Nie jesteś zalogowany.
Mamy małe problemy z naszą stronką, ale działamy. To na tyle, jeśli chodzi o ten problem. Proszę nie spamować, że komuś nie działa.
23 epek mozna pobrac z:
- DDL'a albo
- bota na kanale ircowym [lista plikow na bocie]
- torrent
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-10-21 11:43:43)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Nie dałeś tego kadru, za karę na ostatni ep poczekasz miesiąc
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Moze nie miesiac, ale 3 tygodnie prawie byly Przed wami ostatni juz odcinek 2 serii Majora, mam nadzieje, ze milo sie go z nami ogladalo.
- DDL'a
- bota na kanale ircowym [lista plikow na bocie]
- torrenta
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-11-18 18:32:38)
Wbrew wcześniejszym groźbom trzymałem epek tylko tydzień, więc taka obsuwa to nie moja wina
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zgodnie z obietnicą, pojawia się nowy projekt z tagiem KA, Kimi ni Todoke
Tłumaczenie: Sagiri
Korekta: slymsc
anidb
Rozdzielczość: 848x480
Full soft
Waga plików: po ok. 220mb
Kolejne odcinki na dniach. Mała uwaga, w pośpiechu źle nazwałem folder, w którym są odcinki, bowiem zamiast 'ni', jest 'no', w każdym razie same epki tego błędu nie mają.
Robicie coś ze swoją stroną internetową, bo od jakiegoś czasu nie mogę na nią wejść (pojawia się tylko komunikat o jakimś błędzie domeny boo.pl)?
EDIT DOWN:
thx, miałem w zakładkach stary adres.
Ostatnio edytowany przez sebek2501 (2009-12-27 14:04:22)
Robicie coś ze swoją stroną internetową, bo od jakiegoś czasu nie mogę na nią wejść (pojawia się tylko komunikat o jakimś błędzie domeny boo.pl)?
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
oj dawno u nas nie byles, bo domena .pl zostala kupiona jakies pol roku temu
Aż tak dawno to na pewno u was nie byłem, ostatni news jaki czytałem na waszej stronie był o wydaniu 6 epka "Spice & Wolf" Widocznie nie wchodziłem przez zakładkę, tylko z innych odnośników np. na f.pl czy ansi.
Chcecie na 'zagłaskać'?? Jeszcze za bardzo się rozleniwimy i będziemy oczekiwać innych hardków w takim tempie... (dzięki z przyjemnością oblejże gdy będzie całość)
Chciałem do 12 zrobić przed nowym rokiem, a potem na bieżąco, ale nie zdążyło się skodować przez problemy z megui.
Fajne to Kimi ni Todoke, przynajmniej pierwszy ep.
Ogólnie wykonanie porządne. Irytuje jednak brak kursywy na myśli. Mam tylko uwagę do type'a: przypisy są mikroskopijne. I pytanie, dialogowa ma być arialem? W drugim epie jest to samo, dalszych nie mam jeszcze (tak, skryptu nie chciało mi się wyciągać
Nope, na blogu napisałem, że w epkach 1-3 nie było czcionki OldTypefaces, którą można sobie doinstalować. Co ciekawe sam zauważyłem ten brak przy muksowaniu 4 epka, a cześć osób miała tę czcionkę i jesteś pierwszym, który zauważył brak. Przy którymś odcinku Sagiri zaczęła stosować kursywę, ale nie chciałem już mieszać nagłym zmienianiem styli. Cóż, na wielkość mogę tylko powiedzieć tyle, że wszystko zależy od odległości i możesz zawsze sobie przemuksować, po to jest full soft Chociaż może trochę się ją powiększy.
Akcja rozwija się z odcinka na odcinek, więc zasadniczo polecam serię, taka miła odskocznia.
Ok, dzięki za info i fonta