Nie jesteś zalogowany.
Tym, którzy dobrze bawili się przy oav Pailsen Files chciałbym zaprezentować serię tv. Wprowadzać was w świat Votomsów zapewne nie trzeba, dodam więc tylko, że już od pierwszego odcinka trup będzie ścielił się gęsto, ponadto uświadczymy co nieco golizny. Chirico zabierze was wprost w czeluście piekieł.
Odcinki:
01-26: torrent
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-02-12 23:38:32)
Zajefajnie. Właśnie tego mi było potrzeba. Ma być wojna, rzeź i rąbanka!
Wielkie dzięki ^_^
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Nie !! Bodzio zmądrzał !! Nie jest to na torrentach, no nie wierze !! Bodzio to na prawdę ty ? Już ci się znudziło sadomasochistyczne uploadowanie torrenta ?
Nie !! Bodzio zmądrzał !! Nie jest to na torrentach, no nie wierze !! Bodzio to na prawdę ty ? Już ci się znudziło sadomasochistyczne uploadowanie torrenta ?
Z tym 'zmądrzeniem' to może nie przesadzajmy
W każdym razie ten tytuł będzie na bocie. Zresztą niektóre rzeczy były/są na botach na moim kanale.
Poza tym nie muszę tego uploadować... kokuś dostaje patcha do rawa i sam wrzuca na bota.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-12-01 12:02:59)
Wydano 2 odcinek. Na obecną chwilę tak, jak poprzednio (porównanie paralelne, dlatego przecinek ), zatem raw na kanale #kokus-raws na rizonie, a link do patch w pierwszym poście. Zapewne za jakiś czas odcinek pojawi się na moim kanale, już spatchowany.
Przeciez wydawales juz serie Vootomsa... no chyba ze to co innego jest oO .
Napisałbym, że cię kocham, ale mogłoby to zostać źle odebrane.
Będzie też na IRCu?
Trzeba by kokusia zapytać co z botem. Bo obecnie bota nie ma (kokuś neta zmieniał itp.), ale zawsze jak nie u mnie, to można złapać chociaż rawa na kokusiowym kanale, a ja zrobię patch i podam w temacie.
Mam koszmarnie długą przerwę z serią i przydałby się ktoś, kto by ze 2-3 epki przetłumaczył, a potem regularnie kopał mnie w leniwe dupsko, co bym to tłumaczył i w miarę regularnie wydawał. Od kiedy nie mam bata nad głową rezultat jest taki, a nie inny.
Kiedyś przetłumaczyłem kilka ep Pailsena. Jeśli stosowana angielszczyzna mnie nie przerośnie i skrypty nie będą miały po 500 linii, ep/2/3 się zajmę.
Mogę ci podrzucić to, co mam z 5 epka.
Skrypt ang. jest hardkorowy, zresztą sam zobaczysz xD
a już myślałem, że się za coś zabrałeś xD
Zobaczymy za 2 tyg. jak skończę timing do 2 sezonu MM dla Anime Gate.
Tematu nie mogłem znaleźć, tak dawno to było, a kurz tak wielki, że się przebić nie szło. Tylko 7 miechów...
Patch do 6 epka, jak ktoś ma rawa kokusia.:
http://www.sendspace.com/file/wetwad
Pewnie jak kokusiowi się zachce, to ściągnie i wrzuci na bota na moim kanale.
A tu kilka screenów z epka, które zachęcą do obejrzenia:
http://www.sendspace.com/file/uits9y
Są cycki, jest popyt.
Mógłby ktoś ożywić torrenta do 5 odcinka?
@edit
Dziękuje za seedy.
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2011-07-03 20:28:35)
Mógłby ktoś ożywić torrenta do 5 odcinka?
Włączony.