Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak, tego się nie spodziewałem, ale ten news mnie naprawdę ucieszył:
http://myanimelist.net/forum/?topicid=142022
Już się nie mogę doczekać...
Ty chyba najlepszy tytuł, który jeszcze nie został wydany jako anime...
No nie wiem co powiedzieć. To jest no... No dla mnie będzie numer jeden na pewno.
[yahoo][yahoo]
już wczoraj wyszedł pierwszy odcinek bakumana. świetna grafika, świetne głosy no i świetna historia jak można się dowiedzieć z mangi ;] mam nadzieję że niedługo będzie z napisami PL, bo ciężko ogląda się po japońsku jeśli się nie zna języka ;D
Ostatnio edytowany przez dalena (2010-10-03 10:14:49)
Mam nadzieję że zrobią napisy, bo zapowiada się na genialne anime, manga jest idealna, dodam też, że stworzyli ją twórcy death note, po których można się spodziewać naprawdę niesamowitych rzeczy ;d moim zdaniem będzie to hit tej jesieni ;]
Hitem nie hitem, zakończenie i tak pewnie spieprzą, no chyba że zrobią 2 serie w co wątpię. Pierwszy odcinek jak na razie zgodnie z mangą, jak tak dalej pójdzie to anime zrobią max do 60 chaptera mangi. Ale nic pożyjemy zobaczymy.
PS. Odcinek już się tłumaczy. Będzie syncho do gg i zero-raws.
Nick na ANSI: bobek784v2
no nie wiem, anime death note też było zgodnie z mangą, myśle że z bakumanem będzie podobnie. anime będzie mieć 25 odcinków, hm, jeśli ma być wszystko tak samo to pewnie niedługo zakończą mangę. chociaż jak na razie sie na to nie zapowiada.
no w każdym razie nie mogę się doczekać napisów ^^!
Po pierwszym epku już mówię,że to jest najlepsze anime jakie w życiu oglądałem.Wiem,wiem strasznie nie profesjonalnie jest takie ocenianie,no ale kilka osób się ze mną zgodzi
Miałem napisać o tym już wczoraj, ale jakoś nie było kiedy.
Emisja Bakumana została wstrzymana, termin wznowienia jest na razie nieznany.
Na oficjalnej stronie będzie, z wyprzedzeniem, zamieszczona informacje o terminie kolejnego odcinka.
Nick na ANSI: bobek784v2
Strony 1