Nie jesteś zalogowany.
Przez cały jutrzejszy dzień (od teraz) dostęp do działu VIP na forum NNH będą mieli wszyscy fani
Specjalnie na tę okazję zuplaodowałem pare serii (w całości - wszystko to DVD i UNCENSORED + jeden film w BluRay )
Tak poza tym, to dużo prezentów życzę
///edit:
Zapomniałem dodac, ze w dziale VIP znajdują się uplaody tylko na FTP, wiec można ściągać bez limitów:P
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2009-12-06 01:52:58)
Coś z tego ftp się nie chce ściągać:/ Jak wrzuciłem do jdownloadera to chwile poszło a teraz wszystko ma połączenie przerwane:/
Coś z tego ftp się nie chce ściągać:/ Jak wrzuciłem do jdownloadera to chwile poszło a teraz wszystko ma połączenie przerwane:/
To daltego, że...
Już wyjasniam
Napisaleś w temacie:
od 10- 13 odcinka martwe linki:(
Linki poprawiłem ,takze już działają, ale
Serwer ma pewne zabezpieczenie i jesli próbujesz odwiedzić stronę/ściągnąć plik, której nie ma i robisz to parokrotnie, wtedy dostajesz bana. Ban z tego co pamiętam, trwa chyba godzinę, więc za jakiś czas powinieneś ściągać normalnie. Chyba, że masz zmienne IP, to wuesz co robić
ps.
Ja do wszystkiego używam FlashGeta ;p
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2009-12-06 02:43:20)
Jak dla mnie, miła inicjatywa ze strony NNH.
Ale i tak lepszym prezentem mikołajkowym są niektóre wypowiedzi z tego tematu (od razu humor się człowiekowi poprawia )
Macie tu swoje podforum, więc dlaczego tam to nie wylądowało? Temat przesuwam, w przyszłości będzie rózga za podobne zachowania.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No wreszcie jakieś konkrety od NNH.
Aż szkoda że mikołajki są raz w roku..