Nie jesteś zalogowany.
BD w 1080 p do 1.2 GB na ep, BD w 720p, od 350 - 700mb na ep. To są takie standardy, z którymi się spotkałem.
BD w 1080 p do 1.2 GB na ep, BD w 720p, od 350 - 700mb na ep. To są takie standardy, z którymi się spotkałem.
Standardy? A kto je wprowadził? Jakaś tabela rozdzielczość/waga istnieje?
"Skazany na zajebistość"
Nie chcę mi się oglądać wszystkiego, ale tak patrząc na wyrywki, to jest nawet ok. Nie ma drugiego B****Ray... Gorzej już pod maską, czyli z ustawieniami x264 (nie ma jak "lać na rozmiar, bele szybko kodowałoby się". Ale z drugiej strony, przez to szybciej dekoduje się...), samą wersję x264 (nie ma jak megui).
No i wielki plus za kompatybilność z DXVA. Dzięki temu oglądanie 1080p na 800mhz kończy się tylko 5% - 10% zużycia cpu ^^
Specjalnie dla Ciebie i tych Twoich standarcików, Kiruś, wypuszczę 720p w ok 240 mb z przyzwoitą jakością :*
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-10-27 23:13:08)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
CO? 1080 na 800 mhz? ;D Da rade?
Jeśli uwielbiasz oglądać pokazy slajdów, to ta.
Bleh, stary i przeczytać ze zrozumieniem nie umi...
CO? 1080 na 800 mhz? ;D Da rade?
Jeśli uwielbiasz oglądać pokazy slajdów, to ta.
No i wielki plus za kompatybilność z DXVA. Dzięki temu oglądanie 1080p na 800mhz kończy się tylko 5% - 10% zużycia cpu ^^
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-10-28 01:02:38)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ahaaaa, nie wiedziałem, że to się tak nazywa. Ja wszystko na chłopski rozum, spoko.
Darker ep02 dostępny na stronie.
Edit
Darker ep03 wydany.
Ostatnio edytowany przez Saint Goku (2009-11-06 00:07:00)
Darker ep 04 wydany.
Wydaliśmy dwa pierwsze odcinki Umineko w BD.
Wydaliśmy Darkera 01 w 720p. Odcinek już od jakiegoś czasu był zakodowany, mieliśmy wydać paczką, od razu 01-04, jednak były pewne problemy i na razie jest tylko jeden. Jak dobrze pójdzie, to pod koniec przyszłego tygodnia wydamy zaległe odcinki, a później już na bieżąco. 1080p razem z 720p.
Yay, czyli są też szanse na Umineko w tym trybie xD Ciekawe tylko, czy rzecz okaże się warta trucia wam
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie, na Umineko nie ma szans. Darker 720p to był planowany jeszcze zanim wydaliśmy 1080p.
Nie, na Umineko nie ma szans.
Malutka szansa to była. Nawet skodowałem pierwszego epa, ale komuś nie podobała się jakość.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2009-11-21 11:18:43)
No to trudno Właśnie sprawdziłem suby na ANSI, Butazaru robi, poczekam na całość i jednak nie będę cierpiał, oglądając
Liczę, że w przyszłości będziecie od razu brali pod uwagę wersję słabszą przy pracach z BD.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-11-21 12:27:43)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wydaliśmy brakujące epki Darkera w 720p, a także nowy odcinek, piąty.
Odcinek 06 do pobrania na stronie.
Odcinek 07 Darkera dostępny na stronie.