Nie jesteś zalogowany.
Jejku, jaka burza o.o"
No dobra, miałam nadzieję, że nigdy tego nie zrobię, ale jestem zmuszona oddać zagadkę w pierwsze lepsze ręce T_T (Najlepiej Qashqai, która prześlicznie rysuje *_*)
Z powodu wysokiej gorączki nie dam rady nic w miarę czytelnego narysować, a praktycznie wszystkie moje stare rysunki już były w tym temacie, więc z nich też skorzystać nie mogę T_T" Przepraszam ;x
~Yoshimori, skojarzyła ci się, ok, ale ja już potwierdziłam wcześniej, że to Al nie wiem, czemu z góry założyłeś, że to nie ja rysowałam xDD; a na mnie sugestia, że mój rysunek to nie mój rysunek działa podobnie jak stwierdzenie "kurdupel" na Edzia... xD
Dobra, to daję zagadkę:
Bez referensów, a nigdy go nie rysowałam, więc trochę niepodobny, ale i tak nie powinno być problemów
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-11-11 13:50:50)
Darker than Black: Ryuusei no Gemini?
Postanowiłem się nie kompromitować moim antytalenciem i wrzucę coś z DA. Mam nadzieję, że nikt się obrazi =).
Rosario + Vampire / Moka
Zgadza się.
Oddaje.
Z cyklu: "kolejne, brzydkie, popsute węglem obrazki Yoshimori'ego ;p"
http://i755.photobucket.com/albums/xx19 … 922142.jpg
Za wygumowanym obszarem znajduje się imię postaci ;P.
OT:
~Yoshimori, skojarzyła ci się, ok, ale ja już potwierdziłam wcześniej, że to Al nie wiem, czemu z góry założyłeś, że to nie ja rysowałam xDD; a na mnie sugestia, że mój rysunek to nie mój rysunek działa podobnie jak stwierdzenie "kurdupel" na Edzia... xD
Oj przepraszam Qashqai , mam nadzieję, że chociaż mleko lubisz, joke of course .
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2009-11-11 20:14:29)
Saito Hiraga z Zero no Tsukaima...
editka~~dół: ssij dziubdziuś :d w każdym razie bier zagadkę... cała twoja...
ja rysować nie potrafię więc kompromitować się nie będę xD
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-11-11 20:18:52)
Zgadza się, trzeba narysować coś trudniejszego kiedyś .
A oto dowód:
http://i755.photobucket.com/albums/xx19 … 292214.jpg
Zadajesz, Isao .
Hmmm, wydaje mi się że to jest postać z chobits występująca w endingu jak ona ma to nie wiem xD
~Ma3y brawo xD to ten śmieszny ludek pojawiający się w chobitsach dokładnie w tej książeczce dla dzieci, którą tak uwielbia główna bohaterka.
Znów oddaje muszę się uczyć więc nie mam czasu na rysunki
Odświeżam.