Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Listę w Excelu to ma chyba prawie każdy kto korzystaj z wymiany bo nie oszukujmy się co nie które osoby są bardzo wymagające co taka lista powinna zawierać co sprawia że mamy kilkanaście rubryk xD
Lecz teraz jest mi to nie potrzebne bo na anime nie poświęcam aż tyle czasu co 12 lat temu więc dla mnie MAL jest ciekawą alternatywą. Co wyglądu listy to nie wszędzie wygląda tak samo. Na przykładzie mojej listy można zauważyć że jak ktoś posiada rozdzielczość powyżej 1280x1024 to automatycznie pokazują się mu białe pasy po bokach :> Ale to nie Wy macie ją podziwiać tylko ja Bo to przecież mi ma przede wszystkim ona pomóc ^___^
Ostatnio edytowany przez Anarchy Maniek (2009-08-03 12:36:20)
kto teraz używa excela to są pirackie wersje ;p
stronka fajna można poznać innych gości ;p
kto teraz używa excela to są pirackie wersje ;p
stronka fajna można poznać innych gości ;p
O BOŻE! Vampilord powrócił! Albo mamy come back ultra pr0 trolla, albo kolega trochę niefortunnie wybrał sobie nick
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-08-09 03:19:30)
"Skazany na zajebistość"
O jeny ale masz teksty na poziomie jak by to ująć klasy "0" ^^
Stronka fajna ale dla prawdziwych twardzieli jak to Zarathustra zaznaczył jak komuś się nie chce bawić we wpisywanie i wklepywanie to to Notatnik.exe i wio ^^
albo sobie napisze skrypta do tej strony ;-)
Trochę spóźniony zapłon z tym komentarzem, Vampirlord...........
Co do tege serwisu nie mam zastrzeżeń, choć już długo nie zaglądałem, należy trochę tam odkurzyć.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A ja tam z niego korzystam i nie mam zastrzeżeń Nawet mam kilka znajomych twarzy w friends liście z ANSI
Chyba skorzystam, tylko, czy przypomnę sobie wszystkie anime i mangi
Korzystam od jakiegoś czasu http://myanimelist.net/animelist/Rabit
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Założyłem klub, nazywa się animesub.
Proszę wszystkich posiadających konto na myanimelist o dołączenie
Xaaa, co myślicie o nowym odciążeniu strony poprzez pokazywanie tylko jednego rodzaju(obecnie, obejrzane, porzucone itd.) na stronie z listą, a także podziałowi podstron, gdzie jest więcej tytułów +200 na kilka stron? Według mnie wyłączenie "Pokaż wszystko to chybiony pomysł, ten podział na kilka stron jak jest więcej niż 200 tytułów (200 tytułów na stronę) ujdzie, tyle że jak by 1 miałby pozostać, to 2 raczej prawa bytu nie miał xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-13 00:41:36)
Pomysł z pokazywaniem stron tylko jednego rodzaju mi raczej nie przeszkadza - przynajmniej szybciej się listy ładują , ale z tym podziałem stron mogli sobie darować, zwłaszcza, że przy swojej obecnej tapecie musiałem się trochę naszukać, aby zauważyć tą "dwójkę" odsyłającą do drugiej części mojej listy .
A co do samego MALa - świetna strona, też kiedyś robiłem listy w Excelu, ale obecnie przeniosłem się na nią z nimi niemal całkowicie, dodatkowo dzięki kilku rewelacyjnym klubom obecnie siedzę na niej w sumie więcej niż tutaj .
Btw... Isao - zbanowany... że co!?
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2010-06-13 01:13:35)
Według mnie, pomysł jest nawet rozsądny, jeżeli ktoś ma długie listy, bo teraz dłużej schodzi mi na przejrzeniu mojej kilku tytułowej liście mang. Powinni zrobić tak, żeby robił się ten podział dopiero po np. osiągnięciu łącznie 300 tytułów. Ale cóż, do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Nick na ANSI: bobek784v2
Mi tam w zasadzie ta zmiana nie przeszkadza, chociaż mogliby dać możliwość wyboru w panelu czy użytkownik chce mieć stare ustawienia (gdzie wszystkie listy były widoczne) czy też korzystać z nowego rozwiązania. Tym czasem jedyne co można ustawić to wybór, która lista ma się ładować domyślnie jako pierwsza.
Gdzie tam nowe rozwiązanie... przecież można było ustawić, by się tylko jedna lista pokazywała.
No ale teraz jest to wymuszone.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2010-06-13 12:13:55)
Nick na ANSI: bobek784v2
No ale teraz jest to wymuszone.
Właśnie wchodzę na MALa i coś mi tu nie pasuje... Dziwna sprawa... Może ludzie narzekali, że im się za wolno listy wczytują? Ale bez przesady, kto ma teraz neta 512kb/s? Tak czy inaczej, brak możliwości wyboru starych ustawień nie jest fajną sprawą. Niby nic wielkiego, ale człowiek się przyzwyczaił.
Pytaj, a odpowiedź dostaniesz. Jestem posiadaczem właśnie neta 512 i to radiowego. Kilka osób ma tu chyba spaczone spojrzenie na rzeczywistość, skoro uważają, że wszędzie w Polsce 10 czy 20 mb można mieć za śmieszne pieniądze.
A co do nowego rozwiązania MALa, to mi niezbyt przeszkadza i tak rzadko zaglądam na własną listę.
Ostatnio edytowany przez DeadSoul (2010-06-13 15:00:53)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna