.
Według mnie ta wiadomość jest fenomenalna!
Wiadomość raczej fatalna. Masakra, żenada, porażka, żal, itd.
Lektor... To słowo nabrało dzisiaj dla mnie nowego znaczenia. Myślałem, że głos ma się wtopić w tło innych dźwięków i zgrać się z całością. Tutaj to on zagłusza, nawet dźwięki z otoczenia, mówi jak kryminaliści z modyfikacją głosu z TVN'u.
Jeżeli potraktować to jaki parodię, to też kiepsko wyszło... Bo mało śmieszne.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-11-08 23:26:19)
Po pierwszym zdaniu, które usłyszałem, od razu wyłączyłem ten bełkot. Tragedia.
Idę za falą, bo tak łatwiej przeżyć/ wmieszam się w tłum Jak ślepo idący zombi za swym Panem :p kekekekekekekek
Dno, masakra
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Po prostu porażka, i co to za odgłosy w trakcie openingu ([1.21] [1:31] posłuchajcie xD) i jeszcze te sony plejstejszyn, polisz lektor oficjal, dalej nie obejrzałem. Mam nadzieję, że słowo "Beta" oznacza to, że w finalnej wersji usłyszymy inny głos, bo ten brzmi zupełnie jak skacowany narrator z Kapitana Bomby (czyt. Galaktyka K**wix została zaatakowana przez kosmitów ). Porażka.
Edit: Nie no z ciekawości obejrzałem kawałek dalej i to są serio żarty, kto by takie coś umieścił, koleś wyraźnie wybucha śmiechem w trakcie dialogów i nie tłumaczy połowy wypowiedzi i jeszcze "rejtajsu" :|.
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2009-11-09 00:04:36)
Przecież to amatorszczyzna jest. Po prostu ktoś pobawił się w lektora, będąc pod fałszywym wrażeniem,iż wyszło mu to dobrze i może podekscytować tym również innych >.>
Syf i tyle. A fe...
Przez tego "lektora" będę miała traume do końca życia... Jedyne słowa, które zrozumiałam przez 3 min oglądania, to: zanpaktou oraz shinigami.(plus brzmi jak moi sąsiedzi zza ściany...a tego mam serdecznie dość).
Zresztą ja tam uważam, że wszyscy lektorzy w anime, to zuo wcielone ;3
Torebki na wymioty skończyły się... Oglądacie pokaz możliwośći studia LoRT na własne ryzyko
Pozdrawiam
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Lektor jest jeszcze bardziej żałosny aniżeli samo anime...
Lektor mocne słowo... tego lektorem nie idzie/nie można nazwać...
Próba imitacji głosu ze znanej kreskówki z 4fun'a, do tego tak żenująca...
...sięgająca dna, dna pośrodku wielkiego dołu... oO fail...
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-11-09 00:31:54)
Chyba mają w swoim studiu nagrań mikrofon z tesco za 4,99, bo na moim mega zestawie do nagrań za 22,99 z Media Markt jakość dźwięku jest 100 razy lepsza
Abstrahując od wykonania, IMO lektor jest chybionym pomysłem w każdym wykonaniu. Jedyna słuszna wersja to oryginalne audio, albo dubbing (chociaż w przypadku języka polskiego obstawiam jednak oryginalne audio, bo poziom polskich grup dubbingujących jest delikatnie mówiąc mierny).
PS. Ja wymiękłem po 30-40 sekundach, bo od tych trzasków mnie uszy zaczęły boleć :PP
no comment
Niektórzy zapłaciliby za możliwość wysłuchania openingu śpiewanego przez pana lektora
Nie no porażka po całości.
Mój mikrofon ze słuchawek by lepszą jakość dał...