Nie jesteś zalogowany.
camel może tego nie wspomniałem, ale jestem starym wyjadaczem, fakt pewnie parę serii starych czasów pewni mi umkneło, lecz to co dobre myślę że zlookałem ^^,
Od siebie co podałeś nie oglądałem:
3x3 Eyes
Crest of the Stars*
Noir *
Shingetsutan Tsukihime
Noein *
Ghost Hunt#
Murder Princess
Tokko *
* - znam tytuł, ale jakoś nie przypadł mi do gustu, (kiedyś)
Resztę sprawdzę :]
#- Znam i miałem zamiar kiedyś się zabrać, ah ale się zapomniało o tym
szymon_j FMP oglądałem ( kiedy wychodził) ;;
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-12-05 23:30:40)
ファンのファンのために
Dobra od razu mówię, że jestem w tym temacie po raz pierwszy i mogli się wcześniej o to pytać : P
szukam czegoś na wzór Spice and Wolf - spokojnego, niemalże nostalgicznego, czegoś, co będzie miało choć jednego, charyzmatycznego bohatera : P
ewentualnie coś klimatycznego typu Tsukihime/etc - ale zaznaczam, że to MUSI mieć klimat - wampiry, yoai mnie nie kręcą : P
Teraz oglądam na siłę Code Geass, bo liczyłem na coś w stylu FMP ale po pierwszym odcinku mam dość - wiem, że powinienem czuć te "ha teraz dostaniecie za swoje wy brytyjskie ścierwa! bierz ich zielonowłosa dziewucho!" ale ...
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
szukam czegoś na wzór Spice and Wolf - spokojnego, niemalże nostalgicznego, czegoś, co będzie miało choć jednego, charyzmatycznego bohatera : P
Honey and Clover, Aria.
Kino no Tabi, Mushishi, Wolf's Rain
ewentualnie coś klimatycznego typu Tsukihime/etc - ale zaznaczam, że to MUSI mieć klimat - wampiry, yoai mnie nie kręcą : P
Grałam w visual novel o tym tytule (dla mnie trochę za bardzo ero), ale anime nie widziałam... Fate/stay night, CANAAN i Kara no Kyoukai robiła ta sama firma.
Siemka mam sprawę do "starych Wyjadaczy" chciał bym poprosic o podanie mi kilku ciekawych tytułów pytam ponieważ oglądam anime jakieś 2 lata i ostatnio zaczeło mi brakowac ciekawych tytułów ;s potrafiłem szukac po 4 h dziennie bez skutecznie ...
Oto Moja lista : http://myanimelist.net/animelist/Kubexx
Nie mam jakiś wygórowanych wymagań , każda kreska mi pasuje no oczywście zdazaja się tak tragiczne ze nie da się oglądac ... ogólnie zeby nie miało starsznie zmulonej fabuły i będzie ok każdy który spojrzy na moja listę powienien się domyślic w czym gustuje Podajcię jak możecie kilka ciekawych tytułów bo znając mnie na długo nie starczy bo jestem chory ;s
Wielkie dzięki
Zerknij na moją listę(nick taki sam jak tu). Staram się oglądać jakieś ciekawe tytułu, więc większość jest warta obejrzenia (szczególnie z oceną powyżej 8).
A tak na sucho to na pewno:
Code Geass, Higashi no Eden, Mushishi, Texhnolyze, Samurai Champloo, Ruroini Kenshin, Pandora Hearts, Fate/stay night;
I z filmów:
Voices of a Distant Star, Pale Cocon, Sword of the Stranger, Gin'iro no Kami no Agito, Toki wo Kakeru Shoujo, The Place Promised in Our Early Days, 5 Centimeters per Second.
A z tych co wychodzą, to osobiście polecam:
Kimi ni Todoke, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Aoi Bungaku Series.
Taka lista ci na chorobę wystarczy.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2009-12-10 00:12:14)
Nick na ANSI: bobek784v2
Dzieki wielkie napewno się przyda
Witam
poszukuje anime typu Welcome to the NHK
głównie chodzi mi o motyw glownego bohatera który ma problem z samym sobą, jest nieudacznikiem itp, anime mogloby też zawierać jakieś watki romantyczne: P tylko bez jakiegos fanserwisu ; P
oraz poszukuje anime typu texhnolyze z ciekawą fabułą i swiatem postapokaliptycznym +_+
z góry dzieki: )
Witam
poszukuje anime typu Welcome to the NHK
głównie chodzi mi o motyw glownego bohatera który ma problem z samym sobą, jest nieudacznikiem itp, anime mogloby też zawierać jakieś watki romantyczne: P tylko bez jakiegos fanserwisu ; P
Sayonara Zetsubou Sensei, ChäoS;HEAd, Onegai Teacher
oraz poszukuje anime typu texhnolyze z ciekawą fabułą i swiatem postapokaliptycznym +_+
Ergo Proxy, Gilgamesh, Wolf's Rain, Blame! (manga świetna, anime nie widziałam), Serial Experiments Lain(nie do końca postapokalipsa ale podobny klimat).
Sprawdź jedno z najlepszych anime z 2008 roku Casshern Sins.
Blame!(manga świetna, anime nie widziałam).
ONA jest całkiem fajną i krótką przekąską dla kogoś kto przeczytał (biorąc pod uwagę ilość tekstu bardziej pasowałoby obejrzał) mangę. To zbiór wyrywkowych kawałków, który bez znajomości papierowego odpowiednika będzie bezsensu.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-12-10 21:54:57)
hmm chaos head jakos wlasnie mi nie przypadl do gustu a onegai teacher, ergo proxy juz widzialem; ) ale chetnie oblukam gilgamesha i wolfs'raina, oraz casshern sins ; P dzieki ; ) czekam na wiecej propozycji
Ja tak po prostu zapytam czy w mojej liscie ANIME nie ma czegoś co powinienem obejrzeć ?
Najbardziej zależy mi na czymś związanym z muzyką, bądź w stylu One Piece długie, przyjemne i z dobrym humorem (czyt. prędzej klimatem)
LISTA pod spodem
Code Geass XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
peace Maker Kurogane
Initial D.
znacie coś aka: Beck ?
Muzyka nie ma znaczenia, chociaż wiecie że chodzi o rock-pop :]
DMC oglądałem ;p
ファンのファンのために
Szukam anime z super mocami ogladałem db naruto one piece fma darker than black Fate stay night reborn
Bleacha i Fairy tail oglądałem już . Chyba teraz wezmę się za index'a . Czekam na dalsze propozycje ^^
Shakugan no Shana, Code Geass, 11eyes, Asura Cryin' a i Sailor Moon (ale to pewnie oglądałeś)
Mai-HiME i Otome, Soul Eater
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2009-12-20 13:34:38)