Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Spokojnie, pewnie znów coś zmieniają. Ostatnio był ten sam problem. Nie ma się co martwić.
Podejrzewam ze stało sie to samo co jakiś czas temu a o czym informował ten oto news:
Wiadomości - błąd bazy danych
2009-05-04 @KaneWitam, niestety wczoraj awarii uległa tabela w bazie danych przechowująca prywatne wiadomości, czego efektem jest przywrócenie kopi zapasowej tej tabeli z dnia 30 kwietnia 2009 (wiadomości wysłanych pomiędzy 1 a 3 maja nie da się odzyskać). Za wynikające z tego problemy przepraszamy.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Znowu padło pm, dla mnie to o tyle ważne, że dostałem linki do rawów i teraz kicha ^^
Hm, po ostatnim przywróceniu zniknęły chyba najnowsze (3 dni wstecz jakoś). Może tym razem będzie lepiej i nie przepadną.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
U mnie całkowicie wyczyściło skrzynkę oO (właśnie teraz tak zauważyłem)
O tyle ciekawe to jest, że hmm niby jakieś nieodebrane były, uch...
(spóźniona pluska milenijna)
no u mnie jest że mam wiadomości:
[-]
Przyszedł mail... znowu, a w skrzynce wciąż [-] (screen maila)
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-01-03 05:48:19)
Tak się zastanawiałem co się dzieje, myślałem że modertorzy usuwają stare wiadomości, ale się wyjasniło. Na szczęście akurat nie miałem tam nic ważnego....
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
nikt nic z tym nie zrobi?
czy Kane se jeszcze nie wrócił?
Kane pewnie jeszcze śpi pod stołem po sylwestrze
To raczej natłok pracy nad nowym ansi spowodował, że to mu umknęło
edit:// o działa
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-01-04 11:41:15)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Strony 1