Nie jesteś zalogowany.
Ostatnie co miałem okazje przeczytać na tamtejszym forum, to własny wpis z dzisiaj z tekstem o udostępnianiu rozmów bez zgody drugiej strony, potem zobaczyłem bana wstawionego do 2037 roku
Jechać takiemu można, można nawet pisać i bez przekleństw (jak teraz), ale nic nie dociera. Dlatego ja i przede mną chyba 3 osoby z tego wątku zostały zbanowane. No nic, niech sobie spuści pary świecąc wiedzą na temat paragrafów, wyzywaniem od psychopatów wszystkich z innym zdaniem niż jego i się ode mnie odwali z tą prokuraturą xD Tak sobie myślę, że w biurze prokuratury Jeleniej Górze muszą mieć z niego niezłą bekę, za każdym razem, gdy się pojawi: "No, panie Szklarski, to kogo dziś oskarżamy o bycie przeciw panu/kto panu nadepnął na odcisk/co się panu dziś na świecie nie podoba i z jakiego artykułu"?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No, może w końcu ten cwaniaczek obrazi się na wszystkich i zamknie ten swój cyrk, bo mnie normalnie ściska coś w pachwinie jak czytam wypociny tego gada.
Z tego co mi wiadomo to w większości biur prokuratorskich mają takich stałych bywalców, chcących naprawiać świat. Z czego większość to stare, chore dziadki, które z samotności chcą zwrócić na siebie uwagę. Temu panu pewnie ta choroba udzieliła się wcześniej, i w takim postępowaniu widzi jedyny sposób na pokazanie się światu.
Q, i tak dziwię się, że udało ci się tak długo go przetrzymać bez zbanowania. Te 4 posty to chyba rekord w tym topicu.
Pozdro
Edit: Jeśli ten jegomość jakimś cudem tu zajrzy to wezwania do sądu dostaniemy chyba wszyscy.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2009-12-08 20:46:35)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
On zapewne już dawno się obraził. Z takim człowiekiem nie pogadasz, swoje racje ma na wierzchu i myśli, że zjadł wszystkie rozumy. No, trochę mu pojechaliśmy po rajtach, już z niecerpliwością czekam na te wezwanie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Quithe, ty się szykuj, bo zaraz pewnie CBA, CBŚ, FBI i GROM po ciebie wpadną za to, że stwierdziłeś, że popiera złodziejstwo.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2009-12-08 20:58:36)
Szkoda sobie głowę zawracać takimi sprawami, bo i tak z tym nie wygrasz. Ja wychodzę z założenia, że napisów nie robi się, aby ktoś zobaczył nasz nick w stopce, ale żeby inni mogli obejrzeć porządne wydanie w swoim rodzimym języku. Osoby, które same zajmują się profesjonalnym (określenia tego używam w stosunku do tłumaczy np z ANSI, którzy poważnie traktują swoje projekty) tłumaczeniem, nigdy nie skuszą się na skopiowanie czyjejś pracy. Jeśli z kolei jakiś leszcz, który nigdy nie byłby w stanie wykonać czegoś takiego własnoręcznie, wrzuci napisy na jakiś serwis, to co z tego? Dostanie maila/pw z prośbą o wydanie innego odcinka to nawet nie odpisze, bo nie będzie umiał zrobić =].
Zawsze istnieje też inna możliwość - możecie brać przykład np z bodzia i wydawać tylko hardy
PS. W prokuraturze najgorsze jest to, że oni muszą na poważnie rozpatrywać wszystkie takie zawiadomienia, jeśli są odpowiednio sformułowane. Jak nie przyjmą zgłoszenia bo gość przychodzi z podobnym przypadkiem 20 raz, a tamten złoży skargę, to przyjmujący może mieć niemałe problemy :/
Mnie ten Sz. mało śmieszy prawdę mówiąc. Co najwyżej denerwuje swoją głupotą. Bosz weźcie go zbanujcie, bo jak wejdzie tutaj i to przeczyta będę miał znajomych niebieskich w JG
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-12-08 22:58:22)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A mnie ostatnio mało słychać...
Czasu na nic nie mam, bo nic nie robie ale...
Ostatnio zlookałem napiprojekt i zauważyłem nowości...
Moża zobaczyć do czego dało się napisy i ile downloadów ma się..
Co dziwniejsze, najwięcej mam ZnT s2
Nie ma to jak chwalić się czymś, co uzyskało się dzięki frajerstwu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
cóż, było fajnie robić na złość dookoła, ale przy ściąganiu ok 100 na ep, to swego czasu nie osiągałem zemsty...
Ech te pamiętne czasy moich multi kontów...
Świeta nadchodzą , czas spowiedzi
czy ty k masz jakieś zaświadczenie o niepełnosprytności? Bo jak narazie nie widzę powodu by tolerować twoją głupotę.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2009-12-21 01:23:02)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
czy ty k masz jakieś zaświadczenie o niepełnosprytności? Bo jak na razie nie widzę powodu by tolerować twoją głupotę.
Ja mogę udowodnić że ma. Btw pisze się niepełnosprawności xD
Ale nawet jeśli co i to co napisałeś się znajdzie.
A tak w ogóle, zastanawia mnie czemu jeszcze bana za tyle spamu nie masz
By się w ciebie nie bawić pisze do tematu.
Podobno chcą zrobić google płatne? Koniec świata, czy za dużo demotywatorów.
Ach życie płynie, a anime leci
Btw pisze się niepełnosprawności xD
Co do wirtualnej żonki to nie jest to aż takie niesamowite. Ot po prostu kolejny fan pokazujący całemu światu jak kocha cyfrowy świat. Ani z niego wariat ani osoba niedorozwinięta. Z pewnością ujmuje to całemu zajściu humoru, ale cóż...
Z komentarzami o wygodzie i problemach się zgadzam w 100%.
Jeżeli chodzi o Napisy.info to mnie facet rozwalił. Mimo całej otoczki na forum, widać że to zwykły "Rysiek", który za długo doświadczył internetowej "władzy". Nieuchronnie doprowadziło do tego, że mu się w dupie totalnie wszystko poprzestawiało.
Trochę gościa żal, że pozując na wybitnie "yntelygnetą" i "kulturawalną" osobę nie może przyznać się do dość drobnego, ale oczywistego błędu. Głuchy na dowody, argumentację, a co gorsza na przyznanie się do winy.
Omijam szeeerooookim łukiem jego "groźby", to tak jakbym ja straszył wszystkich mafią Wołomińską. Niby mogę, ale i tak wiem, że z tego wyjdzie.
Osoby z takich charakterem, w ramach kuracji odwykowej, powinny kiedyś porządnie dostać w ryj.
Ostatnio edytowany przez Trips (2009-12-21 03:36:46)
Ja pie....e Ludzie niektórzy to maja nasrane w glowce
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Hatsune Miku Virtual Idol to Hold 1st Solo Concert...
czyli:
Pierwszy solowy koncert HATSUNE MIKU
Ktoś się wybiera?
Animelo Summer Live 2009 ReBridge Hatsune Miku Part
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2010-01-04 22:24:08)
dla czytelników zagramanicznych serwisów to pewnie żadna nowość, ale tak a propos powyższego postu
w ten wtorek był kolejny koncert vocaloidów, chciał bym kiedyś zobaczyć coś takiego..
info, koncert, zdjęcia: news
Nie mam nic przeciwko używaniu i rozpowszechnieniu moich tłumaczeń tak długo jak pozostaną niezmienione co do bita.
w ten wtorek był kolejny koncert vocaloidów, chciał bym kiedyś zobaczyć coś takiego..
info, koncert, zdjęcia: news
Nie czaje tego fenomenu, jak można chodzić na koncerty zaawansowanego syntezatora mowy?
Ja jestem w stanie pojąć że jest wiele dziwactw na świecie, ale chodzić na koncerty gdzie nie śpiewają ludzie mija się z celem.
I jak znam Japończyków i europejskich maniaków to większość osób na takich koncertach to płeć brzydka. <bo raczej laski się nie ślinią do komputerowo wygenerowanych postaci> A samie piosenki śpiewane przez ten program przemilczę =_=