Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy to będzie film czy 3 seria, ale mi się podoba
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
To będzie manga...
No i mamy oficjalne oświadczenie powstania nowego anime Code Geass. Tylko nadal nic więcej nie wiadomo...
jedna z najwspanialszych wiadomości
Zgadzam się mam co do tej serii coraz większe obawy.
Nazwa jak środka do czyszczenia łazienek... but don't abandon hope people! Może coś z tego dobrego jeszcze będzie... może..
Ale to raczej nie jest tytuł serii -.-
@góra
Też mi się tak wydaję. btw. Ciesze się, że będzie nowy CC ^_^
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Poświąteczna depresja związana z powrotem do domu(i szkoły...) minęła XD Przyjmę CC w każdej formie(nawet gniota)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
To już nie CG.
Brak Zero, odpowiednich postaci,mechów robi swoje.
Będzie to GNIOT nad GNIOTAMI !
Oczywiście jak to będzie na podstawie tej Mangi.
A jak będzie to kontynuacja to może być ciekawe, ale w to wątpię bo przecież
Lelq NIE ŻYJE !!
ファンのファンのために
Żyje, nie bój się. Mam nadzieję, że to będzie kontynuacja. ^^
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
To już nie CG.
Brak Zero, odpowiednich postaci,mechów robi swoje.
Będzie to GNIOT nad GNIOTAMI !
Oczywiście jak to będzie na podstawie tej Mangi.
A jak będzie to kontynuacja to może być ciekawe, ale w to wątpię bo przecież
Lelq NIE ŻYJE !!
Jak nie żyje skoro nie umarł?
Co do samego anime, miła nowina. Na pewno każdy, komu CG leży nieco bliżej na sercu, będzie tę serię oglądał. Czyli mówiąc inaczej, sukces gwarantowany - patrząc ze strony producentów oczywiście. Na pewno też, anime to będzie solidnie wykonane. Pozostaje tylko kwestia tego, jak bardzo przypadnie ono nam do gustu. Ja trzymam kciuki ^^
Info z sankaku
Tempering fan enthusiasm is uncertainty over the release schedule (it is not clear whether it will actually be released in 2010), and more importantly over the direction the story is likely to take considering the conclusive events of the anime.
Fans ponder whether the project will take the form of an Evangelion-style alternative remake, a purely character-based spinoff, or another narrative somehow fitting into the events of the original, or even rewriting it.
fajnie że coś bedzie, licze na to, że Sunrise nie zawiedzie, w każdym razie mają u mnie kredyt zaufania
marcin2
Nie będę się z tobą sprzeczał.
Jednak zakończenie było idealne, idące w kierunku jego śmierci.
A to czy umarł czy nie , ta debata trwa od pojawienia się ostatniego odcinka aż do teraz.
Czytając po necie wnioskuję że większa liczba internautów mówi '' Lulek umarł '' .
Zostawmy to na razie bez komentarza, jednakże wszystko się okaże po pierwszym odcinku nowej serii.
W jaki sposób on zostanie przedstawiony , czy to będzie remake starej serii , czy może nowa na podstawie mangi, jeżeli tak owak będzie, oznacza to jedno że twórcy anime postawili jasno fakt że lulu umarł.
Pojawienie się kontynuacji prawdopodobnie będzie oznaczać to że nasza wspaniała zagadkowa postać żyje. Mogą wystąpić wątpliwości w momencie jak seria pójdzie w kierunku wydarzeniach zero , bez lulka , mówiąc wprost to co się działo po jego śmierci.
Elo
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2010-01-07 14:37:38)
ファンのファンのために
Nie żebym się czepiał, ale zawsze można poprowadzić fabułę tak, że nadal nie będzie tego wiadomo. Więc nie wiem skąd te płytkie przypuszczenia...
FAiM
To co to za CG bez Lulka ? :O
ファンのファンのために
Tak to by było najbardziej opłacalne, puścić kontynuacje i w ostatnim odcinku pokazać zarys postać przypominającej lulu, żeby nakręcić ludzi i później dać jeszcze jedną serię.
Kasy by na tym nieźle zarobili.
A kontynuacja mogłaby być o przygodach i staczaniu się nowego zero (Suzaku).
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2010-01-07 17:27:55)
Nick na ANSI: bobek784v2