Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chyba mój post został usunięty, z powodu że umieściłem go tam gdzie nie trzeba.
Napiszę tutaj.
Nie mogę się zalogować na ansi, czy jest to błąd spowodowany tym że powstanie Ansi 2.0??
Czy coś jeszcze innego.... ?? :|
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-12-18 15:06:09)
ファンのファンのために
U mnie były to złe ustawienie firewalla.
Poprawnie tematu nie da się nazwać, co? O nowym Ansi już ci pisałem, że nie ma nic do tego.
Wyczyściłeś ciasteczka itd.?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Q wyczyściłem, i nic. Stało się to kiedy Kane zmienił mi w nicku literke c na Duże C
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-12-18 16:33:07)
ファンのファンのために
Spokojnie,
użyj przypominacza haseł. Jeśli nadal nie będziesz się mógł zalogować łap mnie na Tlen/GG coś zaradzimy.
Imperare sibi maximum est imperium
Kane
''Przypomnienie hasła
Wpisany adres e-mail jest nieprawidłowy. ''
Napiszę do ciebie na gg...
ファンのファンのために
Doczekam się kiedyś ??...
ファンのファンのために
Podpiszę się pod temat, by nie zaśpiecać. Zrobiłem jak Kane radził i przyszło mi nowe hasło na maila z loginem "Ĺ oker"... Próbowałem na nowym haśle ze swoim loginem i tym zmienionym przez tą niedorpacowaną stronę i oczywiście całe g zdziałałem. Proszę o pomoc, bo nie mogę odebrać PW z materiałami.
Proszę o pomoc, bo nie mogę odebrać PW z materiałami.
I z ostrzeżeniami od pewnego moderatora Już zgłaszałem problem, za niedługo ktoś spróbuje to ogarnąć.
"Skazany na zajebistość"
Ciekawe kiedy mam ten sam błąd a też muszę wysłać PM a nie mogę...Trochę denerwujące
Witam, mam problem z zalogowaniem się na stronie. Przy wpisywaniu danych nic się nie dzieje. Z zalogowaniem na forum jak widać problemu nie mam.
Mam ten sam problem z zalogowaniem się na stronę główną. Wpisuję login i hasło, zatwierdzam i... NIC. Tylko przeładuje stronę na nowo i tyle - dalej jestem niezalogowany.
W czym rzecz?
Dodam, że na forum loguję się bez żadnych problemów.
Edit:
Ok. Trik z przypomnieniem hasła podziałał. Tylko teraz nasuwa się pytanie: Czy jak zmienię wygenerowane hasło, to problem znów wystąpi?
Ostatnio edytowany przez Sheiken (2011-05-12 22:39:11)
Strony 1