Nie jesteś zalogowany.
Witam,
Zajmuję się sprzedawaniem przedmiotów z Japonii do Polski.
W mojej ofercie są:
- przedmioty do kaligrafii - papier, pędzle, tusze, fudepeny
- kosmetyki japońskie - Shiseido, Kose i inne
- przedmioty Hello Kitty
- Maneki Neko - wisiorki, figurki itp
- Disney
- małe przedmioty jak przywieszki, lusterka, piórniki, sznurówki,
- pałeczki i przybory do Sushi
- słodycze japońskie
- jedzenie japońskie - Wasabi, nori, przyprawy i wiele wiele innych
- zielona herbata
- zestawy Obento
- zeszyty do Kanji i książki do praktyki pisania
Na specialne zamówienie możliwy zakup:
- mangi i książki
- podręczniki do japońskiego
- CD i DVD
- tradycyjne przedmioty japońskie jak Geta, Yukata, dodatki do Kimona i wiele innych
Kontakt tylko na maila!
dansea@wp.pl
iwka.db@vp.pl
serdecznie zapraszam!
A jakieś ceny? Cennik? Cokolwiek pozwalajęce obadać ceny.
I (sorki, ale ostatnio sporo takich się zdarza) jaką mamy gwarancję, że przedmioty do nas dotrą i nie zostaniemy oszukani.
Zapewne żadnej Nawet jak kolega poda wam dane, które byłyby potrzebne do ewentualnego dochodzenia swoich praw, to nie jesteście w stanie sprawdzić, czy są prawdziwe.
Zauważcie jeszcze, że użytkownik ma konto od dzisiaj.
a co ma do znaczenia od kiedy mam konto?
Kira, to zalezy co chcesz, sa przedmioty tanie i sa drogie. Wiekszosc rzeczy jest miedzy 12.99 - 18.99 zl
Hikari, chociazby wybierajac wysylke polecona. masz numer wysylki , masz skan od kogo i do kogo wyslane itp
Nie dość, że poleconą, to jeszcze za pobraniem. Wtedy można rozmawiać.
Naprawdę tak tanio? To ile was kosztuje przesyłka z drugiego końca świata? Oo
Z Japonii nie ma mozliwosci wysylki za pobraniem. Jest to technicznie nie mozliwe.
Najtansza wysylka zwykla to 7 zl
Polecona to 22 zl
A i jeszcze dodam, ze do przelewu podaje adres w Polsce i numer konta wiec kupujacy ma moje dane.
Pozatym nie mam nic przeciwko wystawic kupowany przedmiot na swistaku.
No to zamowisz do siebie w Polsce i w Polsce wyślesz temu komuś za pobraniem.
A otwieracz do piwa dostanę? Sam nie wiem, jakby on miał wyglądać, ale pytam z ciekawości.
Hatake, jesli ktos by tak chcial to nie ma sprawy
ale wtedy trzeba sie liczyc z nieco wiekszymi kosztami wysylki.
Cieslak, tak, ale moze podasz jakies detale? xD
Wiekszosc rzeczy jest miedzy 12.99 - 18.99 zl
To męskie kimono/yukatę też dostanę w cenie 18.99zł? Holy shit. Biorę od razu .
PS. fotele do seksu i profesjonalne lalki (nie ten syf co w polskich sex shopach sprzedają) z postaciami z anime też macie w ofercie? Oczywiście interesowałyby mnie też oryginalne mundurki z krótkimi spódniczkami oraz kocie uszy (też takie pro, a nie takie obleśne jak w sex shopach).
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-11-25 15:13:26)
PS. fotele do seksu i profesjonalne lalki (nie ten syf co w polskich sex shopach sprzedają) z postaciami z anime też macie w ofercie? Oczywiście interesowałyby mnie też oryginalne mundurki z krótkimi spódniczkami oraz kocie uszy (też takie pro, a nie takie obleśne jak w sex shopach).
To pytanie powinieneś był wysłać na maila
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To męskie kimono/yukatę też dostanę w cenie 18.99zł? Holy shit. Biorę od razu .
Sam bym była chętny na takie coś ^^ Na serio przydałby sie jakiś cennik lub chociaż rozpiska, bo oferta wygląda ciekawie.
To pytanie powinieneś był wysłać na maila:P
Nie bierz tej pierwszej części tak na powaznie ;P Druga jest w miarę na miejscu (cóż, nic nie poradzę że kręcą mnie laski [nie kaszaloty] w mundurkach z kocimi uszami xD) .
Coś mi się wydaje, że to takie przedmioty ze sklepów "!00 jen shop" - a sprzedawane za 20 zł... to tak jak na Allegro, czyli bez rewelacji ...
Jeśli Cię niesłusznie osądzam, to przepraszam ... ale wiele przypadków na Allegro widziałem, co zwykłą figurkę sprzedawali za 160 zł (w japonii cena takiej figurki 25 / 30 zł ) . wiem, że sprowadzenie takiej rzeczy kosztuje (lub wysyłka z japonii) - no ale bez przesady ...
I dołączam siędo prośby - a właściwie pytania - o ceny ...
Jak już podajesz rzeczy, które możesz załatwić, to cena koło produktu byłaby wskazana ... bo w taki sposób klienta do siebie nie zachęcisz .. (to tak jak te beznadziejne gazetki z marketów, co cen nie podają ... bo chcą żeby klient przyjechał sam, a to tylko odstrasza ludzi, a nie przyciąga)
Edit:
Niekoniecznie, wystarczy troszkę samemu poszukać (dokładniej), a naprawdę za grosze można sprowadzić sobie coś samemu. Przesyłki również nie są tak straszne, no chyba, że ktoś życzy sobie UPS'a lub pochodne firmy kurierskie, a co by w ciągu maks dwóch dni dotarł zamówiony towar to w takim wypadku zupełnie inna bajka. [;
Masz rację, ale ja też nie wspomniałem o "wielkich pieniądzach" za tą wysyłkę ... specjalnie nie pisałem przybliżonej kwoty, bo wiem, że są różne ceny.
Sam ostatnio wysyłam różne rzeczy do Japonii, i ja przeważnie 18 zł płacę
Mi bardziej chodziło o to, ze ludzie już za bardzo przesadzają z tą "wysyłką" ... bo na tym przykładzie z figurką: ...100 zł ma w suchym (jakby za wysyłkę zapłacił 30 zł) .. Ale takie osoby na Allegro często piszą, że to za przesyłkę więcej się płaci itp ... (bo nie podają prawdziwej ceny figurki .... i kombinują jak się da) i w taki sposób przycinają sobie na ludziach, którzy się nie znają.
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2009-11-25 18:25:30)
Oczami Fana Blog ;]
wiem, że sprowadzenie takiej rzeczy kosztuje (lub wysyłka z japonii) - no ale bez przesady ...
Niekoniecznie, wystarczy troszkę samemu poszukać (dokładniej), a naprawdę za grosze można sprowadzić sobie coś samemu. Przesyłki również nie są tak straszne, no chyba, że ktoś życzy sobie UPS'a lub pochodne firmy kurierskie, a co by w ciągu maks dwóch dni dotarł zamówiony towar to w takim wypadku zupełnie inna bajka. [;
IMO, sensowniejszą opcją jest skorzystanie z usługi Waneko. Firma pewna, wysyłają kosztorys przed potwierdzeniem zamówienia. Dostarcza im się namiar na pożądaną rzecz lub jej obrazek. Osobiście wolałbym zapłacić trochę więcej, ale mieć pewność
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
IMO, sensowniejszą opcją jest skorzystanie z usługi Waneko.
Lulz? Że co? Że oni niby poza mangami zajmują sie czymś innym? oO
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-11-25 18:55:19)
Tak, od jakiegoś miesiąca się tym zajmUją. Szczegóły na ich stronie