Nie jesteś zalogowany.
Siemanko! Bogowie spełnili moje życzenia! Chwalmy pana!
Co tu dużo pisać? Klasyk pełną gębą. Seria TV składa się z 133 odcinków (z czego grupa Live-Evil dobiła do 33 epa i zawiesiła tłumaczenie z powodu wykupienia przez USA (crunchyroll.com) licencji). Na stronie którą za chwilkę podam mamy 3 torrenty w których są 3 filmy kinowe Ginga Tetsudou 999, to jest:
Galaxy Express 999 Movie - widziałem wersję od Live-Evil - przepiękny film (mój ulubiony film anime),
Goodbye Galaxy Railway 999: Andromeda Terminal,
Galaxy Express 999: Eternal Fantasy,
Wszystkie trzy filmy to ripy z Blu-Ray. Rozdzielczość 1280x720, kodek H.264, napisy angielskie i rosyjskie. Jeszcze całego Galaxy Express 999 Movie nie pobrałem, ale podglądając plik, mogę powiedzieć że jakość jest tysiąc razy lepsza od Live-Evil. Piękny film - piękna jakość.
I jeszcze OST w formacie FLAC. Niestety nie mam pojęcia czy z filmu, czy z serii TV, bo mam dopiero 70% a spakowane to jest RAR'EM a podejrzeć nie mogę.
Tak więc..... ENJOY!!!
http://grohotun.com/new/2009/09/814/#more-814
PS. Teraz tylko czekać na Blu-Ray z serii TV. Galaxy Express 999 Movie przetłumaczę na 100%
Ostatnio edytowany przez seba609 (2009-12-03 17:00:38)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.