Nie jesteś zalogowany.
Wiesz co? Powinieneś przeczytać mangę. XDD
Pokaż spoilerTa pani, co ją mam w avku to generał Armstrong, siora tego Armstronga xDD. Niedługo Elriki ją odwiedzą (kwestia 3-4 epizodów, tak myślę), więc myślę, że nie będę ci za bardzo opowiadać xDD
Btw, co sądzicie o zmieszczeniu retrospekcji o Ishvalu w jednym epku? xDD imo z deka krótkawo, niby Scara już odbębnili, ale to przecież był cały tom z tymi retrospekcjami... xDD
Czytanie boli, a zwłaszcza jeśli chodzi o mangi, które są ordynarnie czarno-białe. Ale mniejsza o to, bo też się właśnie chciałem zapytać o Hohena v2 i tego militarystycznego babsztyla z endingu, bo "niegłupio" wygląda. O ile z Hohenem mi przeszło, to do niej zacząłem już sobie dorabiać kosmiczne teorie, w stylu że np. Riza dostała jakiegoś ultra ciężkiego PMSa i się wyżywa gdzieś na froncie. XD Trochę mnie szokło, że tak jak mówisz, to siostra "pudziana", bo za całe komunistyczne chiny ludowe bym na to nie wpadł, szczególnie mając jeszcze w pamięci "pierwszego" FMA z tym filerem, jak Havoc szuka sobie baby:
Pudzian ma dwie siostry : P btw, ten odcinek dotyczący Havoca szukającego sobie baby był filerem opartym na mandze xDD chociaż w mandze to był po prostu specjalny rozdział, wydany w jakimś guidebooku chyba xD
No przeca Scar już sobie wspominał, jak to zabił rodziców Winry : P to była część 15 tomu, czyli generalnych retrospekcji z Ishvalu xD ale mała część, dlatego się dziwię, że zmieszczą resztę w jednym epku xD;
Co do Greelina,
Sora za post pod postem, ale chcę odświeżyć temat. XD
Jak wam się podobał 30 odcinek? :'D
Ja w sumie nie lubię tych retrospekcji, więc cieszyłam się, że je skrócili (a resztę zrobili bardzo ładnie : P w niektórych momentach aż ciary przechodziły ; ) tylko Kimblee ma głos jak staruszek :'D), ale...
Jeszcze 30 nie oglądałem, wieczorem nadrobię.
Orientuje się ktoś czy są dostępne gdzieś (w zamyśle torrent) Blu-ray ripy tych OVA co wychodzą razem z BD/DVD?
Edit:
Dzięki, teraz już wiem, że zamiast wpisać OVA na TT powinienem special.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-11-04 14:33:23)
Qashqai jakoś nie widzę. "Ślepy alchemik":
Ostatnio edytowany przez Kurier@shinobi (2009-11-05 14:47:45)
To kup sobie okulary. Bo ja widzę aż 2 wydania w .avi i .mkv 0.o
KieR a ja widzę tu
~Kurier@shinobi chyba logicznym jest, że plik zajmujący 361.73MiB jest tym czego szukasz.
No, a ja pisałem o tym linku co ty zapodałeś i są tam 2 wydania, a w tym co podała Quadashi 1. Czy ty taki głupi czy naprawdę udajesz?
[MoscowGolem] FULLMETAL ALCHEMIST Vol.1 special (1920x1080 x264 AAC 2ch).mp4 Website | Details
Size: 361.73MiB | Date: 2009-10-26 17:46 UTC
Czy tak naprawdę trudno się domyślić?
A w tych co ty podałeś:
[ACG] Fullmetal Alchemist OVA - The Blind Alchemist [D21ADB41] avi
[ACG] Fullmetal Alchemist OVA - The Blind Alchemist [1078B3F5] mkv
N-Nadszedł odcinek, na który czekałam, od kiedy pojawił się Lin - wkracza kolejna zarąbista, dotychczas tylko mangowa postać >: D
@dół
W skrócie, "spieprzaj, dziadu" xDD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-11-23 22:33:41)
A mi się akurat piwo skończyło w lodówce, więc odłożyłem sobie obejrzenie nowego odcinka na jutro . Ja tam nie mogę się doczekać tej sceny kiedy ta nowa pani generał zrobi kuku innemu panu generałowi.
Nie oglądałem jeszcze nowego epka, też prawdopodobnie jutro obejrzę, a co do tego co napisałaś ~Qashqai, to jeśli chodzi ci o postać Miles, to tak, głosu będzie jej użyczać , Kazuya Nakai inaczej Toshiro Hijikata z Gintamy, chociaż dziwie się czemu tylko z Gintamy jest kojarzony, jak przecież w One Piece, xxxHolic, Trinity Blood, Sengoku BASARA, Samurai Champloo, Jyu Oh Sei również podkładał głos głównym bohaterom.
chociaż dziwie się czemu tylko z Gintamy jest kojarzony, jak przecież w One Piece, xxxHolic, Trinity Blood, Sengoku BASARA, Samurai Champloo, Jyu Oh Sei
Z tego wszystkiego Gintamę oglądałam pierwszą i najwięcej epów, stąd w ogóle zaczęłam kojarzyć tego aktora a w Jyu Oh Sei to ten Zagi nie był znowu taki główny :'D (a Doumekiego z xxxHOLiCa to jakoś w ogóle na początku nie skojarzyłam, nie brzmiał charakterystycznie. Tak jakoś xD)
Swoją drogą, mówiąc o głosach. Armstrongowa = Mischa z E7. *zgon* ale pasuje to do niej, tak jakoś. XDDD
Heh, betewu, skoro mamy już Armstrongową, to w sumie zostaje jeszcze tylko jedna postać do pokazania, na którą czekam >: D a nie, może i dwie... xD
W końcu Olivier-sama w anime, banzai, banzai~! >D
Ale buuu T_T Nie podoba mi się jej głos (jak na razie) T_T Strasznie staro brzmi >DD No i słysząc ten skrzek, mam przed oczyma ropuchę z Tokyo Majina x.x~Q, zakładamy kult Armstrongowej? *O*
A mi się ten jej głos w sumie podoba, chociaż... Mischa nasuwa się natychmiast, a ona to był taki stary babsztyl (ale ją lubiłam). |D
Kult Armstrongowej! Jee >: D
Może załóżmy jej fanklub na MALu, bo chyba jeszcze nie ma? XD
Mischa to na pewno nic w porównaniu z tym http://myanimelist.net/character/20800/Takako_Iwayama >D"
Załóż! Mogę nawet member cardsy robić! >D
Mischa to na pewno nic w porównaniu z tym http://myanimelist.net/character/20800/Takako_Iwayama >D"
Załóż! Mogę nawet member cardsy robić! >D
Lol xD
To wbijaj, kobito: link xDDD
Już zupełnym offtopem, przydałby się tu na ANSI temat o najnowszych rozdziałach mangi. D: chyba sama go założę, kiedy wyjdzie nowy rozdział i będzie o czym podyskutować xDD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-11-24 19:21:55)
Nie ma co oglądać następnego odcinka.
Wychodzi po za kręgi Polskiej Mangi .
Kto czyta polską mangę nie radzę oglądać..
ファンのファンのために
Ech... masz rację
Ja w każdym razie robię sobie przerwę w oglądaniu, bo później czytanie mangi w ogóle nie sprawi mi przyjemności
Tylko mam nadzieję, że jpf tym razem nie będzie mieć żadnych opóźnień...
Lecz nawet jeśli wydadzą na czas, to taki tomik wystarczy na jakieś 4-5 odcinków anime - kolejny ból
Ostatnio edytowany przez Yngoth (2009-12-15 15:04:48)