Nie jesteś zalogowany.
Jak już zapowiadałem wcześniej - na pewno się pojawię. A i może zaprezentuję pewną niespodziankę.
ja wlasnie sobie uswiadomilem ze 19 to ja mam spotkanie z baseballistami wiec chyba wolalbym zeby wszystko odbylo sie w piatek, ale jak wyjdzie tak wyjdzie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Informacja ostateczna co do dnia i godziny: spotykamy się u nas od 18 w piątek (18.12).
Studentów zaocznych za niedogodności przepraszamy, ale sobota też by wam nie pomogła
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
jak juz mowilem, HUrrARARA [musze sie tylko dowiedziec od znajomej jak robic te sledzie ]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Będę z Pati, ale poźno, bo po 21 ;]
Anime makes you stupid
Jak widać, tradycją staje się "Zero" wpisów z imprezy i o imprezie.
Znaczy to jedynie, że impreza była udana i nikt z nudów nie ślęczał przed kompem.
Mróz xhyba niewiarygodnie poprawia sprawność w przyswajaniu alkoholu, poszła chyba ogromna jego ilość ale o dziwo nikt nie okupował łazienki:) Poproszę o zamieszczenie fotek w czapkach mikołaja, bo chyba było coś takiego. Ogólnie impreza była udana: odpowiednia ilość koreańskiej muzyki , majhonga i alkoholu tworzą rewelacyjny mix. Kto nie był niech żałuje.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Wąski okupował jak zwykle kompa, więc nie było jak pisać
Spotkanie jak zwykle, było fajnie, potem było sprzątanie i reszta dnia spędzona na nic nierobieniu. Chociaż miałem pełne prawo do tego, wstając o 5.30, żeby odprowadzić Kaśkę na dworzec (czy też zatachać tam jej wielką walizę ).
mbell, aż tyle nie poszło, całościowo raptem 2,4l. Rekord ponad 4l nie padł
Właśnie, koni, rozsyłaj foty
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Rekord ponad 4l nie padł
Czyj to rekord, jeśli można wiedzieć? Tak pytam na wypadek, jakbym miał się jeszcze kiedyś pojawić
"Skazany na zajebistość"
Oki, trochę ostatnio się lenię.
Fotki już upnąłem na MU.
Hasło na dziś: imię siostry Hiki, bez zdrobnienia i z małej litery.
FOTY z 19 grudnia 2009
Coś mało ich wyszło, ale są dwie całkiem niezłe, jedna z Dudim i jego stojącym ocieplaczem i Q w roli świętego ;P
Anime makes you stupid
Q, 2.4 to mało? Nadmienić należy, że wąski i Hiro sączyli jedynie piwko a i ogólnie luda było nie za wiele.
P.S. kacyk trzymał mnie przez sobotę i niedzielę, więc to już coś znaczy
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-12-21 15:56:51)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Q, 2.4 to mało? Nadmienić należy, że wąski i Hiro sączyli jedynie piwko a i ogólnie luda było nie za wiele.
P.S. kacyk trzymał mnie przez sobotę i niedzielę, więc to już coś znaczy
Hym...? Wypraszam sobie, wypiłem tylko 1 browara, a potem pomagałem opróżniać kieliszki (opuszczając w sumie chyba tylko 2-3 kolejki).
I niech ktoś będzie tak łaskaw i przypomni mi na priv imię siostry Hiki... bo jakoś wyleciało mi z pamięci
-----
OK, już sobie przypomniałem.
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2009-12-21 16:37:44)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Zjadacz, chyba nie poszło tyle za Twojej obecności xP Trzeba pokopać w tym temacie, najpewniej podałem te dane.
mbell, a tak jęczałeś, że Ci nie szumi
no bo nie szumiało, musiałem jak nigdy popędzać.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
taaa, a ja o imprezie do wczoraj pamietalem
Lepiej dwa dni pamiętać imprezę niż nie pamiętać połowy imprezy.
kurde :/ mnie jutro ze szpitala wypuszczaja, od czwartku leze.. i widze ze piatkowa impreza mnie ominęła.. niech ktos przesle na pw to hasło to ściagnei chociaz fotki poogladam w zimnym szpialnym łozu śmierci ;]
Trza by ustalić termin spotkania, nie? Są dwie opcje 13-14 lub 20-21. Nam to w sumie obojętne, więc decyzję zostawiamy większości. Jak na razie wiem tylko, że mbellowi nie pasuje 13-14.
Is&Iss, mahjong?
Lista
mbell - 20-21
Hiro - 20-21
Issina - 20-21
Przemek - jw
Isao - jw, by co
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-02-03 17:20:07)
dawno żem się tutaj nie odzywał:P ale skoro, że jest planowane kolejne spotkanie, to wypadało by się pojawić, jako że mnie dawno nie było:P i pasuje termin 20-21, czyli póki co, tak jak wszystkim:)